Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímalo by mě, z jakého důvodu tolerujeme jako ovce to, že nám tahle banda (nazývaná vládou) odmítá sdělit, na kolik už nás "pomoc" Ukrajině přišla.

    Jak to, že jako občan tohoto státu nemám právo na tuto informaci? Nejsme ve válečném stavu a tohle nepodléhá žádnému stupni utajení. 

    Fialový lhář jen ukazuje, jak občany této země pohrdá. Všeho do času uslintaný lháři. 

    • josef.chmela

      Protože pak by se lidi opravdu mohli naštvat a vzali by celou vládu klacky po zádech. Už teď jim to vše tolerují pouze mentálně omezení voliči pětišmejdů a to ještě ne všichni.

  • Krásné odzkoušené schéma . Vezmete státní peníze, dáte je  předem schválené firmě jako investici. K tomu nějaká ta dotace z Bruselu a máte vyděláno. Libisté, firma vám  dá desátek za kšeft a když to dobře dopadne tak UA to někde prodá. pak je co ODKLÁNĚT.  A máme tu vítěze!!!  Kdo to zaplatí????  my všichni co máme daně.   Jak my jsme bohatý stát , když tohle vše platíme a ještě máme co jíst.

    • V tomhle mají straky z ODS letitou praxi. Jejich volby se musí z něčeho zaplatit. 

    • KIMCID

      Tak zase na druhou stranu to oddálí,rušení, tepelných elektráren 

  • "Pozor na investiční „šmejdy“! Prezident Pavel varoval před podvody kryté tvářemi politiků"

    Ano ano.Uhodil ten z Hradu hřebík na hlavičku. Přesně takové lumpárny jsme tady svědky celé měsíce. Bez sebemenšího  mandátu, podkladů nebo právního rámce, jsou odsypávány naše veřejné peníze tam daleko do stepi. Po miliardách. U nás jedna restrikce střídá druhou. Peníze chybí všude. Tam - se na palubě ukrajinského Titaniku hoduje a tančí celé měsíce. Když Maďarsko požádalo alespoň o rámcové schema rozdělování evropských peněz? Jééé to bylo zlé krve a nevraživých pohledů.

  • Na jednom serveru zazněl tento názor: Prý, kdo je spokojený Banderovec ?

    To je ten, který leží na hřbitově se zkříženýma rukama na prsou.

    • Ani by nevadilo, kdyby mu chyběla nějaká ta paže nebo dolní končetina.

      • Vidím v tom jasně, jak nastolit trvalou spokojenost u jiříčka tupého čumáčka. Ale nejdříve u něho musí nastat ten správný stav mysli.

  • f2sulik

    To je fotka, feťák a trotl.

    • Ukrajinská tajná služba dnes oznámila, že se jí podařilo překazit pokus o státní převrat. Asi konec Zeleného skřeta nemusí pocházet jenom z Moskvy. I na Ukrajině ho asi všichni podporují a milují. 

      • Už se k vám do Prahy na vás chystám.

  • josef.chmela

    Tak proto zase porostou ceny elektřiny. Ale blbý český volič pětišmejdů to rád zaplatí.

    • Holt, to co Bureš za své vlády prošustroval, to se musí někde ušetřit. Ale Bureš rozdával koblihy, zdarma.  😀

      • Jste O. K.? Ušetřit tak, že budeme rozdávat v Mukačevě? Nepobyl jste déle na slunci? 

      • Ty jsi ale d e b i l !

        • To co si říká "obcan" nedosáhlo na koblížky.Tak tady celoživotně skučí a spílá třídnímu nepříteli. Ukrajinský pirožek - to je to, po čem touží.

  • KIMCID

    Tak stačí přeci dva svetry ne?

  • Ukrajinský prezident a Ukrajinský premiér se na fotce mají k sobě. Je to hnus pro převážnou většinu našich občanů.

  • „Výdaje i přes růst některých mandatorních výdajů
    stagnují. Tyto výsledky tedy ukazují, že jsme schopni dodržet plánovaný
    schodek,“ ujistil šéf státní kasy.

    zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-vyber-dani-je-letos-vyssi-nez-se-cekalo-deficit-rozpoctu-klesl-v-cervnu-na-178-miliard-40478548

    jinými slovy přeložen výrok Zbyni - byť rostou důchody (mandatorní výdaje), i tak se chováme zodpovědně... 

    soudruzi, nemusíte se bát, pravice vás z toho enormního deficitu zase dostane! ty výběry ukazují zase ten známý  psychologický fakt, že čím méně se na firmy a podnikatele zaklekne (typu EET), tím více se vybere  :)  promítá se tam vděk (vlastenectví se snoubí s pochopením situace - státní kasy) a splacení důvěry státu od podnikatelů. :)

    • josef.chmela

      To jsou zase kecy. Že jsi spal zase v knihovně a všechno se ti plete?

      • aby to o Marianu Jurečkovi coby výborném členu vlády kua soudruzi nezaniklo v té vaší intelektuální diskuzi:

        Ale situace je lepší, než byla před rokem. A to nejen díky tomu, že se o to postaraly samy firmy, díky tomu, že makroekonomické prostředí je o poznání pozitivnější, ale myslím si, že i vláda přiložila ruku k dílu. Abych byl úplně konkrétní, třeba zákon o strategických liniových stavbách, to je něco, co jsme opravdu potřebovali.

        Ministerstvo průmyslu a obchodu také plánuje posílení kapacit státu tak, aby stát byl skrze některé svoje příspěvkové organizace schopen zaprvé identifikovat místa vhodná pro průmyslové zóny a zadruhé je dokázal připravit pro vhodné investory. Takže to se hýbe a vláda si uvědomuje ten obrovský deficit, který máme a ke kterému opravdu došlo v posledních několika letech, protože my jsme v 90. letech byli číslo jedna, co se týká přílivu přímých zahraničních investic.

        Když jsme se nedávno s kolegy bavili, které ministerstvo odvedlo v digitalizaci největší kus práce, tak to bylo překvapivě Ministerstvo práce a sociálních věcí.

        Takže nejvíc pro průmysl udělal Marian Jurečka. Kdo ještě z ministrů? Marian Jurečka určitě, to říkám úplně jednoznačně.      !!!!!!!!!!

        zdroj:

        https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-strasidelne-investice-ziskava-i-madarsko-nam-se-vyhybaji-rika-spicar-254800

        ano, za Václava Klause se to vše rozjelo v 90tkách a byli jsme lídrem Východu. A že se na ministerstvu Mariana Jurečky pracuje, to mě třeba vůbec nepřekvapuje.
        Marian by měl mít ve vládě místo vždy, je to pracovitý, inteligentní,
        charakterní politik, který pracuje v zájmu téhle země, ať je na
        jakémkoliv ministerstvu (naposledy na ministerstvu zemědělství). 🙂 
        Navíc to není populista, což vždy značí dobrého politika, dělá kroky,
        které nejsou populární, ale jsou pro budoucnost téhle země bohužel nutné
        - spadly na něho důchody, kterým se nechtěl věnovat nikdo z bývalých
        politiků - Kalousek, Topolánek, Paroubek, Zeman, Sobotka apod, protože
        to s sebou nese nepopulární kroky a tím pád preferencí jejich stran. 

        Ale
        kdyby se tomu tehdy už věnovali a tu důchodovou reformu zahájili už
        tehdy včas, tak teď Marian nemusí být tak radikální - ten posun odchodu
        do důchodu, což  sebou nese i procentuální pád jeho KDU a je to
        nespravedlivé, proto ho budu volit příští rok.

      • Vysvětlení je myslím prachjednoduché ... Jeho taťka to měl v rozhodujícím okamžiku raději stříknout mezi postel a zeď.

        • byl jsem zplozen v rámci plnění pětiletky naší rodiny, v době vzniku prvního socialistického bytového fondu v rámci budování sídlišť, coby dar soudruhům v tehdejší beztřídní společnosti za jejich službu lidu a vlasti.. tohle bys neměl říkat...

          • josef.chmela

            Tak už mně je jasné co stojí za těmi tvými kydy. Je to stařecká demence.

            • no já randím s o 20 nebo 25 let mladšíma holkama v raně produktivním věku, tak to teď spíše shazuješ asi je..
              soudruzi, uklidní vás a zpět do stavu subjektivní pohody hodí zase jen projevy Vladimira Iljiče, Josifa Visarionoviče, popř. soudružky Konečné v české verzi, ale my to s vámi a vaší finanční negramotností v oblasti makroekonomie myslíme taky dobře jako pravice.. to vám prof. Fiala vysvětluje neustále.

          • Tak se vám omlouvám. Trochu jsem to přehnal. Socialismus mimochodem není beztřídní. Byla tam například pracující dělnická třída, rolníci, pracující inteligence. To v teorii jen u komunismu a v praxi ještě u prvobytně pospolné společnosti existuje/existoval institut beztřídní společnosti. Zůstává však nedořešený problém s vaším charakterem (neznalosti necháme stranou). Ten vás, žel, nechává klidným; na jiných serverech, i vlasteneckých, by s vámi rázně připažili. A řešení u vás už nejde nastolit humanitární konverzací. U vás je v tomto patrná nereformovatelná zbytnělost, možná s podhoubím frustrace z dlouhodobě neřešených problémů. Lapidárně: Kde nic není než ho.no, ani Bůh nebere.

            • PRVOTNĚ pospolná společnost.. :)   a ano, komunismus je beztřídní společností, právě proto že v něm existuje podle soudruhů jen ta jedna třída - dělnická.... zopakujte si marxismus (sociologii obecně).
              zbytek jsou hlouposti... čím více nás bude nahlas vystupovat v tomhle období proti vám hlupákům, lhostejným a bez respektu k slušným lidem, tím setrvá současný ideologický stav - tzn. ta demokracie (probudí to ostatní, proč se tak v našem případě děje a ten náš hlas je slyšet v téhle ukřičené době), díky které se můžete vůbec svobodně vyjadřovat. 

              Mě to neurazilo, pište si, co chcete.. :) asertivní jsme tady s chachary jen v případě opravdové hlouposti, třeba u narušení soukromí ve stylu StB, popř. supportu skřetů a vrahounů typu Sochera, protože tohle do demokratické společnosti a fungování právního státu prostě nepatří a je to zase o tom disrespektu, tentokráte vás šovinistů, falešných egoistů téhle doby (prostě hlupáků) vůči něžnému pohlaví. to máte odkoukáno z toho východu právě - Arabové, Indové, Sověti, v čajně nerespektují vůbec nikoho... :)
              k těm faktickým ekonomickým věcem, případně s pochvalou práce vlády výše a níže nemáte jako obvyklý diskuter současnosti asi nic co? :)

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Máš pravdu. StB a další tebou vyjmenované do demokratické společnosti nepatří. Pak ale nechápu jak jsi (jistě jsi volil prezidneta) mohl zvolit prezidenta příslušníka VKR a teda nomenklaturního člena StB? Je mi ale jasné, že, vy tzv. "demokraté", to máte v hlavách vše pomotané a je toho příčinou ideologické zatemnění mozku. Držím s vámi soucit, protože toto onemocnění mozku tzv. "demokracií" a jedinou pravdou je nevyléčitelné.

              • Reakce na příspěvek:

                Z politiky v podstatě nevíte nic. A snad jste si nemyslel, že si   s  vámi budu podiskutovávat o politice. Tak hluboko nepoklesnu, potravo pro bzučivky.

                • Reakce na příspěvek:

                  tu pracující inteligenci jste myslel ty vědce v lágrech nebo umělce v kotelnách jako topiče, si tady tak říkáme... i estebáci měli jen jedno krycí označení, toliko k vašim x nickům.. :)

              • Reakce na příspěvek:

                navíc ani s tou PRVOTNĚ pospolnou společností nemáte pravdu, tam existovali lovci a sběrači přeci.. pokud byste je chtěl třídně rozdělovat, jak mívá vaše komunita ve zvyku.. ;)

                • Reakce na příspěvek:

                  proto se jinak v USA vymezují tolik proti Tik Toku a chtějí ho tam stáhnout z trhu (kradení dat soudruhy z čajny, tzn. ten vstup do soukromí), pokud ho tam nebude spravovat americký subjekt, a proto všichni máte ty Apple a ne ty výplody těch vašich východních soudruhů stran mobilů (Xixaomi, Huawei a tyhle šílenosti), protože USA jako jednička světové demokracie razí to, co tady píšu, tzn. absolutní disrespekt proti hlupákům narušujícím soukromí ve stylu těch východních soudružských rozvědek, u nás StB.. :)
                  na rozum se bohužel nedá vystát fronta, jinak bych vás některé do jedné z nich poslal..

                  • josef.chmela

                    Reakce na příspěvek:

                    No, v USA jsou na tom s CIA podstatně hůř než v Číně. CIA data krade (podle USA výkladu je zjišťuje) a když už to nejde tak je navíc ještě kupuje a to po celém světě (i od tzv. "spojenců").

    • Zítra jsme na řadě my. A my k smrti rádi usedáme na superho.na. Kde se budete nacházet ?

      • ty jsi ten družební ovád, kterého zeleňoučká zmiňuje, předpokládám..

      • zeleňoučká moucha bzučivka má stejný názor?? jste v konsenzu?? ještě počkám, pak se vyjádřím..

    • Ale situace je lepší, než byla před
      rokem. A to nejen díky tomu, že se o to postaraly samy firmy, díky tomu,
      že makroekonomické prostředí je o poznání pozitivnější, ale myslím si,
      že i vláda přiložila ruku k dílu. Abych byl úplně konkrétní, třeba zákon
      o strategických liniových stavbách, to je něco, co jsme opravdu
      potřebovali.

      Ministerstvo průmyslu a obchodu také
      plánuje posílení kapacit státu tak, aby stát byl skrze některé svoje
      příspěvkové organizace schopen zaprvé identifikovat místa vhodná pro
      průmyslové zóny a zadruhé je dokázal připravit pro vhodné investory.
      Takže to se hýbe a vláda si uvědomuje ten obrovský deficit, který máme
      a ke kterému opravdu došlo v posledních několika letech, protože my jsme
      v 90. letech byli číslo jedna, co se týká přílivu přímých zahraničních
      investic
      .

      Když jsme se nedávno s kolegy bavili,
      které ministerstvo odvedlo v digitalizaci největší kus práce, tak to
      bylo překvapivě Ministerstvo práce a sociálních věcí.

      Takže nejvíc pro průmysl udělal Marian Jurečka. Kdo ještě z ministrů? Marian Jurečka určitě, to říkám úplně jednoznačně.      !!!!!!!!!!

      zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-strasidelne-investice-ziskava-i-madarsko-nam-se-vyhybaji-rika-spicar-254800

      ano, za Václava Klause se to vše rozjelo v 90tkách a byli jsme lídrem Východu. A že se na ministerstvu Mariana Jurečky pracuje, to mě třeba vůbec nepřekvapuje. Marian by měl mít ve vládě místo vždy, je to pracovitý, inteligentní, charakterní politik, který pracuje v zájmu téhle země, ať je na jakémkoliv ministerstvu (naposledy na ministerstvu zemědělství). :)  Navíc to není populista, což vždy značí dobrého politika, dělá kroky, které nejsou populární, ale jsou pro budoucnost téhle země bohužel nutné - spadly na něho důchody, kterým se nechtěl věnovat nikdo z bývalých politiků - Kalousek, Topolánek, Paroubek, Zeman, Sobotka apod, protože to s sebou nese nepopulární kroky a tím pád preferencí jejich stran. 

      Ale kdyby se tomu tehdy už věnovali a tu důchodovou reformu zahájili už tehdy včas, tak teď Marian nemusí být tak radikální - ten posun odchodu do důchodu, což  sebou nese i procentuální pád jeho KDU a je to nespravedlivé, proto ho budu volit příští rok.

  •  To je zas zbytečného žvástání  o elektřině a teple. To je zas rekapitukace, kudy nám všem hluponi v Praze pouštějí žílou .Chleba se láme tady:

    "Biden, ani Trump nechtějí Ukrajinu v NATO, říká Zelenskyj. Popsal vizi o mírovém jednání"

    Pochopitelně. Nikdo reálně nechce UKáčka v NATO. Automaticky by to znamenalo konflikt s velmocí. A ve světě, krom Prahy není zájem. To je ten náš z Hradu s tím ze Strakovky jsou takoví Nebojsové.Na hubě. Udatní reci, kteří se schovávají za nás za všechny.

    • 1+1 =  ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit