Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Policie by hlavně měla předvést že dovede konat a nikolui má osobní zkušenost že hje zavoláte že někoho tlučou tak počkaj za rohem a až se rvačka přežene tak osobě v bezvědomí zavolají záchranku. Druhou zkušenost ukradnou vám čerpadlo ze studny a policie vás přemlouvá s tím že stejnak pachatele nedopadnou že bude lepší pro policii i mne okradeného nesepisovat žádný protokol neb "nám to jenom zabere čas". a ať sám sleduji inzeráty a projdu bazary zda jej tam někdo nebude prodávat. Ta policie odmítla i odebrat i otisky z hadice a poklopu studny takže z mého pohledeu policie akorát angažoavně napomáhá. pokud teď policie která akorát honí za rychlou rychlost bude s ruakama za zády podporovat blokádu silnic pak bude pravda dělat to co celý rok tedy hlavně nezasahovat a pěkně si opočinout ale fakt nevím za co je platím pro mne jsou akorát složbou buzerující za parkování . Takže nejsou to Lidové milice stojící vždy na straně dělnických mas. Jaqk sleduji diskutující jsou to idioti atak máte vládu kterou si zasluhujete a odbory který dělaj politiku už jen chybí komunistický puč.
    • Klaus at zaleze s tou svoji Livii.Ja ho potkat na ulici, tak ho poslu do řiti. Nema do toho vubec co kecat.Asi zapomnel ze mu komunisti sli po krku pred rokem 89. Mozna sli,ale malo.Stavka sice ochromi plno lidi, ale nesouhlas s vladou se musi dat najevo.
  • Stávku nezavinili odboráři ale tato vláda svými protilidovými reformami. Policie přece nepůjde proti vlastním lidem.
  • Nevím, nevím, ale lidi jsou sice na vládu pěkně naštvaní, ale tady v Praze i na odbory. Prezident Klaus měl opět pravdu, když prohlásil, že máme profesorů jak na suchém záchodě s......... (on to řekl samozřejmě diplomaticky), kdy jistá profesorka tč politoložka Dvořáková prohlásila "Stávka ukáže, kdo ještě podporuje vládu". Stávka se vede za něco jiného paní kolegyně a pokud tomu nerozumíte, stačí poslecnout V. Klause, co ke stávce prohlásil. Jako vždy měl pravdu. Tady se spíše jedná o pokus levicové politické garnitury o jakýsi puč (čtěte výměnu jedněch prasat od koryt druhými). Pokud si někdo myslí, že socani + komunisté nám budou vládnout lépe, hluboce se mýlí.
    • Za ten svůj inteligentí příspěvek bys měl od Vaška dostat řád bílého lva. A mluv za sebe - tady v Praze na odbory naštvaní nejsme - možná tak ti ve Strakovce. Mnohem víc nás s.rou ti modří prasátka včele s megašaškem na hradě.
      • No já bych stávku podpořil, ale ve čtvrtek večer se budu vracet ze zahraničí, autobus mne vyplivne na Roztylech a co? Mám jít pěšky 25 km nebo si vzít taxíka a zaplatit v tisícovku? Nelíbí se mi ani jedno a mám pocit, že já vláda nejsem, aby za její neumětelství pykal.
        • Za a) pochybuju, že to máš domů 25 kilometrů z Roztyl. Kde v Práglu bydlíš(???), za b) 25 kilometrů tágem stojí necelejch šest stovek¨, za c) čtvrteční stávka a ještě celodenní je zásluhou Kalouska a jím ovlivněného soudu, odbory řádně v souladu se zákonem ohlásili stávku na pondělí a to pouze několikahodinovou a zřejmě takovou, kdy by byl zajištěn aspon částečný provoz MHD. Takže poděkuj tátovi Kalouskoj a Nečasoj.
  • Policejní odbory jednají se stávkujícími. Ve čtvrtek nezasáhnou.
    Proto vyhlašuji pohotovost všech jednotek vrhačů vajec od 00,00 do 24,00 dne 16. července 2011. Munici, každý tři plata prošlých vajec dodají místně příslušné potravinové řetězce po předložení čl. průkazu MMT a podpisu o převzetí. Místo nástupu určí příslušný vedoucí jednotky.
  • Tak tady to korupčníci pohnojili. Neuvědomili si, že i represivní složky jsou na ně tak nasrané, že nebudou lidi mlátit. Snad jedině rychle dopravit žoldáky z Afghanistánu, nebo poprosit severoatlantický útočný pakt o ochranu demokracie v Česku!
  • Naprosto souhlasím, policajti by se měli přidat ke stávkujícím!
  • Je třeba,aby policejní odbory řekli mocným,že krýt zloděje není povinnost policie.Protože policii platí,ze svých daní právě ti,kteří půjdou proti vlastizrádným politickým lumpům demonstrovat.Podniky a měnové zlato,už banda lumpů,která zde v posledních jednadvaceti létech vládla,už rozkradla.Zbývá prodat cizincům ještě,za hubičku,zemědělskou půdu a jsme kolonií Západu nasto procent.Tu bídu pak pocítí i policisté a jejich potomci.Chce to,aby se národ urychleně sjednotil,proti všem politickým lumpům,kteří jednadvacet roků,zbídačují tuto zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit