Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dědek janak dnes zde už dvě ctrl c ctrl v , dle jeho dřívějších vyjádření  vkladani pouze  vlastních textů. Sice nebude mít splněný plán nikdy , to prostě nejde , ale stejně v důsledku sebeuspokojeni musi byt dnešní hodnoty jeho prostaty vice než uspokojivé. Možná ze došlo i k ejakulatio prekoks. 

    • TheGGG

      co to tady vůbec blektáš? Nedáváš ani trochu smysl hochu... kolik ti je?

      • Gigante ! Neabsovolval jsi ty nahodu hlubocepskou Sorbonu ?? 

  • Zase Babiš odsunul chronicky nemocné do pozadí.☹ Zaklekávači mají přednost? A než někdo bude nadávat na staré, tak si uvědomte, že chronicky nemocných je i řada mladých lidí!

    • Trochu by to chtělo přečíst si po sobě co jsi zplodil kocoure. Nedává to fakt žádný smysl. To by i ten Burešovej konyjáš splácal dohromady líp.

      • TheGGG

        zvlášť po tom, co jsi vypotil ten blábol jak z pomocné školy na adresu uživatele anton.janak, by jsi se vůbec neměl vyjadřovat k tomu, co píší ostatní.

      • TheGGG

        mě to připadá docela srozumitelné, ty máš nějaké problémy s pochopením psaného textu?

  • Okoune, jak rodiče mohli zplodit takového blba, jako jsi ty, tak to je unikát. Neutekl jsi jim náhodou z gumičky?  Ty jsi asi měl v té   Bečvě  práskače  Bureš.

  • Sedlák - ty jsi tady za vyhlášeného bonzáka a udavače. Neléčený sociopat poznamenaný hladem a bídou. Jak tady ten tvůj prskanec souvisí s očkováním? Ale bylo to v tobě, co? Muselo to prostě ven, ze starého bonzáka a udavače. Diskuzí opět zavoněla tvoje porce unikátní blbosti. A že ti jinak vadí agenti STB.

  • Mimo článek, ale to nemohu nepředat z centrum.cz. Mrcha Schillerová, rozdělila 11,5 mil Kč odměny svým povalečům ze "svého chlíva". Čekám na vyjádření hradního pána.

    • vanhorne

      Nepridala loni ta baba 140mil hradnimu dedkovi, aby mel z ceho krmit tu tlupu, ktera z nouze musela sezrat vyhladovelou swini, aby sami hladem  neposli?😂

  • Účinnost vakcín proti mutacím2019-CoViD  jsem si dovolil statisticky shrnout do následující tabulky:

    ____________________________________________________________________

     Vakcína                                 původní varianta . B1.1.7 - "Brigita"      I    mutace E484K

     AstraZeneca....................................62 - 70 %....................................20-50 %

     Pfizer/BioNTech..............................90 - 94 %.....................................nižší

     Moderna...............................................94 %.....................................nižší

    Johnson&Johnson..........................66 - 72 %........................................57. %

    • Očkování zdravotníků začalo ve VFN Praha, která se o očkovací látku dělila s Fakultní nemocnicí Královské Vinohrady (FNKV) už 27. prosince 2020!

      Jako první byli na řadě zdravotníci pracující na "covidových" odděleních, na JIP, na ARO, v ordinacích pro urgentní příjmy pacientů a infekčních odděleních. Následně měli očkování podstoupit zdravotníci ve věku nad 65 let a pak i ostatní zaměstnanci.  

      Ale už 8. ledna 2021 pan ministr zdravotnictví BLATNÝ zastavil očkování většiny zdravotníků, co začalo v prosinci takto fungovat  - viz např. interní dokument Ústřední vojenské nemocnice v Praze, který je na internetu. 

      Podle tohoto dokumentu by od soboty měli dostávat vakcínu jen zdravotníci, kteří jsou přímo v kontaktu s pacienty se SARS, způsobenou virusem 2019-CoViD - a dále též  klienti a zaměstnanci domovů pro seniory.

  • Zdravotníci v přímém výkonu okamžitě odměnit tím, co měli slíbeno!!!, ne ta banda z ministerstva, hasiči rovněž, ale zaklekávači mají čas, co řidiči městské dopravy mají čas?  

    • Dědo, po kom tady hulákáš? Bývalo zvykem že staří lidé bývali takoví rozumní a usedlejší. A podívejme se na panovačného dědka. Nařizovalo by to, rozkazovalo by to. Kdejaký prd už se hlásí o slovo. Ty přímý výkone.

  • To to trvalo, než někdo pochopil, že  zdravotník a ti co jsou na ulici jsou přednější než  učitel na HO. Nějak se zapomnělo na prodavačky???

    • KIMCID

      rizikové skupiny, zdravotníci, pracovníci sociálních služeb, hasiči, policisté, pokladní, učitelé....takhle by to dávalo smysl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit