Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako podporoval jsem rád a aktivně, chodil jsem do okének. Ale to, jak se k tomu pak gastro postavilo, tak mi to přišlo jako fakt velký podraz ze strany restaurací. Pokladní kotoučky se nadále točily, kdežto restaurace zdražovaly a hlavně se snížila kvalita služeb a celkově chování personálu. Vím, že tam nejsou lidi, nicméně to neznamená to, že se k hostovi budete chovat jako ke kusu hadru.

  • Až skončí pandemie (a ona prostě jednou skončit musí) tak nám tu podporu, jako hostům,  páni restauratéři zajisté vrátí. 

    Především tím, že vyženou ceny nahoru s odvoláním na to, jak museli trpět v době uzavření hospod. 

    Ale existuje (snad dokonce i u nás)  trh a je na nás jestli a kolik v restauracích utratíme. 

  • Cele tohle me pripada jako kampan , mozna ze i ucelovka. Hej. Kdekoliv jsem bydlel ,nebo byl zamestnan ,  vzdycky jsem pouzival a pouzivam snad veskere sluzby v dostupne vzdalenosti od baraku , tak rikajic. Vyjimkou muze snad nevestinec byti , inu jarku ..... Potkat v tom zarizeni domovnici , jak si privydelava i se svym psem - neni zrovna lichotive... 

    Tim padem , omlouvam se , jsem ponekud natvrdly , me cely problem unika. Pokud jsem si sel na jidlo do blizke hospody , nevidim ani dnes problem tam zavolat , napsat , poslat holuba , kourovy signal , nebo co a pak si pro skatulku s blafem dojit. Urcite si neobjednam neodolatelne memu napr na Cernem Moste ze Smichova treba. A naopak , jak by napsal klasik. 

    Stejne tak jsem doted nepochopil ten lokdoun , nebo jak to tamni cesti lingviste nazvali pri svych ceskych vysokych skolach. Nechapu opravdu ne , proc napr nesmeli pracovat dejme tomu autoopravny , nejak ve stavebnictvi , prave to vareni blafu v hospodach , vycet by byl dlouhy. Ovsem zase jsem pochopil v<ychcanost ruznych pakucharu , kteri nafasovali prachy a s velkou slavou neco klohnili pro dejme tomu spitaly ... Vid Zdenecku ty vyzirko ? Osobne bych temhle parazitum neprispel ani neplatnym desetnikem. 

    Ten den Okenek , dejme tomu . Ovsem zase plati jiz napsane. Tezko si objednam na druhem konci Mexika a poslu si tam zlodeje kuryra , kdyz si to muzu jit koupit za roh. A tak furt dokola a k nicemu vlastne ... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit