Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sovětský svaz, který si dnes nesprávně říká Ruská "federace", byť jde o koloniální nadvládu (většina obyvatelstva nejsou žádní Rusové) napáchal, během devastující okupace Východní Evropy nejméně 10x větší škody, než wehrmacht. Pročpak se polští soudruzi neobrátí s reparacemi na Putina? Asi vědí, že současné fašistické Rusko má nižší HDP na občana, než Nigérie a že v tzv. Rusku se investuje akorát do armády, podvratných akcí, jako je dovážení migrantů do Evropy, placení žlutých vest a tisíců agentů rozlezlých do všech zemích světa.

  • To je pecka: "Jak se žije na Krymu dva roky po připojení k Rusku"
    https://www.youtube.com/watch?v=_FEVxkuRKyY#t=1241
    • Nech mě hádat, žije se tam blbě, ale jelikož sou pod rusákem, tak musej řikat že dobře, jinak by se jim žilo ještě hůř? *7*
    • Strach ti zatemňuje mysl *3*
      • Snad ne z tebe blbečku Sajmone? Jo aha, ty si chromej skin, ti jsou nebrutálnější!
  • Krym je pecka, jen škoda že je tam bída :https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/slibena-prosperita-na-krym-anektovany-ruskem-nikdy-nedorazil/r~d489e1686b8b11e683920025900fea04/
  • Kdyby se jednalo jen o "Německem miliardy nezaplacených reparací z druhé světové války". Ale oni slavní Germáni nesplatili v plné výši ani reparace z té PRVNÍ SVĚTOVÉ VÁLKY!
  • Ruský poloostrov Krym je skutečným klenotem Černého moře a nabízí bezpočet nádherných pamětihodností i pro ty nejnáročnější cestovatele.
    • ano,všichni o něj mají zájem
      http://www.srspol.sk/clanek-nato-se-pripravovalo-obsadit-krym-s-jadernymi-zbranemi-14801.html
      • Chtěl jsem tam jet - Čedok mne odkazuje na nějaké ruské cestovky, místo aby to zařídil!
        • Jeď s Babišem nebo Ondráčkem. Ti tam vesele jezdí bez ohledu na nějaké zákony a mezinárodní emabrga. 

  • Všechny poláky přelíznu
    • soudruhu BTW u každého článku je tvůj homosexuální výblitek, počkej až tě Tiscali zase vykope
      pak budeme muset poslouchat jak byla tvá dovolená perfííído, až tě veme redakce na milost *15* *15* *15*
      • Ty vykopeš akorát tak hovnoo, ty simonovic tiscaláckej kuřbuřtee.
    • jinak, že Sajmone
  • KIMCID
    1. Polsko nebylo vůbec svou orientací protihitlerovské. Naopak - 26. ledna 1934 Polsko, jako PRVNÍ z evropských států podepsalo smlouvu o neútočení s Hitlerem. Jmenovala se - "Pakt Pilsudsky - Hitler".2. Polsko bylo připraveno spolupracovat s Německem na agresi proti SSSR. To je důvod, proč všechna opevnění byla postavena v Polsku... na hranici se Sovětským svazem. Na hranici s Hitlerem nebylo postaveno nic jiného, než týlové sklady, což opravdu pomohlo Němcům v porážce polské armády na podzim 1939.
    3. Po mnichovské dohodě Polsko, jako spojenec Třetí říše, získalo solidní kus Československa. Hitler - Sudety, Polsko - okres Cieszyn. (Český Těšín).
    4. Pakt o neútočení s Polskem, Hitler oficiálně ukončil 28. dubna 1939
    5. Proto, zničení Polska pro Sovětský svaz vypadalo takto: jeden rusofobní režim zničil druhý rusofobní režim. Stalin neměl žádný důvod pomáhat Polsku. Navíc - SSSR měl oficiálně zakázáno poskytnout jakoukoli pomoc, Rudá armáda měla zákaz vstoupit na území Polska (což bylo dojednáno během návštěvy anglo-francouzské delegace v Moskvě v srpnu 1939).
    Všechna obvinění proti Sovětskému svazu a Stalinu jsou založeny na stejném postulátu - smlouva byla podepsána, což znamená, že SSSR pomohl Německu, a dokonce prý byl jeho spojenec.
    Jenže - Polsko bylo 100% spojencem Hitlera. Pakt o neútočení byl? Byl. Navíc během anšlusu Rakouska a obsazení části Československa a Litvy (Klaipeda Memel) spolupracovalo. Polsko obsadilo části Československa.
    O tom vsak západní historici mlčí. Skutečností je, že v září 1939, Hitler porušil smlouvy se svým bývalým spojencem, který ještě šest měsíců předtím byl věrným společníkem Hitlera.
    Polsko se podílelo i po boku Hitlera na zničení Československa jako samostatného státu a po boku Německa, Maďarska se Polsko přiživilo na odtržení kusu československého území. A to pouhý rok před "oficiálním" začátkem druhé světové války, kdy byl náhle "obětí" "Paktu Molotov-Ribbentrop".
    V muzeu gestapa ve Varšavě se dočtete, že v roce 1938, Německo anektovalo Sudety, zatímco Polsko pouze obsadilo Zaolze (východní část Těšínska). Nahrazením pouze jednoho slova vypadá již situace jinak - zatímco od Němců je to jasná agrese, Poláci jen tak mimochodem prostě "obsadili" území.
    • Dobře napsaná reakce.Další rána překrucovačům dějin po r.1989.S Polákem bych do holportu nikdy nešel,s SSSR a Německem ano.Co takový rok 1968? Angažovanost Polska byla velká.Proto se Stalinovi nedivím.že byl laxní.Polák zradí ,když z toho něco kouká.
    • KIMCID
      Zajímavý osud těchto území. Po pádu Polska byla část Oravy a Spiše předána Slovensku. Po druhé světové válce byly znovu obsazeny Poláky, československá vláda byla nucena souhlasit. Poláci provedli etnické čistky proti etnickým Slovákům a Němcům. V roce 1958 bylo území vráceno Československu. Nyní součást Slovenska.
  • Karel IV a falešný nick KarelIV:
    STBaci placení od roku 89 z našich peněz ve formě rent se nezapřou. Když už nevědí kudy kam sáhnou po dikreditaci identity osoby. Jsou to vlastně chudáci, když používají takové primitivnosti. Každý, jiný musí poznat, že příspěvek www.youtube.com/watch...ie08tU rozhodně není od KarelIV.
    Jinak co se týká mého původního příspěvku s odkopáváním se západních soudruhů: Falešný nicku KarelIV: copak je tam špatného na jednání amíků okolo Versailleské smlouvy a sepsání vlastní Berlínské smlouvy ? No pochlub se znalostmi. No jakpak je to s přenášením odpovědnosti k závazkům v demokracii? A copak nám to ve výuce demokracii předvedli amíci a slavné EU při Majdanu v Kyjevě?
    • Tak jediný kdo tu bere rentu je KIMCID, včera se tu chlubil, že pracoval u MV, asi jako estébák či co *3*
      • KIMCID
        Kriminalista STBák je tvůj děda...
  • jenom my pořád těm prašivým němcům lezeme do řiti a pořád bychom se jenom omlouvali za odsun
    • mluv za sebe homoprute, co máš pořád s tím lezením do řití, hulením klobás a podobně, jsi k zblití
      • ty už ani nevylejzáš, seš tam celej
      • nezlob nebo ti přelíznu řiť
  • pumpnout zase Nemce ....
    Nejak me to pripomina jiste etnikum kteremu nekdo poradil , pochybuji ze by na to prislo samo , aby se pokusilo zase pumpnout Cechy za okolnosti dost podobnych zase o nejake to pseudoodskodneni za udalosti ktere jsou dosti nejasne.
    A ze se najde dost Cechu kteri usoudi ze by jim z toho take neco kaplo , tak to ma i svoji patou kolonu .
    Vyzniva to tedy jako pekna prasarna , ale jak se zda , tak ten divny projekt spatri v Cechach svetlo sveta . Tedy mozna , jako vsechno v zemi ceske.... *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit