Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K poklesu naší ekonomiky určitě dojde když si debilové v EU odsouhlasili, že soudruzi z Ukrajiny sem budou dovážet zemědělské výrobky bez cla. U nás se bude prodávat nějaké svinstvo z Ukrajiny a naši zemědělci zkrachují. Na Ukrajině několik lidí zbohatne z toho, že mají možnost vyvážet nekvalitní produkty do Česka a dalších zemí. Peníze které se do Ukáček nacpou z jiných zemí stejně zmizí v černé díře. My tady budeme za blbce a bude se prohlubovat chudoba našich občanů. Politici kteří zatáhnuli Česko do EU zaslouží doživotní vězení. Naše děti mají před sebou skvělou budoucnost.
  • My si tady nadáváme a oni se dohodnou tak co si dělat hlavu.Ono opravdu záleží na Rusku aby neustoupilo .
    XIII. česko – ruský podnikatelský ples. Žofín, 6. března 2014.
    http://www.irucz.ru/cz/zpravy/1-/102000000000-ceska-republika/000-/102000610000-praha-hlm/406-neuvedeno/26424-xiii-cesko-–-rusky-podnikatelsky/
  • Amerika horlivě vyhlašuje sankce na Putina.My hlupáci se samozřejmě připojíme i když následky pro nás budou nedozírné ! Amerika nám pak nepochybně dodá chybějící plyn a PH,ovšem zajisté za tržní ceny,které v takové situaci vylétnou nahoru ! Sobotky,Dinsbíra a Zaorálka se to při jejich platech dotkne nepatrně a na ty lůze dole a že přibude nezamšstnaných jim přece vůbec nezáleží .Ztratili jsme už více než 20 let a ještě jsou lidi,kterým nedochází,že jdeme strmě dolů a vše je nastaveno tak abychom byli jen chudýma otrokama.
  • v česku ekonomika nikdy neporoste ,to je jen blaf na lidi - nic se u nás nedělá ,jedte se podívat na severní moravu ,západ čech pohraničí ,vysočina -samej nezaměstnanej vypadá to tam jak za války .praha to nezachrání . a to co se malinko vybudovat hned to nějakej politickýpodnikatel stačí ukrást .tady se příšerně krade a podvádí ve všech sférách kam se podíváte samá zlodějina . ukradne 250mil.dostane podmínku atd,to by jste museli výházet ty skorumpovaný soudce a zavolat putina aby tady udělal kurv- pořádek . takový nesmyslný články o rustu ekonomiky muže napsat akorát p-tomec .tisíce podniku u nás zaniklo tisíce podniku bylo vytumelovyných tisíce družstev nechali padnout na hubu .běžte k šípku -lidi vám to už nezbaštěj .
  • zbrojni prumysl=zakázka +2,1% tak ai tak nejak
  • Skutečně !? Jen aby to věštění vyšlo - už to tady v ČR jde hodně dlouho "cugrunt" !!!
  • Uplatky budou dávat do tuzemské ekonomie a vytvoříte tak švýcarsko se zdrogovanou sociální mládeží Mejdanů a operami kuny D v Zurychu.
    • To Herodes ;mohl bys napsat trochu obsirneji co jsi nam chtel zdelit?
  • Zaplať pánbůh, ze si MUKLA Havla vzala ta holka s tou kosou. Jinak by nás ten zmetek nechal vychcíapat.
  • Mám taky IDEu Švejnar zpět do USA! Co tu ten věčně neúspěšný kandidát a špičkový brouk Pytlík ekonomických úvah chce?
  • Ono to je vlastně jedno protože veškerý náš růst půjde na podporu majdanským šmejdům.. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit