Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak mohl mladík "kopnout policistu do ŠTÍTU", to mi hlava nebere. Že by policajtům narostly štíty - tak to teda potěš. A tzv. výtržník je obviněn ! Kdyby ho kopl do prdel.e, tak budiž ztrestán, ale toto ...
  • Vykastrovat a zbytek nechat dožít. Na tu kastraci jsem ochotná i přispět.
  • Páni hodnostáři si přestávají uvědomovat, že zavírají lidi, kteří platí daně, z nichž jsou jim vypláceny mzdy a brání příživníky. Mám takový dojem, že příživnictví bylo v nedávné době trestný čin, za který se zavíralo do basy (né do hotelů, jako je tomu nyní).
    Takže poučení z toho plyne jedno !!!!
    Pokud v 55-ti letech přijdu o práci, na sociálce mi řeknou, že nic nedostanu, protože mám auto a byt v osobním vlastnictví a mám je prodat, seženu si na černém trhu kulomet a půjdu vystřílet tu sebranku nefachčenků do jejich gheta. A víte co se stane ?
    Budu taky živený ze státních dávek, ale já si na ně za dobu své pracovní činnosti vydělal, a navíc budu mít střechu nad hlavou, stravu a postel. A kdyby mě tam nějaký čmoud sundal, budu se mu smát do očí při pomyšlení, že jsem jich sebou vzal víc a manželka bude dostávat vdovský příspěvek *1* *1* *1* *2*
    • Tady na blba nenarazíš.........Na netu jsi hrdina.
  • Ostraváci jsou napadáni cikány roky a ještě se nepsalo, že nám nadávají do českýh sviní a naposled bylo cikánkou řečeno dobrý Čech, mrtvý Čech. Debilka, nějak ji ušlo, kdo by je živil. To lhaní,že jsme extrémisté, rasisté, náckové, nebo dokonce hanobení rasy, je postavené na hlavu. Mám dotaz. Kdo z vládních činitelů zsáhnul při hanobení naší státní vlajky, pod kterou bojovaly tisíce našich občanů, vlastenců,že si cikáni nechutné cikánské synboly na ni přilepily. Hnus,urážka pro nás ČECHY a vrchnost mlčí. Cikánům rostou svaly a naši občané ? Rupnou-li jim nervy,pošlou na ně "černé krovky" navíc pro efekt, důkazy rasismu, v civilu holé lebky policistů. Projdeme-li se internetem, zjistíte, že cikáni jsou problémem v celé Evropě a nevědí si s nimi rady.
    • Řešení tohoto problému je celkem jednoduché, jen falešná humanita zodpovědných činitelů a různých aktivistů zabraňuje přijmout odpovídající řešení. Shrňme si to:
      Jakákoli snaha o integraci cikánů je zbytečná a jsou to vyhozené peníze.
      Je zbytečné podporovat různé cikánské spolky, např. romea.cz, kde si štvavé články proti většinové společnosti může najít každý sám.
      Cikánská kriminalita - o tom není třeba dlouze psát, pořád se jim měří jiným metrem.
      Pro začátek by stačilo přestat vyplácet peníze za rození cikáňat a vůbec změnit systém dávek a podmínek pro jejich vyplácení.
      Pokud to nepomůže, pak s nimi jednat jako s parazity. Ostatně podobné řešení zde ve čtyřicátých letech existovalo a bylo velmi účinné.
      • Jo, znám tehdejší adresu: Auschwitz-Birkenau (kdo třeba náhodou nezná, ergo dnes Osvětim-Březinka) !!! Jen vyladit tamnější kotelnu ... *16*
  • Do tlamy!! Jak policajtům tak cikánům....
    • A desetkrát. *11*
  • Asi jsem taky radikál.
  • Divím se už jenom tomu, že sem ještě vůbec můžeme psát své názory.
    • Nedivte se, p.Diviši. Psát můžeme, protože to stejně nikoho z těch, od kterých se čeká řešení, nezajímá.
      "Je něco shnilého ve státě Dánském"- takže nic nového pod sluncem. Asi.
      *10*
  • Slušný člověk se k policajtům nedá. Stejná vypatlanci jako za komunismu.
    • Blbost, ti policajti jsou někým hödně vysoko nahnané kusovky pro udržení pořádku. Věřím tomu, že všichni do jednoho by nejraději vybouchali ty cikány sami, ale to bohužel takto nejde. Pokřivená legislativa od pokřivených politiků-tam je třeba vlítnout a udělat pořádek. Všemi prostředky. Volby jsou k tomu ideální - jasně požadovat řešení toho, co občany tíží, ne si nechat podsunout to, co si vymyslí pouze vyčůraní politici.
      • No, je to fakt. Já se setkávám s dopraváky a pak když ode mně chtěli nějaké svědectví a je fakt, že jsem si na ně nemohl stěžovat.
  • Asi takto, daňoví poplatníci, kteří živí cikány, policajty a vládní sebranku, jsou "radikálové, extrémisté a rasisti". *12* *16* *12*
    • Taky si myslím....ostatní jsou spořádaní občané,kteří žijí z toho co my radikáloextrémistorasisti vyděláme......a za to je nutno zavírat abychom si moc nevyskakovali a nepoblouznili další radikáloextrémistorasisty......
  • To by mě zajímalo, jak tvrdě bude gestapo potírat útoky cikánů, určitě mírněji než u bílých.
    Že se nestydí, živíme je ze svých daní. *12* *16* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit