Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš by měla pojišťovna chystal brožuru O PREVENCI PŘED BABIŠEM.

  • Vláda pana ing. A. Babiše se může připsat velké plus...  Do státního zámku Konopiště se už v pondělí 20. září 2021 vrátí vzácný renesanční štít,  ukradený nacisty r. 1943.   „Štít bude nejprve představen při tiskové konferenci na Konopišti novinářům a od úterý by ho mohli vidět i návštěvníci zámku,“ potvrdila Šárka Bednářová, vedoucí odboru komunikace a prezentace Národního památkového ústavu! Jde o kulatý dřevěný štít, potažený kůží, se zlacenými ozdobami a krásným designem,“ popsal nález pan Ladislav Čepička. Tento - už v roce 2016 - zjistil, že tento štít s vyobrazením dobytí Kartága se nachází ve státu Pensylvania - konkrétně v městě Philadelphia - a to v tamním Museum of Arts (Philadelphia je největším městem jihovýchodní části státu Pensylvánie. Nachází se mezi řekami Schuylkill a Delawarena východě USA). Je nutno podotknout, že doménou pana L. Čepičky ve vědecké práci jsou právě záležitosti spojené s nacistickým pleněním uměleckých sbírek - a to nejen českých. 

    Obraz Dobytí Kartága je vzácné umělecké dílo - jeho hodnota se odhaduje nejméně na milion USD. 

    Je zajímavé, že teprve po nástupu pana ing. A. Babiše do úřadu premiera ČR bylo možno zahájit jednání, jehož výsledkem bude v pondělí 20. září 2021 presentované vrácení tohoto vzácného štítu z období renesance, co byl ukraden nacisty už v roce 1943, který jeden z těchto barbarů ho prodal vojákovi US-army, a tento voják jej pak prodal (se ziskem) do Museum of Art v Philadelphii...

      

    • ...bylo možno zahájit jednání...

      To vůbec neznamená, že na tom má imigrant že Slovenska = soudruh, agent STB Bureš, nějaké zásluhy...

    • Janaku, tebe už také zblbnul ten čobol? Bureš byl někde o tom jednat? zeMAN létá jenom do Moskvy, ale tam nic takového neměli. Nebyl tam ještě tajně v Německu ten Herr Man? To snad přece byl ten s těmi krátkými kalhotami a s kloboukem se štětkou.

      • O žádném pánovi jménem "Bureš" ve svém příspěvku nepíši.

        Píši o zásluze vlády pana ing. Andreje Babiše na vrácení vzácného renesančního štítu,  co byl

        ukraden německými nacisty v roce 1943. Je zásluhou jím vedené vlády, že do Německa mohl

        být vyslán skutečný expert v této oblasti - pan Ladislav Čepička -  doménou jehož celoživotní 

        vědecké práce jsou  právě záležitosti okolností spojených s nacistickým pleněním uměleckých 

        sbírek - a to nejen českých. 

        • Já jsem se jako Bureš nikde nehlásil a nepodepisoval tajné zprávy pro StB.

  • vanhorne

    Dostal jsem tu brozurku a byl jsem mile prekvapen, kdyz jsem zjistil jaka je tam hezka nabidka. Hned az ty penize prijdou, pujdu koupit nejake prkynka na truhlu a par koblih pro vnuka, aby na mne a hlavne na pana Burese v dobrem vzpominal .

    http://imgway.cz/s/d1YA  babka rekla, no nekup to dedku. 🤣

  • Čím více se bude opozice ztrapňovat tím více bude mít Pan Babiš hlasů, to platí i pro zdejší demoblok. Nic konstruktivního jenom kydání hnoje, a to ji volby nevyhraje.

    • Od kdy Pan Babiš? Je to prachsprostý komouš, zloděj, lhář a komunistický agent zneužívající svého syna. Je to gauner BUREŠ!

  • Kdyby v naší zemi převládali OBČANÉ a ne OVCANÉ, tak by ten Čobolák neseděl ve vládě, ale někde úplně jinde. O jeho "charakteru" svědčí i to, že poslal svého syna "do vyhnanství" na Krym, aby zakryl své čachry. To je "morálka" konfidenta StB ("bývalého"). Ale stádo tupých ovcí se nechá koupit za koblihu a kecy "bude líp".

    • vanhorne

      "Ale stádo tupých ovcí se nechá koupit za koblihu a kecy "bude líp".

      Pockej az bude zastupovat presidenta, to se zacnout dit veci.🤣

      • To už se děly věci, když byly presidentské volby a ovce si zvolily to straší v Lánech, stačilo jim pár přitroublých rádoby "bonmotů".

  • KIMCID

    A koho zajímá pláč opozice?

  • Brožuru sepsal tým pana premiera Andreje Babiše. Patří jim

    za to velký dík! 

    Pan premier má pravdu v tom, že v tématu podobné osvěty 

    „...jde o součást národního boje proti rakovině. Je důležité, 

    kdy aby lidé měli nejlepší prevenci a léčbu..."


    • vanhorne

      "za to velký dík!" 

      Napred vas nakrmi  carcinogeny obohacenym futrem a potom vas lecitel Bures chce lecit. Ze s tim napadem nevyrukoval uz davno, ale zrovna pred volbama? 🤣

    • a Antonín vyjuknul z erdelky čobolíka řepkového a už je tu moudro , ten čobolskej chcípák zase perlil prej nikdy netestovat očkované , no tak to je de.il že mu není rovno . Kšeftíky se asi hejbají. Opakuje se stejná situace , ten který něčemu rozumí řekne něco co se nepozdává soudruhovi z AŇO a už je kárán že by mohl skončit .Tak si toho ksindla z Eštébé volte ale i kdyby měl 99 % tak ksindlem zůstane a tečka.😎

  • Když si člověk uvědomí co si to české stádo zvolilo jako své pasáky na pražský hrad a jeho pomocníka Bureše, tak nemůže čekat, že nás civilisovaný svět bude brát vážně.

    • josef.chmela

      Ten tvůj "civilizovaný svět" vymyslel a vedl převážnou většinu válek po celém světě v minulém i tomto století. Vymyslel i genderové šílenství a musí neustále někoho "zachraňovat" i když to ten dotyčný nechce. Násilná  cvilizce nikomu nikdy nic dobrého nepřinesla. Civilizace přináší pouze ztrátu opravdové svobody.

      Chci žít svobodně, tedy NECIVILIZOVANĚ!!!!!!

      Kdyby ten tvůj "civilizovaný svět" neměl necivilizovanou Čínu, tak  nejezdí auty (nyní to vidíme v praxi třeba i u nás), nepoužívá veškerou spotřební elektroniku, nemá počítače, telefony, atd...

      Takže, jsem rád, že tu máme "stádo" voličů, které je schopné ve volbách používat rozum a ví co je pro něj dobré. Ostatní odloudilce (černé ovce) od stáda může "demokraticky" sežrat vlk.

      • vanhorne

        "Kdyby ten tvůj "civilizovaný svět" neměl necivilizovanou Čínu,"

        To je opravdu novinka, ze vsichni vynalezci a technicti prukopnici byli Cinane. Doufam, ze lezis na specialnim oddeleni pro zvlast tezce postizene, abys neohrozoval zdravi pacientu, kteri maji jeste nadeji na uzdraveni. 🤣

        • josef.chmela

          Civilizovaní vynálezci vynalezli i takové hlupáky jako jsi ty.  V mém příspěvku se nejedná o vynález auta, telefonu, čipu a pod. ale o jejich nynější výrobu. Chytrému napověz, hloupého trkni. Tobě by nepomohl ani pořádný kopanec do hlavy, protože kde nic není ani smrt nebere.

          • Ale vynalezli takové debily, jako je nějaký chmela.

  • Zase budu volit Babiše. Už se těším na ty plivance od demokratrů. Tomu říkám svobodný volby, kam se serou bolševici.

    • josef.chmela

      Babiše volit nebudu ale Vaši volbu schvaluji. Musí tu být strana (hnutí) která spolehlivě odsune od koryt zdivočelé předvolební koalice.

  • vanhorne

    Nez Bures  vsechny ty propagacni brozury pro sve uctivace podepise, upise si pazoury az k same  iledrp. Bez pazouru bude lip. 🤣

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/na-rozeslani-brozury-s-babisem-tlacil-vojtech-v-dopise-tvrdi-vzp-174692

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit