Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Normální chlap se žení = zakládá rodinu, aby měl vlastní děti. Pokud mu tenta neplodná PŘEŠÍVANÁ předstírala normální plodnou ženskou, JE TO PODVOD NA DOŽIVOTÍ.

    Promarněný život bez potomků o výdajích nemluvě. V dekadentní hebreoislámské Evropě postevropanského období ovšem takovýto podvedený Evropan nemá u soudu nárok na zastání.

    Právo na vlastní děti se zajišťuje kdejakému degenerátovi, kdejakému parazitu z genetické výbavy a z povolání... ale normální pracovitý muž je před "soudní stolicí" (=krásný český eufemismus;-) diskriminován.

    Tak tomu chudákovi z GB "bouchly saze". Podle mě je takový donebevolající podvod polehčující okolností; on ovšem dostal "exemplární" multikultipřešívanou pálku jako Vítkovští.

    Ubohá, stará Evropo! Tvůj rozum a výkvět jsi pohřbila ve dvou velikých válkách. Teď ti vládne to, čeho ses kdysi moudře zbavovala,... *16* *16*
    • Normální chlap si bere ženu nikoli jako plodnou samici, aby mu rodila děti, tak je tomu možná v islamácku. Ale bere si ji proto, že ji má rád, že si s ní rozumí, že se s ní i sexuálně uspokojí a předpokládá, že spolu zplodí potomky. Jestli ona i on jsou opravdu plodní, tedy schopni přivést na svět potomka, to zpravidla zjistí až po svatbě. Jestli je žena neplodná, to je smutné, ale není to důvod k tomu, aby ji opustil. Pokud ji má opravdu rád. To když žena zestárne a není už tak hezká jako v mládí nebo utrpí nějaký úraz, to je také důvod k tomu, aby ji vyhnal?
      A jaká "přešívaná"? Vaginu asi měla vlastní a dobře fungující, když mu to několik let vyhovovalo. A jestli měla kdysi nějaké "nepotřebné" atributy, nadbytečné "výrůstky" a dala si je odstranit, co na tom? Jaký podvod? A jestli je tak ubohý, že mu vadily nějaké jizvy po operaci, tak proč si ji bral?
      A jestli mu "bouchly saze" a vraždil, tak po právu skončil v kriminále. Nevím co je na tom protievropského.
      • Tady je ale veliký rozdíl. On nebo ona to věděl nebo věděla, že nebudou mít děti. Podle vašeho příspěvku nepoznám, zda jste žena či muž. Asi žena. Mě by to taky vadilo, kdyby mne někdo takto podvedl. Ať se na to podívám z jakékoliv strany, tak to podvod byl. I když bych asi nevraždil.
    • židi a buzeranti :-DD Amen
  • Lidé se rodí s různými defekty a tato žena se asi narodila jako hermafrodit. Zřejmě se cítila víc ženou než mužem, takže si nechala odstranit "nepotřebné" atributy. Možná neměla dělohu, možná malá prsa, která si nechala zvětšit hormonálně nebo silikonem, ale vaginu jí těžko mohli přioperovat. A ta jí zřejmě "fungovala" dobře, když na to přišel až po letech.
    • Nene. Jednou jsem se díval na dokument, jak se z chlapa stane žena. A tu vagínu skutečně dokáží "přišít" Byl to neobyčejně detailní dokument z operace. Vykuchat šulina.... Pokud se dotyčná nebo dotyčný nechá zdrobet zarůst *1* tak na to nemá nikdo šanci přijít. Ten chlap si právem připadal podvedený, nicméně důvod k vraždě to není.
  • Teeeda, to je fakt drsnej zpusob, jak se dozvedet, ze se z chlapa stal buzik podvodem "manzelky". To by me teda streeechlo.
  • já nevím, ale to fakt nepoznal, že to má předělaný? to už to umí udělat tak věrně???? :-)
  • no jo, kupovat si ženskou přes internet ...... *3*
  • no.........na jednu stranu se mu nedivim. Já bych si asi hodil laso, kdybych zjistil, že vlastně p*chám chlapa. Je mi ho docela líto, i když je to vrah
    • Měl se radši rozvést a zažalovat ho vo milion liber za podvod. *6* *7* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit