Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po vtípku uniforem je dost, sebereme ošatné a navlečem je do uniforem, zase další nový vtípek našich představitelů moci, to se člověk nestačí divit. Nevím proč by si nemohli přivydělat, mnozí živí rodiny a mají malé děti, s platy šli dolů a jejich ženám mateřskou zkrátili na polovinu, tak nevím čemu se ten kašpárek John diví. Všichni ve vládě, parlamentu a vůbec sedí v několika státních, soukromých či jiných představenstev za dobré prachy, nikomu to nevadí a nevadí to ani tomu kdo má dohlížet na střet zájmů, neboť dosud nebyl nikdo za toto potrestán. Je to šaškárna a uplatňuje se jen na obyčejné.
    • On takový TAJNÝ NAVLEČENÝ DO UNIFORMY (=detektiv kriminální služby:-)) je přeci TERNEM PRO KRIMINÁLNÍKY. Na tohle mohl přijít buď Josef Vyskočil z Putimi (pan vachtmajstr by na to nepřišel... a ten byl HLAVA), nebo mafián dosazený do policie a na vnitro. Kdyby to nebylo na zabití, *1* *1*
  • Kdyby policajti byly ech svine, tak udelaj to co doktori. Pokud by policie tyden totalne prestala pracovat, tak by bylo v CR tolik mrtvych, okradenych, znasilnenych a zbitych do nemoty, ze by je lidi prosili na kolenou aby se o ne postarali. A cpali by jim mozny i nemozny. Jenomze, zadnej policajt to neudela, protoze si uvedomujou co by se stalo a co by to stalo vsechny dokola. Protoze i presto ze v CR se z nich delaj jen idioty a kazdej supertrotl na ne kyda hnuj. Jak civilni tak sluzebni, tak i presto si vetsina policajtu furt mysli ze ta prace je neco vic nez jen prace, ze je to poslani. Naivni cvoci. :) To by byla prca.
  • Když se člopvěk nemůže shodnout s nároky velení může přeci odejít ...a pracovat zadarmo prý nevonictví už není 8 hodinová prac doba taky 100 let chtělo by to díky technice ubrat na 6
  • Je dost nepochopitelné, že svou loajalitu mají policisté projevovat nepolitickými postoji v práci u policie. Nejsou až tak dobře placeni, aby to po nich někdo měl požadovat. Natož možnost si přivydělat. Ani poslanci nemají zákaz "vedlejšáků". Že policie má být apolitická je pravda, měla by se takto projevovat, ale není to faleš, když potom dojdou volby a každý policista-občan volí koho chce? Nelze přece jenom tak potlačit politické názory. Loajalita ano, ale ne taková, jaká se vyžaduje u nás. Je to pokrytectví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit