Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze zdejších diskutérů jen Papilio pochopil, že článek je skrytě propagandistický a Drak je zase typická oběť, která všechno sežere i s navijákem.

    Takto se mimochodem, připravovaly národy k válce - po dlouhou dobu se jim pomaloučku a nenápadně vtiskávala představa, že nepřítel není lidská bytost ale zvíře. O tom, že jedí své děti se říkalo v rané historii o křesťanech, taky o židech. A když se pak ukázalo - hle, tam je náš nepřítel, kterého je nutno zničit, pro lidi už to nebylo žádné velké překvapení.
  • Barbaři z východu. Všechno, co kdy přišlo z Východu, byli barbaři. Ať z Bangladéše, nebo z Ruska, je to stejná chamraď.
  • Nejlepší jsou ledvinky.
  • Těchto článků viditelně v českých médiích přibude-přijela H.Clintonová udělit pokyny Nečasovi k Temelínu a čeští žurnalisté pomohou dělostřeleckou přípravou na výhru pro Westinghouse.Že se jim uran.tyče kroutí je maličkost a že Čechům uteče práce,nevadí!Přidá se pár protestů proti zacházení s děvčaty z Pussy Riot,vytáhne se Milada Horáková,Slizoun Železný pronese několik vřelých nestranných poznámek k levici.Vondra už smlouvu o Gripenech oželel a nahlásí záměr koupit šrot F 16.Ať se z toho socani v příští vládě potentočkují.
  • Zda byl rozporcován a sněden až po smrti... *1*
    Ne,pane redaktore,snědli ho zaživa *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit