Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezky napsané, ale v podstatě blbost.To aby byl člověk bezdomovec si může svým způsobem každý sám.Když už toho moc nemám tak začnu ještě chlastat,abych měl ještě méně.Zatím je možné posbírat tolik různých podpor, že není notné byt bezdomovec.Co bude dál je otázkou.Oni by museli lítat po úřadech ,ale ani to nejsou ochotni.Jsou známy případy že různé podpory daly dohromady větší obnos než je slušný měsíční plat.Dnes je spíše otázkou už i pro ty kteří jsou vůbec ochotni pracovat kde sehnat práci.Příčiny toho, že není práce pro všechny není to která strana je u moci.,ale rychlí rozvoj techniky, kdy jeden bagr nahradí sto kopáčů.Kam se podíváte je dnes možné nahradit člověka technikou. Já se mnohokrát ptám sám sebe . Jak s toho ven. Kdo nejde na tuto otázku do budoucna odpověď ten povede společnost dál.a nebude vůbec rozhodovat jestli na ve znaku KSČ nebo ČSSD nebo ODS.
    Dnes jsme tam, že nezaměstnaný závidí zaměstnanému to, že má práci a zaměstnaný nezaměstnanému, že bere peníze a nemusí ani stávat s postele.Hned je na nevraživost zaděláno.
    .
  • Tak ono pátrání po totožnosti nebude zase tak složité. Policisté použijí pouze vylučovací metodu a za několik hodin vědí o koho jde. Základem je třídní původ: buď se jedná o zbohatlíka z řad komunistů, který se už zřekl svého členství v KSČ (ing. Vladimír Dlouhý, CSC a jemu podobní) a ti se vyznačují absenci mozolů a naopak přebytkem tuku v těle a finančních prostředků odkloněných do daňových rájů, anebo se jedná o člena zbídačeného, bývalého proletariátu, který se vyznačuje velkými mozoly ale nedostatkem tuku v těle a financí na účtu. Pokud se bude jednat o první případ, rozjede se policejní pátrání na plné pecky, protože zde by se mohlo jednat i o případnou vraždu ze závisti, a to by byl útok na samotnou ideovou podstatu novodobého kapitalismu. Pokud se bude jednat o ubožáka z druhé skupiny, pak se vyšetřování zastaví pro nedostatek důkazů. Kdo by taky stál o to vědět, že jeho strejda umřel a je teď na něm aby zaplatil pohřeb...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit