Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Exekutor je sprosté slovo, něco jako nadávka *2* *2* *2*
  • A nebyli voni ti exekutóři vopálení???? *15*
  • To ukazuje jaké "východostepní" způsoby tady stále vládnou. "Justitia" znamená spravedlnost. Takže pokud se věřitel domáhá svého dluhu, měl by rozhodnout soud a ten by měl PROKAZATELNĚ dlužníkovi sdělit, že do tehdy a tehdy musí dluh uhradit, a je jedno jestli si někde vypůjčí nebo prodá svůj majetek. A když dluh neuhradí, měl by soud PROKAZATELNĚ dlužníkovi sdělit, že bude provedena exekuce a KDY a KDO ji provede. Paka by se nemohlo stát, že do bytu vnikne banda exekutorských loupežníků a vyloupí co se jim líbí. Takovéto "východní" způsoby nejsou v civilizované zemi možné. Hlavně, že posranci řeší svou doživotní imunitu, přímou volbu presidenta a podobné píč*y.
  • Je to hlavně tím,že v bordelu se dobře žije.to je něco pro všechny lumpy a podvodníky.když se podíváte na nějaký americký film,přijede tam někdo cizí do městečka a hned ho mají policajti,u nás se policie za celý rok neukáže a když je voláte,tak nemají čas,nebo auto a přitom celou noc někde chrápou.Nejhorší je,že nikdo vůbec neví,kdo může k vám do bytu,komu smíte dát občanský průkaz,razítko a falešný průkaz vám udělají na počkání.jo to je ta demokracie.přeskočili sme jedno vývojové stádium,z totality-do demokracie to prostě nejde.asi to skončí nejakou domobranou,nebo musí začít policie fungovat.zatím je to tady jeden lump,od zhora až dolu a ti důchodci sou tak naivní a důvěřivý až hrůza a exekutoři,to je stát ve státě.dlužíte 20kč.chtějí po vás tisíce,jen si mastí kapsy za tichého přihlížení státu.
    • MiHRe, tu demokracii máme, ale demokracie vyžaduje OBČANY a MORÁLKU, což se nám obojího nedostává. To jsou ty největší škody způsobené půlstoletím vlády komunismu, při které nám východní nomádi do naší evropské společnosti implantovali své stepní způsoby.
  • Letiště Praha-Ruzyně bude přejmenováno na Letiště Václava Havla jako vyjádření významu jeho osobnosti dosahující světové úrovně.
    Občané by se měli zasadit o to, aby Strahovský tunel byl přejmenován na TUNEL VÁCLAVA KLAUSE na důkaz jeho“ zásluh“ o naši ekonomickou situaci, které přesahují naše území.
  • pusťte si toto? je to dost dobrý a pravdivý:
    http://www.youtube.com/watch?v=y9ouVCrplic
  • Je potřeba se stejně podat Kalouska za jeho složenku zaslané od něho všem občanům tohoto státu za údajný stát. dluh, které udělala vláda. Ba co víc. Totálně rozkradla naší republiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit