Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tim predvedeni tohohle " kristalovyho podnikatele " to bude asi jako s Kozenym , Krejcirem atd atd .. zastup nekonecny. 

    Na jedne strane " oficialni a neutuchajici " ehm  snaha dostat ho pred cesky soud . Ovsem na strane druhe otvor obavou stazeny , co kdyby se sem nahodou nektery z nich opravdu dostal a zacal zpivat jak ze to vlastne bylo !? To by bylo pro dost jeste aktivnich a zijicich radoby ceskych " politiku " dosti zle. takze s vydanim opatrne , snahu projevime , vice ale delat tak nejak nebudeme , radeji . 

    Nakonec , Svycari uz maji s ceskym pravnim povedomim zkusenosti vice nez duverne ...

    Ta particka hip hop z Mostecke uhelne , velkopodnikatel Pitr ... Tam polapen do CZ dopraven .. To je vsechno , dalsi dil se nekona. Vlastne kona. Svoje poctive nabyte jmeni si v Cechach spokojene uzivaji. Dokonce nekteri konverovali k budhismu , asi aby se jim lepe zazivalo .. 

  • KIMCID

    Jak to že už nesedí?

  • novičok......
  • Gauner Bakala,sponzor ODS a TOP09 se bojí Sněmovní komise,ale výmluvy mu už nepomůžou.Současné složení
    Sněmovny už není pro Bakalu tak "přátelské",jak tomu bylo v době,kdy "získal obrovský český majetek".

    • OKD přihrál Bakalovi Sobotka na příkaz Miloše Zemana a to přes varování M. Kalouska, který upozorňoval na nízkou cenu a na to, že byty jsou součástí OKD i když Sobotka tvrdil, opak, tak tady neplácejte a nelžete. Bakala je výtvor ČSSD, stejně jako Kellnera stvořil Václav Klaus a ten ho za to dodnes královsky sponzoruje.

  • Raději se obrať hned teď. Finančníci jsou asi u nás zákonem chráněni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit