Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jací podnikatelé?Poslední skuteční podnikatelé skončili v 50tých letech.Dnes jsou to tzv.podnikatelé.Proč jim někdo neskočí na odečty a odpisy?Kde jaký moula podniká v pěstování marjánky a odepisuje si ještě vše co se odepsat dá.Já si to můžu dovolit říkat,protože jsem byl syn podnikatele,ne zloděje,který nakupoval přímo u výrobce a ne jako tady,kdy vidím tzv.podnikatele v supermarketu vykupovat zboží v akci,aby ho prodával za původní cenu nebo dráž.Nepíšu zda má šikmé oči nebo ne,vyjde to nastejno.To je podnikání převlečených podnikatelů.
  • Páni podnikatelé a teď ruku na srdce, není to také v tom , že čím je mzda nižší,tím nižší jsou i odvody pro stát a co takhle zrušit nebo osekat položky,které si odepisujete každý rok z daní, co takhle omezit dotace pro zemědělce,protože jsme potravinově stejně nesoběstační,už vidím jak se vám protahujou obličeje.
  • Jestli umim dobre pocitat,tak na fotografii je 8.600,ne 8.500 *3*
  • Oskubat zamestnance i o odmeny,jednat s nimi jak s otroky,apod.,to jim jde dobre,ale pridat plat,tem co drou,to ne.Hl.ze sobe daji horentni odmeny,to se neosidi,at si zkusi delat a mozna pak oceni praci...Snizuje se stale vic zivot.uroven,platy jdou dolu,je treba je tez navysit,aby lide meli chut vubec delat,ocenit je...Driv si musel povinne vyzkouset praci,brigadne,i reditel,mistr,apod.,co delaji zamestnanci a bylo tak mezi nimi vetsi porozumeni...Zamestn.radi vysli panum vstric,nebot byli k sobe oboustranne fer..Poradali se vecirky,na MDZ,vyroci apod.,kde se bliz vsichni poznali a do prace se lide tesili,nebot si nebyli lhostejni a pomahali si,byli ruzne akce...Mohli si v praci pujcit nacini,na stavbu domu,lide si pomahali...Nyni nelze nikomu verit,jsou same klamy,podrazy,zlodejny...Spatna moralka a bezcitnost lidi se zvysuje,je to dobou...Lide si prestali verit,rozumet,je nepochopeni....
    • K tomu můžeme přidat pochybná znění prac. smluv ( existují-li), otázku dovolených a doufání, zda vůbec zaměstnanec obdrží nějakou tu gáži. Jinak machrovat, to jo.
  • Z 98% jsou naši podnikatelé šmatloni většinou s dluhama, mizerným vercajkem a hlavně s velkejma požadavkama na zoufalce, který jsou nuceni pod nima dělat.
  • Světový kapitalismus dospěl do fáze, kdy likviduje sám sebe. Aby nezkolaboval, musí být splněny dva požadavky. 1.) Zaměstnanci musí víc utrácet, 2.) zaměstnavatel nesmí zvyšovat plat. A to je ta likvidační situace. Socialismus měl taky problémy.. Např, když vyhořely Hermanecké papírny tak 1O dnů bylo ztížené zásobování.
  • Podnikatelé nesouhlasí s požadavkem odborářů. Kdyby souhlasili, byli by sami proti sobě. To je logické. Ovšem - když nepřitlačí na mzdách, kdo ty jejich šmejdy bude kupovat? Snad že by páni podnikatelé osobně?
  • DOKUMENTY, KTERÉ V ČT NEUVIDÍTE!!!


    http://ulozto.cz/xBRW4cPh/dokumenty-ktere-v-ct-neuvidite-rar
  • Mimo jiné.. jde taky o to, že se na zaměstnavatele přenáší v podstatě i podkopnutí koruny a tím i zvýšení cen ve všem, včetně energií a dalšího.. a rozhodně není pravda, že zboží i práce moc nezdraží či jen o "trošičku", když už teď to jde někde vidět o 5% i více., protože se do toho "šikovně" schová i státem znehodnocení úspor, důchodů, platů a pod. V podstatě se tedy nepomáhá našim lidem a státní pokladně, ale nenažraným EUbankám a nadnárodním společnostem, kde je snad každému jasné komu to tady ty většinou vlastně patří. Místo motivace a podpory zaměstnanosti, zvláště našich lidí se tedy tímto ještě zhoršují podmínky práce a zaměstnanosti, aby se naopak pak mohlo rozdávat zas "jiným a jinde", kde naši lidi opět toto vše i s chlupama zaplatí a ještě nebudou mít ani tu práci, protože na tohle se každý raději fakt už vykašle se nechat pořád šikanovat od státu. Peněz je v této zemi vcelku dost, ale musí se umět správně práce "daňově" zaplatit, přerozdělovat a ne rozkrádat. Zdražovat a zvyšovat jen odvody a ceny umí každý, bezpáteřní státem placený trouba co vůbec nemá ani tušení, jak je těžké vydělat každou 1 korunu čistého po zdanění, každý den. Tohle vymýšlí jen ti co o pořádné práci obyčejných lidí nic neví a proto je to ani samozřejmě nezajímá. Prostě "něco" se tabulkově navýší s tím, že ono to "nějak" dopadne...Pak není divu, že tu kdo může jede raději v "šedé ekonomice", protože poctivě podle pravidel se v této zemi dělat a zaměstnávat pořádně moc nedá, když stát neumí a ani nechce umět pořádně vybírat ani ty daně, zatočit tak s darebáky a zloději co okrádají, jak stát, tak i ty zaměstnance..
    • Chudáka podnikatele odrbe úplně každý. Kunšafti, konkurence, stát, účetní. Mizerně placení dělníci ukradnou, co není přibitý a dobře placení manažéři se předhánějí, kdo vymyslí větší blbost pod záminkou šetření a vyinkasuje za to odměnu. A zbytek rozfofruje náročná manželka a lidi, kteří se tváří jako rodina. To je fakt lepší dělat misionáře u kanibalů než podnikat v českém právním státě.
  • Těch pár pseudopodnikatelů to nevytrhne,stejně jsou přisáti na státu,protože v evropě neprorazí.Je velmi podivné,že se s těmi ubožáky vůbec někdo zaobírá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit