Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze zahraničí možná podpora roste. Ale co všichni ti UA gerojové kteří opustili svou vlast a v ČR berou útokem akorát tak regály s chlastem a úřady s podporou? Opravdoví vlastenci jsou vždy až po butylce vodky.

  • mun.go

    Boris Johnson neohlásene pricestoval do Kyjeva

    Kyjev/Londýn 17. júna (TASR) - Britský premiér Boris Johnson v piatok neohlásene pricestoval do Kyjeva a stretol sa s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. Informovali o tom agentúra Reuters a spravodajská stanica Sky News.
    Zelenskyj krátko po tom na sociálnej sieti Telegram zverejnil video zo spoločného stretnutia. Vedúci kancelárie ukrajinského prezidenta uviedol, že obaja lídri spolu diskutovali o dodávkach ťažkých zbraní a systémov protivzdušnej obrany.
    Televízia Sky News spresnila, že predseda britskej vlády mal v piatok pôvodne vystúpiť na konferencii v meste Doncaster. Organizátori summitu boli podľa stanice "zmätení", keď sa premiér na plánované podujatie nedostavil. Bolo im len povedané, že jeho absencia má "dobrý dôvod" súvisiaci s dôležitými pracovnými povinnosťami.
  • Copak si zase šlehnul....

  • Podpořil bych je akorát tak bednami s banány a kokainem,tenhle šašek je snad neustále pod vlivem a blábolí z cesty. Pokud jde o mě,já tady jejich oligarcho-demokracii nechci a nechci aby u nás operovaly jednotky Azov a s*s Halíč.Navíc jsou asi i vyzbrojené našimi zbraněmi a municí.

    Roses Have Thorns (Part 6) The Odessa Massacre - YouTube

  • Lid čečenska stojí neochvějně v nerozborném přátelství za svými ukrajinskými bratry. Máme ještě v živé paměti, jak nás ukrajinští soudruzi v srpnu 68 přijeli ochránit před ruskými vetřelci. Je čas jim to vrátit. Mám doma čtyřicet let starou vzduchovku. Na deset metrů střílí docela přesně. Požádá-li mne bratr Zelenský, rád mu ji pošlu k zastavení ruské invaze.....Když se do hlavně místo jedné diabolky dají dvě, je z toho hned těžká zbraň.

    • Podpora k nám přicházela už dávno velice dávno.Ukrajinští občané nás nenechali ani po revoluci na holičkách.Pečlivě nám tehdy ukázali co to je vybírat výpalné. Ještě jeho zdokonalenou formu - raketítig. To se to hrnuly penízky. Samy. Za "ochranu". Kdo se nenechal ochránit, tvrdě doplatil. Dodnes si ještě někteří údatní rekové odpykávají několikaleté tresty.

  • kocourXL

    Ukrajina dopadne jak Afghánistán,podporu vystřídá nezájem.

  • Žijeme ve světě virtuální reality. Uvidíme, jak to bude s tou podporou. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit