Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak není národa, který by z 2. světové války vyvázl s čistým štítem. I Češi se podíleli na fašistickém vraždění, a to i přímo(Lety u Písku). Ovšem i USA mají máslo na hlavě.
  • Tak nevím čemu se poláci diví, vehementně podporují fašisty na ukrajině.
    Není dlouho doba kdy bude řečeno, že Polsko ve II.sv. válce napadlo Německo.
  • To je tak, že si američtí negramoti myslí, že mají patent na rozum. Sotva spočítají kolik je 2 + 2!!!
    • Tvá slova jen prozrazují že jsi Ameriku spatřil jen v Sovětských propagačních
      filmech. *15* *15*
    • A proto je to jedna z nejchudších zemí, kde lidé živoří pod vládou kmenových vůdců a umírají v drobných mezikmenových šarvátkách. Se smutkem a touhou hledí k civilizovanému Východu s vědomím, že bude trvat ještě mnoho desítek let, než se dostanou na úroveň, kterou má Východ nyní.
  • Bohouši je hezké že jsi odsoudil antisemitismus v Polsku ale už jsi neřekl že
    v Rusku také dopcházelo k pogromům a nenávist k židům tam je také silně zakořeněna.

    Rusko se dohodlo s nacisty a okupovalo Polsko. Tehdy Rusko ukradlo Polský majetek.
  • samozřejmě, že pomáhali a navíc, zabíjeli a napadali židy i po válce, nakonec přečtěte si vzpomínky pamětníka v knize Chlapec na dřevěné bedně....
    • Ano, souhlasím. Z různých historických pramenů je známé, že Poláci Židy neměli rádi a to jak před válkou, ve válce, tak i po válce, kdy těm, co náhodou přežili a vraceli se zpět do Polska, nebyl vracen jejich majetek, který si Poláci rychle zabrali pro sebe. Tak nechápu, proč se tak rozkřikují. Navíc na svého páníčka. To by se jim nemuselo vyplatit.
  • Je úsměvné jak někteří chudší duchem přisuzují Američanům ruskou mentalitu, vidí svět dvoubarevně, protože správné vnímání vícedimensionální reality přesahuje jejich schopnosti. Nebo je to goebelsovština přetranformovaná do východostepního rámce a určená pro prosťáčky?
    • vanhorne
      "přisuzují Američanům ruskou mentalitu"
      Z nejvetsi casti je to zavist ktera plodi nenavist.Potom jsou dalsi kterym z nejakeho duvodu States odmitly udelit visa.Ta posledni skupina jsou ti %100 Cesi kterym se nelibi jak se tady jezdi,jak se motoriste chovaji vuci sobe a hlavne vuci chodcum.Odbocovani vpravo na cervenou, signaly na krizovatkach jsou nemozne protoze jsou za krizovatkou aby ridic nemusel vykrucovat hlavu nekde ke strese a spousta jinych veci.Zkratka nebylo to jako v Cesku proto to nestalo za nic.Po r.90 kdyz vas zacali poustet ven mel jsem v Canade dost navstev z rodiny a nejakych jejich pratel bylo to stejne.Jak tady muzete jezdit,to co vy tady najezdite my doma nacouvame,automatickou prevodovku jste vymysleli protoze neumite pouzivat spojku a shalterpaku,proc ho vole nepredjedes,proc jsi ho nechal jet tys mel prece prednost,proc se ten ''' mota na prechodu jako by nas nevidel.V restauraci nebo obchode stejne udiveni nad ochotou a pratelskym jednanim personalu.Co nektere lidi opravdu zklamalo kdyz videli nase native people Ojibwa a zjistili,ze ty ruzne knihy Mayovky nebyly tak docela pravdive.Uzil jsem si srandy dost.Ale vetsina byla spokojena a naucili se celkem i jezdit podle nasich pravidel.Nekdo by tady i zustal nemit povinnosti v Cesku.Pro ty skalni to nebylo ale to prave Burgundy.Takovi myslim i pocituji vuci nam zast.Jak se rika jiny kraj jiny mrav.Nezaujaty clovek si dovede vybrat a pouzit to co je lepsi a nevadi mu,ze to nevynalezl on ale nekdo jiny.Ale jsem hodne odbocil,sorry.
      • skoro si myslím, že vy, přistěhobvalci všech národů a dob jste těch domorodců, nikoliv naopak, je to pořád jejich země

        a o Kanadě povídej ještě nějakou pohádku, jistě je to krásná země ale mně o laskavosti Kanaďanů stačí jeiná informace a ro ta o sadistické ubíjení tuleních mláďat, proto kterému, zatím bohužel bezvýsledně, brojí celý svět. Tohle a ne zdvořilost personálu v restauraci, o národní mentalitě vypoví více než cokoliv.
    • kdo, prosím pěkně, může amíkům , ve většině manipulovatelným nevzdělaným lidem , spotřebitelům z povolání, připisovat ruskou mentalitu? mentalitu starého kulturního národa, přemýšlivého a vzdělaného?
      • vanhorne
        "mentalitu starého kulturního národa, přemýšlivého a vzdělaného?"
        Neprehnali jsme to trosku?Kdyby to tak bylo byli by i vudci toho naroda,tak jak ti byvali tak i dnesni takovi jako ten narod.Ale nevypada to tak a zda se,ze soudruzi udelali nekde chybu.Rusko uz za panovani ruznych Czaru privazelo jako ucitele a vychovatele hlavne Nemce a Francouze.Ne ale proto aby sirili vzdelani a kulturu mezi nevolniky ale pro vlastni rodinu a slechtu.Cili mezi ty chudaky se toho moc nedostalo.Ti kteri chteli nejake to vzdelani a kulturu sirit dost casto nasli nove pusobiste na Siberii. Kdyby panovnici byli moudri vypadalo by to dnes docela jinac.
        • Zřejmě neznáte jediného ruského spisovatele, malíře nebo básníka, že. A zřejmě nedokážete rozlišovat mezi Ruskem a Sovětským svazem. Jinak byste takovou hloupost nenapsal. A pokud argumentujete tím, že mezi chudáky se vzdělání nedostalo, tak tomu bylo i v jiných zemích v celé Evropě a v podstatě je tomu tak i dnes, kdy kvalitní vzdělání je pro chudáky nedostupné.
        • no to tedy to s naším národem a potažmu třeba s německým podle tvých postupů je opravdu zle....že ti, kdo sami sebe považují za smětánku se snaží mluvit jinak, než jim zobák narostl je běžné . viz to dnešní patlání angličtiny a nic to neznamená.
          Rusko má úžasnou lidovou kulturu, lidové stavitelství, lidovou slovesnost, lidové malířské umění a to svědčí o kultuře národa, amíci nicpodobnéhé nemají, jen ten kýč na ně zbyl...

          ráda bych rovněž připomněla, že nebýt ruského jazyka, čeština by mnohá svá slova neměla. protože z něj naši obrozenci ta slova brali *3*
  • Kecičky. Poláci v předklonu a pozpátku nastaví svoji zadnici.
    • vanhorne
      "Kecičky"
      Nevim nevim,Polaci se postavili Adolfovi a urcite by se nebali postavit i Putinovi.
      • postavili se mu ale, až se vrhl na ně, dokud se vrhal na jiné, vzorně spolupracovali.
  • Že by si Poláci něco dovolili k svému pánovi z Jůesej to by to s tou velikou loajalitou na pováženou a jako vazal musí držet ůsta a krok. *11*
  • naši vlez-dozad-ku mají v Polsku školení příští týden
    • A kdy pojede hradní dlaždič na školení do Kremlu?
      • vanhorne
        "A kdy pojede hradní dlaždič na školení do Kremlu?"
        Pristi mesic to je ten mesic May ve kterem "hrdliccin hlas vola ku lasce zas".
        • Někdo má lásku ke své partnerce nebo partnerovi, někdo ke svému pejskovi, někdo ke své práci a někdo holt k hruškovici, když kvůli diabetu už nemůže pít Becherovku.
          • tak to je mi tě vážně líto, ale slýchám, že hruškovice pěkně voní, tak tě to snad přebolí
  • Ten pán řekl čistou pravdu a nic než pravdu.

    Naivní lidi a fanatici přeci věří že konají zlo pro dobrou věc.
    Komunista také kradl a vraždil a toto zlo maskoval slibem lepší rudé budoucnosti
    která nikdy nepřišla.

    Stejně tak Nacistický zločinecký režim svedl řadu nespokojených chudých lidí
    a zneužil je.
    • Pane bože, vaše IQ je určitě v záporné hodnotě! *2* *2*
      • vanhorne
        "Pane bože"
        Polaci se se svymi zidy nijak neparali a ted asi se citi dotceni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit