Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kumul a proto se všechny strany krom ANO bojí předčasných voleb?
  • Nech to na soudech ,bureš a pocmrnda faltýnek(bývalý člen čssd)určitě maj peníze na právníky a když jsou nevinní tak je ani nepotřebují.Pokud se bude vláda ano opírat o výše zmíněné tak to bude horší než oposmlouva na 25 let.Se proberte ne že by vše bylo dobře ale stbáček, japonec a komunista nakonec.
  • Ty holt si blb, policajti dělaj jen kus práce a až pak následuje práce soudů ,ty rozhodujou o trestu a ne policajti a pokud vím tak na spravedlnosti vládne asociace nenažraných oberymrdů ANO takže pokud někoho vymýtit tak je to sekta nenažrance bureše,koneckonců v závětří tahal za nitky od roku 1990 a jenom blb může věřit že on je spása ,jeho touha po moci ho vynesla do popředí a tím i jeho křivárny to snad musel vědět,nebo nás má všechny za mouchy které orel neloví ,ale rád si od nich ukrojí pořádnou porci.Vždycky jsem si myslel že nejde přesvědčit komunisty a příznivce dsss ,ale vidím že vůči ano jsou to alespon občas přemýšlející lidé,tvůj guru je swina na entou a stále to nechápe třetina voličů - ta nenažraná pařáta z plakátu vysvětluje vše *1*
  • zeMAN když nevíš o čem se baví dospělí tak raději mlč a nedělej ze sebe pitomce když už jim očividně jsi.Nejprve by jsi měl pochopit jádro pudla a potom něco komentuj.Skoč si na IQ testy,nejsem si jist jestli by ti měli nechat občanský průkaz.
  • Ti co se tam hřáli už 28 let holt nechtějí připustit,že by se jim někdo podíval na ty jejich zlodějny.Oni si mysleli,že budou u koryt až do hrobu a občané je prokoukli.Založili proto ten křivácký a podrazácký spolek.
    Je až s podivem,jak si hrají do noty.Kalouskovi už ani ten"politruk" Fiala nevadí.Klidně ho nechá blábolit ty jeho naučené fráze z VUMLU.Je vidět,že ho tam dobře naučili mluvit.Škola partajních politruků se holt nezapře.
    Gazdík,Bělobrádek,Farský,Jurečka a další z té party holt takovou školu nemají.Mohou být pouze statisté do počtu a komparz. *16* *16*
  • Ale MAJOR! vanhorne !!!
  • Jsi hulvát a hlupák!.
  • proč nesedí v kriminále Sobotka,Parkanová,Vondra,Kalousek,Nečas a Janouška že ho bolí hlava pustili na svobodu.Ať hledají chyby první u sebe a potom kritizuji druhé.
  • jenže SPD a KSČM se k té většině připojit nechce a nechává Babiše v rukou těch šmejdů.
  • musíme tam přidat i Nečase za jeho trafiky,Parkanovou,Sášu Vondru,Miroslavu Němcovou za podvody a krádeže, ČSSD za dluh Altnerové rodině a hlavně Kalouska za vyplenění statní pokladny a důchodového fondu.Hlavně že si nechal postavit své sídlo,ale za co to nikdo nevyšetřuje.
  • a SPD či KSČM to trpí,místo aby se te chamradě zbavili.
  • je smutné,že KSČM či SPD nejsou schopni postavit se za Babiše a Faltýnka aby měli ve sněmovně většinu a zlikvidovat ty strany,které v minulosti škodili našemu lidu i zemi.Kdyby se spojili,tak se mohou jít Fialové,Bělobrádkové,Kalouskové,Gazdíkové a nyní i Bartošové s jejich stranami tak pást na Jablunkovských pasincích za podpory Drahoše,který už nahrabal finance i na čestvou trávu pro ten dobytek.
  • Je nutné dodat Chovancova policie.Vymýtit ČSSD a bude se nám lépe dýchat,ti šmejdi nedají pokoj i kdyby seděl jen jeden z nich v parlamentu.To už je Kalouskovský syndrom.Škodit,škodit a škodit a čím více tím lépe,šmejdi.
  • nebude Chovance nebude socanů ve vedení státu a najednou bude všechno jinak. Jo socani rozehráli komedii a najednou vyfičeli z podia. Žádný kvalitní komparz neposlali. Bude to zas tzv. fraška.
  • zeMane máš to jaksi popletené v té gebce. Podle Tebe potom každá fabrika je vlastně fašistická? Bože jsi jako papoušek co opakuje jenom to co slyší. A Tvou gebkou vane průvan, ostudo jedna *1*
  • A která že je to většina? Vyjmenuj *1*
  • Když se to stane a Babiš bude z obvinění osvobozen, jsem zvědav, zda se mu někdo z těch, co na něj chlístali jedovatou slinu omluví. V tu chvíli bych chtěl vidět všechny "vůdce opozice" na čele s Kalouskem, Fialou, Bělobrádkem, nebo i Bartošem, kteří tak mohutně hlásají svou morálku nemít nic se stíhaným. Že existuje presumpce neviny, žádný ze "zákonodárců" to zřejmě neví, nebo když ano, tak z toho přímo srší chorobná předpojatost a snaha Babišovi křivdit za každou cenu, i za cenu lží a křivého obvinění. Zřejmě má Babiš pravdu, když tvrdí, že ten slavný "demokratický blok" složený ze stran, které na politické scéně dlouho rozkrádali stát, mají z něj strach, protože je odstavil od bohatého žlabu. No a teď se mstí také za to, že mu voliči více věří, než zprofanovaným stranám a jejích vůdcům, kterým nezbylo již nic, než na čele s Kalouskem kejklit a kejklit a kejklit a kalit vodu, co se dá. Možno, že se ukáže, že to dělali ke své záhubě.
  • ... mám dlouhodobě jediný nick, není každý id*ot bez mozku jako ty, ty dementní kriple :)))
  • A ty jsi 3,14ča pod několika nickama........kozomrd-nicka
  • Babiše se chtějí zbavit,aby se neproflákly ty jejich zlodějny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit