Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • učitel to musíš nejdříve dokázat ne se vytahovat krásnými raketami. *1*
  • USA napadá jiné státy pod různými hesly. Trapné.
  • A co ty mírové holubice od Putina? Co podporují ty? Novičok a yperit, sarin, soman a jiná svinstva?
  • Teroristy odjakživa podporují na celém světě USA. To je všeobecně známo.
  • Hmm, tak to je skvělé se kamarádit se Saúdskou Arábií :-(

    "6. PROSINCE 2015 BERLÍN Německý vicekancléř Sigmar Gabriel vyzval Saúdskou Arábii, aby přestala podporovat náboženské radikály. Největší světový vývozce ropy podle něj po celém světě financuje mešity, které jsou zdrojem nebezpečných islamistů. Německá vláda přitom ještě ve čtvrtek kritizovala Spolkovou zpravodajskou službu (BND) za její varování ohledně destabilizační role Saúdské Arábie v arabském světě, píše agentura DPA.

    Gabriel upozornil, že Saúdská Arábie je důležitá pro řešení konfliktů na Blízkém východě. „Musíme však dát Saúdům zároveň najevo, že skončila doba zavírání očí. Ze Saúdské Arábie jsou po celém světě financovány vahhábistické mešity. Z těchto komunit vychází řada nebezpečných islamistů,“ řekl Gabriel německému listu Bild am Sonntag.

    Zdroj: https://www.lidovky.cz/prestante-podporovat-islamisty-vyzyva-nemecko-saudskou-arabii-p8l-/zpravy-svet.aspx?c=A151206_165816_ln_zahranici_ele
  • Američané jsou deb......ové,jsou to právě ONI Američané,co destabilizují Blízký východ a jejich antirusismus destabilizuje celou planetu !!! Je na čase,aby Evropa se od zabijáckých USA konečně odpoutala *16* *16* *16* jinak to dopadne velmi zle *12* *12* *12*
  • Tohle připomíná přísloví o zloději, který volá "chyťte zloděje". Írán je šíítský a terorismus je téměř výlučně záležitostí sunitského islámu. Šííté a Sunité se nesnášejí, takže těžko by Írán podporoval své úhlavní nepřátele. Sunitské teroristy už celá léta cvičí a vyzbrojuje naopak západ, potažmo USA s brutálními diktaturami Perského zálivu. Duchovním otcem Talibanu a Al Kaidy je prokazatelně neocon Brzezinsky, jež realizovala tajná služba CIA a Islámský stát je zase realizací myšlenky neocona McCaina. Tyto a mnoho dalších teroristických frakcí bylo vytvořeny na destabilizaci regionu a prosazování tam geopolitických zájmů USA. Brzezinski se ani netajil nápadem vytvoření Talibanu (chlubil se tím i v televizi na začátku 80 let a to interview, kde se tím chlubí stále lze najít na youtube) a McCain taky ne a dokonce existují fota, kde se bratříčkuje s veliteli IS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit