Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Ukázat na viníka je samozřejmě vždy důležité a někdo tu zpropadenou amnestii přece napsat musel. Otázka ovšem je, zda jde skutečně o záležitost natolik závažnou pro chod společnosti, že je nutné jí obětovat poslední špetky diplomatické grácie, která po odchodu Václava Havla z Hradu postupně mizela. Co si pro změnu alespoň občas potřást rukou, tiše si myslet svoje a věnovat se dál něčemu užitečnému? Když už nic jiného, přispělo by to k růstu politické kultury, která Česku tak zoufale chybí."

    mno, Alino Holušová, zkusme se na to podívat obráceně: opravdu si myslíte, diplomatická grácie a takzvaná politická kultura je natolik důležitá, aby stála za to potřásat rukou absolutnímu xindlu, křivákům, kteří lžou i když mluví ze spaní a proti jejichž charakteru je vývrtka rovný drát? Opravdu si myslíte, že namísto defenestrace je lepší tiše si myslet svoje?? Co je to NĚCO UŽITEČNÉHO, čemu bychom se podle Vás měli věnovat??? Já si naopak myslím, že jedinou cestou, která nevede do pekel, je nejen ukázat na viníky, ale především je POTRESTAT a odstavit od pozic, z nichž mohou škodit nám všem. Což mimochodem platí i o všech třech pánech v článku zmiňovaných...
  • Prvni "beru". Navic je i b.bec.
  • Milosh Bubble Bum:

    http://magazin.aktualne.cz/video/bablbam-a-budbox-svet-se-bavi-zemanovou-anglictinou/r~d48e9fd0a56011e3a9f3002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-6

    http://www.youtube.com/watch?v=gAmsgyh2WB8

    Pokud nevíte co znamená "BUM" tak si to najděte v anglickém slovníku.
    *1* *1* *1*
  • ostapkotab
    Bl€jt h@vna na tiscali,zblitinky.cz a jina netova svinstva v tom jsme přeborníci,ale vzit vidle,ne widle a klacky a jit to zkur€ny svinstvo z Hradu a Strakovky vymlatit to ne,že sr@čky,ovčani *16*
    • Vždyť jsme si je svobodně zvolili... *15*
  • Otázka ovšem je, zda jde skutečně o záležitost natolik závažnou pro chod společnosti, že je nutné jí obětovat poslední špetky diplomatické grácie, která po odchodu Václava Havla z Hradu postupně mizela.
    Zasírat média naší společnosti takovýma hovadinama, respektive média našeho zrůdného systému hrajícímu do ruky podvodníkům a darebákům, systému neskutečně buzerujícího řádné občany a škodícího řadovým občanům, to je pro chod této společnosti navýsost důležité zcela nepochybně.
    A s tou grácií Hradu za Václava Havla, to se soudružka blábolilka skutečně vyznamenala, ta si tu ližprdelnickou novinářskou almužnu fakt zaslouží.
  • Špína Mynáře, ale i Nejedlého a většiny úděsných SPOZáků padá přímo na Zemana. Obklopil se tlupou brutálních primitivů a popřává jim sluchu. Je to hrůza a pornodcera a vždy trapně vyfintěná manželka jsou tou pověstnou třečničkou na dortu. Důstojnost prezidentské funkce definitivně odplouvá do kanálu, provázena virózou. *11* *11*
  • Podstatou amnestie bylo to, že ji vlastzrádce Klaus s Nečasem podepsali. Jastli tu zrůdnost zpracovala poslední uklizečka z hradu je úplně, ale úplně jedno !!!
    • Jak komu. Kdyby Zeman prohlásil, že jste tuto špínu sepsal vy, jedno by vám to nebylo. A o to jde, věrchuška chrání Koudelku, který ještě nedostal svou odměnu.
  • "Skáču dobře, skáču rád" - klasická hláška z filmu Anděl na horách. Zeman lže často, pan prezident lže rád. Jak se pozná, když Husák lže (anekdota normalizační)? Když si při projevu rovná brejle na nose, to ještě ujde. Když se chytá za klopy u saka, tak to už se musí dost dávat pozor, ale jakmile VOTEUŘE HUBU, tak to lže, až se hory zelenají. - To jak "HRAD" odvádí pozornost od zlodějské podstaty Klausovy amnestie je sprosté. Ovšem způsob, jakým pravice amnestii prosadila, byla velesprosťárna.
  • Novinářská technika je teď dokonalá, že se dovídáme o událostech na druhé polokouli mnohem dřív než o tom, co se děje za podrazy na lidech u nás.
  • Hodně zdálky to vypadá takto: H-f se slušně brání, M-ř je farizej a pokrytec k tomu, Z-n je Všemudrc, který se ke všemu vyjadřuje a nikdy se nemýlí - začíná trpět stejným syndromem, jako svého času jeho předchůdci K-s a H-l.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit