Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byli jsme před 89 rokem všichni hloupí, vůbec jsme nevěděli, do čeho lezeme. Jedno je ale fakt. Bylo na tehdejších politicích (nemusím je jmenovat) dát zemi do pořádku a poučit se z komunistické minulosti, a výsledek?
    Zadlužená země, korupce na nejvyšších místech, prostě zlodějina .A amnestie byla posledním prásknutím dveří pana exprezidenta Klause.
  • Hodně lidem se zvedá žaludek když slyší místo letiště Praha Ruzyň, letiště Václava Havla.......fuj....fuj...fuj *12* *16* *8*
  • Mne přece nikdy nemohou nic dokázat, zákony byly upraveny k obrazu mému a mým kamarádíčkům a já jsem nedoknutelný, nejhezčí, nejchytřejší zloděj na světě a taky nepostižitelný.....rozumíte!
  • I kdyby ho zavřeli, i kdyby ho "lámali kolem", tak on stejně nikdy nepochopí, že něco udělal špatně. Už ho slyším jak dokola opakuje "Já sem nevinej, já sem nevinej !"
  • Právě dnešní důchodci jsou základem toho přihlouplého stáda,které při údajné revoluci jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak stálo přitrouble ve frontě na kuponové knížky,nebo prodej akcií podniků,aby pomohlo tuto zemi lumpům rozkrást.Nyní,když už lumpové vše rozkradli,si uvedení důchodci myslí,že se jim bude mladá generace nadále dlužit na slušný důchod.Pokud bude mladá generace,ke většině důchodců,kteří pomohli stávající kapitalistický svinčík nainstalovat spravedlivá,tak jim bude moci zajistit jedině výplatu důchodů na holý zadek bejkovcem.A ušetřené stovky miliard korun použít na svižné splácení starou generací nasekaných dluhů.Čím dříve bude bejkovec rajtovat po zádeli zlumpačelých důchodců,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,tím je větší šance se vyvnout státnímu bankrotu.Prostě přes jelita na zádeli zlumpačelých důchodců,k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Z praktických důvodů bude rozumné,když výplatci důchodů naloží zlumpačelým důchodcům na zadek taková jelita,že budou do další vuýplaty důchodů trpět pořádnou kulhavkou.A tak je ani ve snu nenapadne jít proti mladé generaci demonstrovat.
    • Nic "lepšího" jste nemohl vyplodit. Byli to právě důchodci, kteří měli možnost prožít si dobu socialismu a zažili i dobu před druhou světovou válkou. Zapojili se s elánem do budování socialismu v naší zemi. Byli jsme soběstační ve výrobě zdravých potravin. Vyspělý průmysl, prosperující zdravotnictví a zdarma! A mohla bych pokračovat. Důchodci mohli srovnávat, proto by nikdy nebyli tak dementní, aby při údajné revoluci jásali pro Havla a podobné darebáky. Naopak nejvíc jásali a dopomohli ke kapitalismu mladí studenti, mladá generace, která socialismus prožívala jako děti. Byla hnána propagandou Ameriky, kde jsou samí boháči a zapomněla, že na druhé straně musí být daleko větší armáda zbídačených a zotročovaných lidí. Ještě by bylo vhodné, kde jste byl vy, pane Klasi v době revoluce? Na náměstí, jásal jste? To už se stydíte přiznat. Je třeba nalézt nějakého viníka. Jinak byste tak skutečně podivný příspěvek nenapsal. Plný nenávisti. *16* Já zase říkám: děkuji pánu Bohu za to, že podstatnou část svého života jsem prožila v socialismu. Věděla jsem, že nepřijde nic dobrého. Nenávistné pokřikování, stejně jako vy teď,bylo slyšet z náměstí měst. Nepůsobilo to na mě příjemně. Čekala jsem 25 let na to, že zvítězí dobro nad zlem. Kdyby vám to někdo tenkrát řekl, byl by na smích. Teď jste si to zkusili na vlastní kůži, tak se vám oči otevřely. Důchodci, znovu opakuji, mohli srovnávat, ty měli oči otevřené už tenkrát. A ti, kteří zbožně vzhlíželi ke kapitalistické Americe se vysmívali, když jim někdo upozorňoval, že kapitalismus je prohnilý.
    • Na demonstracích byli hlavně studenti a "umělci" a celý prognosťák ! Takže těm studentům je okolo 40 a nemůžou být dnes důchodci, ty č u r á k u ! Všichni tenkrát chtěli demokracii a nikdo netušil, že se za tím termínem skrývá kapitalismus, ty č u r á k u !
      Je jasné, že jsi provokatér od Tiscali, nebo úplný blb, ty č u r á k u !

      Příště ti to napíši trošku sprostěji !!!
    • Je az neuveritelne , ze mohl nekdo zplodit takoveho dementniho chudacka jako je Jarousek
      Klas ? Nez novou generaci takovych blbecku jako je Jarda Klas, tak to radeji, at Ceska populace vymre ! *13*
  • Ale prd. Amnestii schválil Nečas.
    • Nevím, co se komu na tom nelíbí. Kdyby tu amnestii Nečas nepodepsal, tak žádná není.
      • To je jasný, von myslel, že tím podepíše amnestii taky Naďové. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Národe český je ne na čase stouto ODS skoncovat. Ten největší zločinec této republiky Vaclav Klaus samovládce předupník.Co za tyto léta udělal pro tu naši republiku.Nic.Cestoval na státní peníze,lyžoval a hral tenis.Dál těm největším lumpum svobodu.Odsoudit a zavřet na několik let. Hyena česká.
    • Naprostý souhlas KDY KONEČNĚ POZAVÍRÁTE TU BANDU GAUNERŮ v čele toho největšího par.c.h.anta KLA.U.SE prasata a nic jiného *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • A dnes již neoddiskutovatelně nevinnému Jirkovi Kájínkovi, na kterýho Klausovi StB-šéfové hodili jejich vlastní nájemnou majetkově prospěšnou vraždu (od roku 1990 víceméně 2500 případů!!!) , ovšem amnestii nedal a co mu bránilo, moh mít o 2-3 miliony sympatizantů víc...to mu ale ruští bolševičtí šéfíci neschválili a ostatně o tom nikdy ani seriózně neuvažoval(i), i když to předstíral, bazilišek... a to tomu fekálovi jako "renomovaný až excelentní ekonom NPU" zazlívám úplně nejvíce, je toho samože víc... kletba do 12. kolene, až to začne působit, tak se zamyslej, dobytci! *5*
    • Jak zavřít? On jenom vykonával vůli českého národa. Jak vidí svět česko? Nejspíš jako zloděje, tuneláře a tupce.
    • Prapuvodem se jedna o slovaka,mozna ukrajince,nebo I avara.
  • Klaus je zlocinecka zruda kterou na Cechy poslal snad sam Satan. Nadelal v nasi vlasti tolik skody, jak ekonomicke tak moralni, ze tato zeme se zni bude jen tezko lecit. Proto by mel skoncit
    pred verejnym tribunalem a odsouzen za vlastizradu a rozvraceni statu ! *16*
  • To vše je naprosto čisté. Bylo potřeba uvolnit prostor ve věznicích. Ať se lumpi živí za vlastné peníze a ne za naše.
    • Ty naivní hlásná troubo:: Jak se asi propuštění lumpové živí???
      • Tomáši, to vysvětlovat je marnost nad marnost. Ti lumpi z kriminálu ukradnou železo, měděné kabely, někomu dají přes dršku... Ale supergauner je šistej jak slovo boží a krade miliardy.
  • on je fakt čím dál tím hnusnější *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit