Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.maat.sk/clanok/144/oliver-tickell-propaganda-donaha-a-fiktivne-ruske-invazie/

    sice mne netěší že mají pravdu ale pro zákemce ať se kouknou
    • Je na první pohled zřejmě, že je to ruská goebelsovština. Ovšem ta může zabrat u ruských mužiků, ale ne v Evropě.
      • no ale to je britský žurnalista a ekolog... tak to nesedí
  • Ach jo, Tiscali, Tiscali.... docela mne bavíte. Debatu pod nejdůležitějším článkem stopnete. Ale díky Vám za to,.. že jste nám vlastně osvětlili KDO na koho střílí. byl-li kotel v zájmu upevnění pozic pod prudkou střelbou, jje jasné že separatisti neostřelovali sami sebe. takže... no díky..,,,,,, *1* *1*
    • Kdopak asi Tiscali nařídil diskusi stopnout? Ukrajina asi takovou moc nemá, takže je jasné kdo má "dlouhé prsty" a za koho "kope" a kdo tedy na celém konfliktu nese vinu. Stačí srovnat si a vyhodnotit fakta a k tomu stačí jenom trochu logiky.
  • Nebudu zde hájit nikoho, ani Židy, ale tohle byl násilný trestný čin, za který útočník zaslouží trest. Pokud vraždil, tak popravu. Navzdory všem humanistům. Na druhé straně urážet náboženské přesvědčení někoho jiného není legrace, ale obyčejné sprosťáctví, i když jde o vyznavače Islámu. Islám samotný, podobně jako křesťanská víra, totiž nikomu neubližuje, i když pro Evropu není typický a neměl by se zde rozšiřovat více, než na národnostní menšiny jej vyznávající už při příchodu. Nevidím totiž důvod, proč by ženy nemohly chodit zahalené, když jim to víra přikazuje. Jiná věc je, že všude na světě existuje politická sebranka motivovaná ale nikoli politikou, ale hamižností, chtivostí - třeba cizích území apod. A skrývá tohle své ego ta sebranka za svaté války, a žene vlastní lidi do neštěstí. Ať jde o Araby, Židy, anebo třeba vypečené české primitivy, které si nota bene náš stát hýčká. Křesťané a Židé znají 10. přikázání Boží, které zní." Aniž požádáš statků jeho." A právě toto je meritem takovýchto věcí.
    • S tím nelze než souhlasit. Za takový čin je třeba útočníka trvale izolovat od lidské společnosti, aby ji neohrožoval. A i když nejsem zastánce trestu smrti, tento způsob je, myslím, nejjistější ochranou lidské společnosti před takovým individuem.
      Mohu si o islámu myslet cokoli, ale vůči muslimovi se vyvaruji všeho co by se ho mohlo nějak dotknout. Samozřejmě budeme-li diskutovat, musí on stejně tak jako já přijmout i nepříjemnou pravdu. Bude-li to chtít slyšet, můžeme hovořit o tom proč jsem křesťan a nejsem muslim, ale nebudu mu vnucovat své názory. V tom je právě ta křesťanská tolerance s níž NABÍZÍM, ale nevnucuji. Tzv. "právo" šaríja je pro civilizovaného člověka nepřijatelné, protože zotročuje a patří do středověku. Jestliže se tím ale někdo dobrovolně z vlastního rozhodnutí che řídit, je to jeho věc. Stejně tak rozhodne-li se žena dobrovolně nosit muslimský šátek a sukni po kotníky, je to její věc. A také je věcí každé ženy, jestli chce nosit hluboký výstřih, ze kterého ji vypadávají prsa nebo těsné kalhoty, aby se rýsoval každý tělesný záhyb a tak, že když se ohne tak jí je vidět až do "píp". Tím samozřejmě vyjadřuje svou mentalitu a životní cil.
  • Nechápu že v současné napjaté době nebyla kavárna kde se debata konala
    chráněna policejní jednotkou. Zajímavé že na fotbalovém stadionu policie hlídá
    ač klub vlastní soukromník a měl by si pořádek na akci kterou pořádá zajistit sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit