Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA je stát zločinu, první tamní přistěhovalci byli lidé s pochybnou minulostí kteří se tam stěhovali z Evropy, v genech to už zůstalo.
  • a tatínek?
  • USA je rekordmanem v násilí páchaném na dětech. Za posledních 10 let v USA zahynulo 4krát více dětí než vojáků v Iráku a Afghánistánu. V 78 % případů je příčina úmrtí týrání dětí. Každý den v USA zemře kvůli zneužívání 5 dětí, z toho 80 % dětí ještě nedosáhlo věku 5 let.
    V současné době Spojené státy zaujímají první místo na světě ve zneužívání dětí mezi vyspělými zeměmi. V USA každým rokem mizí 40.000 dětí. Motivy těchto zločinných vražd a násilí je vymáhání výkupného od rodičů. Na ulicích žijí asi 3 miliony nezletilých, kteří utekli z domova, přičemž před dosažením18 let utíká z domova každé sedmé dítě.
    V USA je dovolen trest smrti, k němuž mohou odsoudit dokonce i nezletilé. Přestože v USA žije pouze 5 % obyvatelstva zeměkoule, 74 % všech masových vrahů jsou občany USA.
    USA zaujímá 1. místo na světě v počtu lidí, kteří užívají drogy.
    USA zaujímá 1. místo na světě v počtu gayů, leseb, p*rno* herců a p*rno hereček.
    USA zaujímá 1. místo na světě výší vojenského rozpočtu. Právě to je důvod, proč USA v takové míře a tak chtivě zneužívá demokracii po celém světě. Proto USA zaujímá 1. místo na světě v pořádání vojenských operací, jichž se země účastnila po druhé světové válce.
    USA zaujímá 1. místo na světě v množství zbraní, které jsou v rukou obyvatel a je zemí, kde občané nejvíce trpí násilím a zločinností.

    Přesto všechno Amerika učí celý svět, jak správně žít a budovat demokracii.
    • Btw, docela me zarazi, ze v nasem "svobodnem" tisku a "svobodne" diskuzi jsou slova jako p*orno, kr*ava, v*l atd. zakazana... Tomu rikam svoboda.
  • Tak doufám že si z této "svobodné demokratické" matky vemou u nás příklad, protože co je made in USA to je in a cool.. *16*
  • Je tam špatně 65 milionů chudáků nemocenské pojištění není, lidé umírají na ulici protože nemají na lékaře, dobře tam funguje jedině Armáda Spásy která rozdává na ulicích polévku.
  • Ubohý děti umřely hlady.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit