Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však z Británie je poženou za chvíli swiňskym krokem ještě jim polsko bude malé *1*
  • https://video.aktualne.cz/ze-sveta/severokorejci-uz-maji-sirokouhlou-televizi-podivejte-se-na-u/r~7eea26fcd9d311e7ad1e0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-6

    velká gratulace severokorejským inženýrům
  • Každý, kdo "utíká" za penězi je vykuk na úrovni oněch afrických migrantů. A prostě to chce jen jedno? A sice - chceš do ciziny, prosím. Zaplať náklady na školné a vše od státu poskytnuté a klidně si jdi. Ovšem vzdáš se svého občanství A ne aby měl člověk desítky občanství a nevěděl kam patří. Občanství POUZE JEDNO. A pochopitelně pokud se bude chtít vrátit, tak podmínky jako každý migrant. Počká si 10 roků a pak posouzení, zda pro stát něco udělal. A ono se brzo ukáže ono staré známé pořekadlo - všude dobře ale doma nejlíp.
    • vanhorne
      "A ne aby měl člověk desítky občanství"
      Nekteri maji tech obcanstvi tolik, ze kdyz vyrazi na cestu, tahaji ty obcanstvi v nakupnim voziku z Tesca.☺
    • Jo tak podle vás by asi bylo nejlepší zase zadrátovat hranice a střílet každýho komu se ve zdejším bolšestáně znelíbilo , bože kdo můžeš tak uteč co nejdřív než se tohle tady zase stane...
      • Kdo tu mluví o zadrátování a střílení? Vždyť podle mýho vyjádření jim tu svobodu pohybu i podnikání nikdo nebere. Jen se vše musí správně vypořádat, jak to nakonec i doma musí dělat každý.
    • No pro některé schopné lidi ale může být domácí rybník malej a není to jen o penězí těžko třeba mořskou biologii budete studovat doma a nikde není psáno že v tom nemůžete být dobrý a " převrátit svět".
      • To je hezké. Někdo se vyšvihne doma za domácí peníze a pak jde dobývat svět a uplatňovat v cizině. Prosím. Ale jak jsem napsal výše. Buďto bude mít naše občanství a platit daně u nás, a nebo uhradí ony náklady, bude cizinec a pak ať dává prebendy v cizině. A nebo bude v té cizině jako náš zaměstnanec se vším všudy, jako za komoušů - rozhodnout se může na rozdíl od minulosti sám. Ale ne být vykuk. Kolik máme "čechů" trvale žijících v cizině, kteří odvádějí nejen výkony, ale i penízky v cizině, ale vyžírat chodí domů.(Ono i to případné zdravotní ošetření neplatiče zdrav. pojištění je vpodstatě vyžíráním). A o oněch našich čecháčcích s firmami v daňových rájích ani nemluvě. K čemu nám pak v tomhle moderním tržním světě jsou? Chyba je v nás, že jsme v těhle otázkách až moc sociální či spíše socialističtí.
  • strašný BLÁBOLY, kam se hrabou TUTI z TI na Blesk či Seznam ! *1*
  • místo nich se k nim chystá miliony muslimských dochtorů(gynekologů), inženýrů(návrhy a kompletace trhavin), stavitelů(v trenkách), chemiků(kyseliny žíraviny) a fyziků(kinetická energie kamionů,letadel)
    • O Poláky (ani Maďary) se nebojím, že by si nechali zasvinit svou vlastní zemi muslimy. Poslední vládě, která se to chystala udělat, polští voliči zajistili roli směšné opozice, nemohoucí v zemi již nic ovlivnit.
      • Ono těžko si ji zasviní když platy v těchto zemí a i u nás někdy nedosahují sociálky v Německu,ale co zbude z těchto států až všichni odejdou pryč?Ukrajina je první memento tohoto vývoje a Německo,či západní státy budou potřebovat rozumnou pracovní sílu aby ekonomika udržela stále se zvyšující náklady na sociální stát a bezpečnost ,člověka až mrazí představa že schopné a chytré lidi doma neudržíte. Podívejte se na Slovensko kde většina mladých a schopných lidí chce pryč at už k nám či do Rakouska,nejdřív odejdou chytrý a pracovití a nakonec zavře hospodu i hospodský protože pár důchodců ho neuživí.
        • Peníze nejsou všechno.
          • To je pravda, ale vysvětlit to většině bude asi problém když těch "korálků" co si za ně koupíte je čím dál tím víc a i přes problémy které jsou u nás můžeme být na Českou republiku hrdí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit