Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobytek islámistický, střílet hned na hranici. Hlavně kdy se už začnou bourat kanonem mešity, nebo z toho udělat vepříny. Prasátka přece milují.
  • SarahPerez

    Google nyní denně platí každodenní domácí práce od 629 do 958 eur a Moje poslední výplata byla 8653 eur za pracovní dobu 28 hodin týdně on-line.Můj bratr dosahoval v průměru 34000-38000 eur měsíčně. Byl to úžasný zážitek, který s nimi pracoval a já chtěli se s vámi podělit o to, protože hledají nové lidi, kteří se nyní připojí ke svému týmu a důrazně doporučuji všem, aby se obrátili na .....

    >>>>>>>>>>>>>>>   w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­9­­8.C­­o­­m

  • Jasný,zjistil že v Čechách musí dělat a kačky mu jen tak někdo zadara nedá tak se radikalizoval,pak stačí aby mu nějaký kačky dávali v mešitě když jim je pošlou země kde mají petrodolarů a petroeur dost .To je asi stejnej osud jako u mnoha migrantů co si myslí že jsou v ráji a místní na ně budou dělat.Třeba na Babiše dělaj nejenom v ČR ale i v EU aby moh vyžírat dotace ,nojo ale to může jen jeden a ne 5 milionů.Takže jak to řekl Dalajláma Evropa je Evropanů a migranti vratte se domů a budujte svoje země.Slováci vratte se domů a budujte zemi která má samostatnost od 1.1.1993.Docela bych chtěl vidět ten brajgoš kdyby toho islamistu ze Slovenska poslali do první hospody někde na vsi třeba u Trnavy,to by mu ani nemuseli dávat doživotí,ale tady v ČR ještě bude papat a sedět za statní peníze a určitě se najde nějaká fanynka která na něj počká až vyleze z kriminálu a ještě můžeme natočit film a napsat knihu a udělat z něj hvězdu večírků a reklam.

  • Semjon Gayínek je muslim? Né, dyk on je homosexoteplobůzo!

  • Jednoduché: zavřít na týden mezi prasátka, krmit vepřovým a zapíjet pivem a pak dát sežrat hladovým psům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit