Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nejvyšší čas ten nepodařený experiment jménem EU odpískat. Jen na to doplácíme a zisky z prodeje nekvalitních potravin jdou do Německa.
  • Hraniční kontroly v pořádku, potom ať Brusel s Merkelovou diktuje jak budou velké okurky nebo jak bude vypadat žárovka či pomazánkové máslo a jak dopadl chudák rum už to není rum, ale tuzemák. Ať si diktují svoje představy jiným státům, které dovedou ke krachu. Doufám, že naši politici dostanou rozum a nebudou ročně posílat do společné pokladny 30 miliard. Pryč se EU už bylo dost diktátu.
  • A pokud bude bubák nalezen přivítat jej pořádnou gumoléčbou! Je to pedagogické a dlouhodobě osvědčené.To jen u nás nějaký pomatenec Chovanec praktikuje tuto léčbu na vlastní lidi.Dostávají pendrekem na protiislámských demonstrací ti kteří chodili do práce a kteří odváděli daně.Za tyto peníze se pak nakoupila kvalitní odolná výstroj chovancovým četníků těžce oděným.Každý jsme si vystrojili toho svého a on nás teď mlátí.Na povel.Protože bez peněz od lidí, by ti slavní siláci chodili ve slipech a tílkách! Na zásahy!
  • "Hartmann zároveň vyzval, aby Evropská komise prošetřila, zda státy na periferii EU neporušují schengenskou dohodu, když se jim nedaří bránit nedovolenému překračování vnější hranice schengenského prostoru.".
    .
    Samozřejmě že porušují, už to píšu několik týdnů, ale na Jirku se prostě nedá. To musí navrhnout nějaký Hartmann
  • Naprosto v pořádku. Měli bychom udělat totéž. Převaděče tvrdě postihnout.
  • Páni Sasové přeci utečenci jsou přínosem pro vaši kulturu a svým odborným přistupem přeci
    přispějí k navýšení produktivity práce a tím i ke zvýšení vašeho blahobytu.
    Tak to přeci přednášela paní kancléřka na samitu EU. Tak proč ty hlídky na hranicích ???
  • ... naprosto pochopitelné, ale jistě ne pro každého trolla :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit