Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jak to asi je? Část munice byla rozkradena a prodána Bůh ví kam. Zřejmě hrozilo odhalení krádeží a tunelování munice, tak zloději či jejich komplici nechali část skladů vybuchnout a shořet. No a to se jim trošku vymklo z ruky a nějak to bouchá dál. Myslím, že to je střízlivý pohled, možná to je ještě horší. A možná se budeme divit kdo za tou levárnou stojí, pokud to bude vůbec rozkryto
  • KIMCID
    a už začinaji hazet brambor...první na ráně hejtman *7*
  • Toto by se v našem překrásném socyalyzmu nemohlo stat. Mi by sme ty lidi klidně nechali doma protože sme mněli zbraně mírové a ty nebyly nebezpečné. Ty byly enom na obranu před imperyalizmem a Mandelinkó Bramborovó. Čest!
  • demisi,demisi,tato vláda je opět neschopná a poslanecká sněmovna taktéř,Senát je docela zbytečný a ještě ústav pro totalitní režimy či jak se to jmenuje také.
  • chudáci lidé a vinu nenese nikdo i když se mezi sklady udajně jezdívaly závody.Jsme v tomto mimořádná země,že takové zločiny se smetávají ze stolu,že podvodníci a zloději,kteří se obohatili na úkor tohoto statu a lidu viz předešlá vláda,Nagyová a spol spokojeně běhají na svobodě,bývalá šefka sněmovny,které zneužívala služební vozidlo a kradla pohonné hmoty ještě kritizuje druhé,Kníže,který neumí ani pořádně mluvit štve proti prezidentovi,Toto je výsledek sametové revoluce.Je zavřený Kajínek ač za podivných okolností,řeší se Rath,který si pro nic zatím odseděl rok a půl,ale co ti ostatní slavná Česká justice.Policie sleduje,jak se po prezidentoví hází vejce a nezakročí,ale žena ktera chtěla umístit transparent na podporu prezidenta byla policii vyvlečena z auta a v mrazu povalena na zem.Kde to proboha žijeme?
    • Než "kde, tak spíše "s kým". Anální alpinismus mnohých geneticky ovlivněných slouhů a lokajíčků je znát. Od Habsburků počínaje, přes Němce, Rusáky až dnes po Amíky. Nejhorší je to, že díky našim partajním šmejdům, kteří na nás zvysoka kálí a jde jim o ně, o jejich moc, postavení, osobní výhody. Proto se stále dokola a na místě točíme mezi uměle vytvořenou pravicí a levicí, proto stále není kam z tohoto svrabu. 40 let jsme se museli klanět ruskému bolševikovi, dnes se klaníme americkému policajtovi - nositeli svobody a demokracie, prostřednictvím jeho bodáků a humanitárního bombardování, nebo, vměšováním se do vnitřích záležitostí, třeba přes červené kartičky a manipulaci snadno zmanipulovatelných občanů. Společnost je nejednotná v mnoha směrech a sjednotit ji nebude snadné, kecy , že za to vlastně může Zeman jsou jen účelové kecy zájmových skupin z USA. Je trapné, že tohle nejsme sami schopni rozlišit. *16* *16* *16*
  • Provovozovatelé skladů už při prvním výbuchu měli být vzati do vazby.Ohrožení obyvatel
    hrubým porušením předpisů o skladování výbušnin.
    • kdo je odsoudí,na starost to má jistě ministerstvo vnitra,ale projednávalo se zvyšení platů ústavních činitelů a to bylo důležitější.
  • jenom hlupák věří,že to bouchlo samo
    • Nebouchlo to samo. Bouchlo toho víc. To my komunisti přece dobře víme protože máme VUML!
      • 5 let jsem je pozorně absolvoval a nikde mi jej nechtějí uznat.
  • KIMCID
    průs.r *11*
  • viník je jasný a nemusí se hledat!!Je to Evropská Unie,protože veškerý materiál do tohoto skladu pochází z různých míst právě z celé Evropské Unie..a ti,kteří na to,,kývli,,že se má tento,,materiál,,uskladnit zrovna tady v ČR bych přinejmenším zavřela min.ma 25let-a to natvrdo!!!
  • prostě....žvaníme....
    Babišův výrok, který se týkal výbuchu muničního skladu ve Vrběticích. „No problém ve Vrběticích je takový, že ten ministr obrany, a teď nevím, který to byl, jestli to byl Vondra nebo Picek. Vlastně ta munice, co tam je, to je pravděpodobně munice, která patřila státu, a někdo ji koupil za nějakých podmínek. Takže místo toho, aby ten ministr přemýšlel a zjistil, že tam má 500 milionů metrů čtverečních, a kdyby to prodal za korunu, tak má 500 milionů, aby se zbavil toho nepotřebného majetku, no tak to pronajal soukromým firmám.“

    http://echo24.cz/a/i9HkY/babis-o-rozpoctu-pravda-michana-s-nepravdou-a-zavadejicimi-vyroky
    • anna.tvaruzkova.58
      Kdo žvaní, je právě Babiš. Munice nepatřila státu, ale soukromé firmě. Stát jí pronajal objekty. Babiš zase hledá obezličky kvůli tomu, že nejlepší ministr obrany Stropnický, nekoná. Je to už třetí výbuch, ale nic se neděje. Jak je vidět, tak stranická knížka babišovců nestačí k tomu, aby kdokoliv něčemu rozuměl. Všichni jeho ministři, v čele s nim, jsou na tom stejně.
      • Babič má praxi,prodělal v minulosti školení.Pomohla mu to v karieře a jeho preference rostou.Já znal pár takových jako on,na jedne straně donášeli a na druhé straně sedávali s lidmi u piva a bedlivě naslouchali o čem se hovoří..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit