Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Policisté za nim nemuseli chodit až nahoru. Stačilo ho odstřelit z té střechy dole a počkat až dopadne na zem. Co jiného dělat s tou zlodějskou verbeží? Teď se nám všem směje, protože on nic, on se jen opalrvazval. To opálení to jen potvrdí i když se opaloval v noci.
    V horším případě mu to nikdo neuvěří a skončí v hotelové cele s mříží v oknech se stravou oblečením a postelí, za peníze daňového poplatníka.
  • Ať je to ten nebo ten, zaplatit zásah policie do posledního haléře!! Když nebude mít, tak na nucené práce, až na to vydělá!
    A taky zavírat ty, co to od nich kupují Ti jsou ještě horší!!!!
    • A také zavřít na hodně dlouhou dobu ty, kteří vytvořili tento společenský pasystém umožňující sociální parazitismus nepřizpůsobené minority na pracující majoritě.
  • Zase jeden potrebnej cigos, davky uz nestaci na automaty a chlast?? *11*
    • A co takhle dávky z automatů?
  • přijmout zákon o povolení odstřelu přemnožených cikánských potkanů. A nejen na podzim, ale celý rok.
  • Se nedivím, bere si to svě aby ho ta církev ještě víc neokradla
    • Církev velice dobře ohodnotil už před asi 150 léty Karel Havlíček Borovský v jednom ze svých epigramů:
      "Bůh, náš otec, pro chování
      deset nám dal přikázání.
      Ale církev, naše máť,
      zkrátila je v jedno - Plať!!! "
      ... a to by chtěli od chudého státu miliardy?
      • Kostely postavili naši předkové a modlili se v nich za blaho této země a budoucích pokolení, tedy i naše. A Vám se líbí, že je rozkrádají a rozebírají lidé, kteří k tomu všemu nemají žádný vztah a tím pádem ani žádnou úctu ? Až tak daleko jde nenávist k církvi ? Pak není co dodat.
        • Kostely skutečně postavili naši předkové v potu tváře a krvi svých mozolů v nejlepší víře svého posmrtného života v ráji, jak jim to vtloukala po staletí katolická církev. Za tento ráj na zemi se naši předkové modlili a samozřejmě se modlili za štěstí svých potomků. Rotundy, kostely a chrámy jako stavby jsou dokladem ohromné řemeslné zručnosti a nedostižné technické invence lidí, kteří je postavili na dnešní dobu technicky dost primitivním způsobem a umělců, kteří je vyzdobili. Já si velice vážím svých předků, tedy podle přikázání ctím otce svého i matku svou, ale současně reálně vidím, jak věrolomná a licoměrná je katolická církev. Není ráj na zemi, kde se denně loupí, krade v mnoha milionech, páchá nejhrubší násilí na lidech !!!

          Co dělá jakýsi imaginární bůh už nejméně 2000 let, že na naší Zemi ještě není ten slibovaný ráj a to i přes neuvěřitelné množství upřímných motliteb mnoha prostých lidí a církevních hodnostářů od vesnických farářů až po vznešené papeže? Skoro bych řekl, že jsme bohu lhostejní a že nás bůh má na svém božském háku.

          Můj názor na církev a víru není nenávistný, ale já mám na úkol ve své práci pár týdnů a když není řádně a včas práce hotová, hrozí mě postih. Měří se stále všem stejně? Mně i církvi? Jsme si skutečně demokraticky rovni? Nebo církev po staletí nedělá úmyslně nic a lidi jen oblbuje, aby si zachránila své postavení? Kdo nepracuje, ať nejí. Nemáš hotovou práci, nemáš nárok na odměnu.
          Za církevní liknavou nebo přímo vůbec neodvedenou práci si církev nezaslouží ani jedinou korunu !!! Ať církvi za její práci zaplatí podle svého vševědění bůh neboť bůh dal - bůh vzal.Teprve teď není, co dodat...
          • Vidíte ta proradná a lstivá banda si ničeho neváží! Jen žerou chlastají a na nás dělají oči, k pláči,. Kdo jim to dnes ještě žere, křižují se jako pitomci, dělají na oko že se modlí a přemýšlí s tím duchem svatým jak nás obelstít. Když nejsou viděni veřejností tak se nám smějí jaký jsme blbci. Ten fanatik pod Váma, ten mi to vysvětlil, už to chápu. A potom že z h o v n a bič neupleteš, upleteš a práskneš a pořádně.
            • Františku, tím fanatikem myslíte mne? V tom případě jste Vy také fanatik. Já věřící a vy nevěřící. To se Vám asi moc nelíbí. Ale tak to je. Fanatik je někdo, kdo neuznává nárok na jiný názor než má on sám a v tomto duchu koná zlo. Vy zlo jistě nekonáte, ani neuznáváte, jen neuznáváte jiný názor (vyznání). Fanatik tedy nejste, ale ani já. A na rozdíl od Vás uznávám, že máte jiný náhled na svět a nejste proto pro mne hloupý ( já pro Vás ano), jen v názoru jiný. A to není přeci špatné. Špatné by bylo si kvůli tomu škodit. Ale škodit se dá i slovem. Mýlit se můžeme oba, nemyslíte? "Ti pitomci" se křižují z přesvědčení, modlí se doopravdy, na podrazy při tom nemyslí a za "blbce" ateisty rozhodně nemají. V tom se ale Vy opravdu mýlíte, Františku. A co máme zaručeně společného? Odsuzujeme krádeže v a na kostelích ! Zdravím. *4*
          • Rudolfe III., díky za vysvětlení. Bylo by co dodat, ale bylo by to na delší diskuzi a ne tady. Respektuji Váš názor na církev (doufám, že ho ještě časem změníte), ale já ji vnímám úplně jinak. A Boha samozřejmě také. Bůh nám dal pravidla a ukázal cestu, ale zároveň nám dal absolutní svobodu konání, protože nás má rád a nepřestává nám věřit. ( Je to jako v dobré rodině). Za naše selhávání si můžeme jen my sami. Zdravím a přeji vše dobré.
            • Co že, kde hořelo?Nic jsem o tom neslyšel a nikdo nic neviděl.
    • Tebe už církev o něco okradla, maš vůbec něco?
      • Budeš se divit ale ano! Otevři oči a rozhlédni se ve vašem okolí, zeptej se po lidech.
  • Prej mladik! *15* *15* Pricmoudlej sberac kovu to byl! Cigan, cerny cigan! Je, ted ani nevim, ta pisnicka je urcite z rasovych duvodu zakazana.
  • Gdo vam povedal že je cygaň, de napysane , to mohol byt aj gadžo
    • Gadzo to nemohol byt, protoze gadzo je blbec, kteryho ma cygan povinnost obrat, takovej kovy a kryty od kanalu nekrade. Mohl to byt ale bilej bezdak, ale ten zas neni tak blbej, aby kradl za dne medenou strechu, aby ho vsichni videli. Byl to morgos. Jenom morgose napadne takova pitomost.
    • Mohol ty zkurvysynu,mohol...Ale byl to cikan! *12*
      • To povyem Stanovy Danielovy mistopredsedovy celoštatnej asocyáciye rómov českej republyki, slúžyl na krymynáĺke v zlyne a on sy ťa nájde
        • Že ty ši povedal, Kokotko.
        • Rekni to panu Vandasovi,aspon si te nemusi nikde hledat... *3*
          V O L E! *12*
      • Jo tak to jsem nevěděl, opravuji původní článek nahoře! Se nedivím ukradno si do kovošrotu co se dá. Svody u jednoho kostela 6m od spodu.
  • Měli toho cikána sestřelit, nic jiného si ten dob*tek nezaslouží. Pokud vím, tak měděné okapy a dekly od kanálů kradou cikáni. Škodnou je třeba střílet.
  • Češi lezou spíš na Petřín s děvčaty. Budoucí romský pokořitel Mt. Everestu při tréningu? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit