Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... je krásné, jak článek o ničem nastartoval primitivy, co neumí nic jiného než plkat :)))
  • Strnade Strnade, tenhle výpotek je kus novinářského amatérismu, jaký se jen tak nevidí.
  • V tom článku pisálek píše že všichni mají nějakou minulost-nelichotivou-z toho mám pocit,že i on má za sebou něco nehezkého,darebák vždy rád pomlouvá,rozumný a schopný člověk se většinou řídí fakty bez invektiv,pan novinář zřejmě pobyl nějaký pátek v psychiatrické léčebně,protože tam na jistých odděleních mají někteří pacienti zcela totožné sklony.Díval jsem se na co všechno je p.Strnad\autor článku\ expert a koukám že mu chybí už jen okomentovat dámské menstruační vložky a má hotovo.To je nějaký brouk pytlík,který zřejmě nic neumí jen žvanit,jako spousta lidí v této zemi.
  • Z článku čiší nenávist k Babišovi a jeho lidem, článek ani komentáře ale nepostihuji podstatu věci: Kdyby totiž ti, kteří se dali po listopadu 89 na politiku, pracovali tak, aby to bylo ku prospěchu státu i nás jako jeho občanů, tak by nikoho ani nenapadlo volit ANO. Ale většina z těch polistopadových politiků dbá především na osobní prospěch a my jsme jim ukradeni. Výsledkem je zadlužený stát, vytunelované firmy, trestně nepostihnutelní velkozloději a silniční piráti, hamižní soudci vyhrožující že budou ještě víc úplatní když nedostanou další tisíce na zvýšení již tak vysokých platů a korupce jako někde v Africe...
    • Velmi zhruba a hezky obecně řečeno,souhlasím s vámi a vím že je zde málo prostoru na detailnější rozbory.Svou šanci jsme díky Havlům,Klausům a dalším darebákům prošvihli a ted nezbývá než udělat co se dá aby se nám tady žilo alespon trochu přijatelně,jen mám pocit že s ČSSD to asi nepůjde,ti nám také v minulosti předvedli čeho všeho jsou schopni spíše neschopni-
    • V podstatě s vámi souhlasím,mám pocit že konečně aslespon někdo kompetentní začíná tento stát řídit a navíc lidé kteří nemají zapotřebí podvádět a krást.Za ten rok co jsou u vesla mi poprvé sedí docela i KDU-ČSL jen ti socani se nezmění ale taková je holt vůle lidu.Už na vlastní kůžu pociťuji,kolik věcí se zde zlepšilo a je mi jasné že podnikatelé budou řvát když se jim sahá na peníze a nebude už tak snadné ulívat prachy.Dali už docela dohromady to co zůstalo po Kalouskovi,Nečasovi,Uslintaném knížeti,kterému je rozumět prd a nikdo ho neposlal na přezkoušení z jazyka českého jako Babiše,OSA a TOP-09 jsou obyčejné zrůdy,kteří pomalu svými kroky vytvářeli chudobu aby se jim lépe vládlo.
    • Ano a k tomu všemu z podstaty věci patří i podnikající estébák jako nerozlučná součást... *3*
  • Nemáme to občanskou společnost protože ji komunista za 40 let zničil. Stvořil
    jen bojácné občany kteří hledí jen na svůj prospěch a o dění kolem se nezajímají.
    • jasně, za všechno může komouš, kterého 1/5 populace už ani nepamatuje. Jestli za to nemůže třeba Marie Terezie?? Je tak těžké pochopit, že občanskou společnost tady 25 let systematicky ničí někdo úplně jiný (pravda, ruku v ruce s bývalými kádry, nyní našimi předními podnikateli?) O občana, který by se staral o věci okolo sebe a do všeho kafral, tady nikro nestojí, ten byl dobrý leda na zvonění klíči... po roce a půl už byla zase lůza... *12*
    • Bože co to je za blábol,,vždyť hned po revoluci se tady roztrhl pytel s těmi podle vás bojácnými občany kteří ze samého strachu začali krást a podvádět až louky zelenaly,nenechali na kameni kámen.Jestli tomu říkáte bojácná a ustrašená společnost tak žijeme oba v jiné zemi.Pište prosím jen tehdy,pokud opravdu máte co napsat.Kriminály jsou přeplněné a my žijeme v ustrašené společnosti,takovou pitomost může napsat jen nesvéprávný člověk.Právě že se zajímají o dění kolem,protože jinak se krást nedá,naše vládní špičky jim to bohužel nekompetentními zákony umožnili.Bože,bože a tohle má stejný voličský hlas jako spousta rozumných lidí.Už chápu proč je naše země rozkradená.
    • A máte pocit,že za této situace v naší zemi tito pseudodemokraté vychovávají hrdiny které zajímají obecné problémy.Běžte do ulic a zeptejte se lidí a uvidíte jaké bláboly z nich vypadnou.
      • Ano to je důsledek 40 let totalitního rudého režimu který samostatnost trestal
        a naopak protěžoval poslušné lidičky. Proto tu občanská společnost nemohla
        která by si hlídala pořádek ve státě nemohla vzniknout.
  • Základní problém je v absenci Demokracie. Kdybychom tu měli Demokracii, nemuseli bychom tady už čtvrtstoletí řešit jeden prů..er za druhým. Bohužel tady máme nefunkční paskvil s názvem stranokracii nebo spíše dementokracii.

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/vynosy-a-prohlaseni/
    • Drahý realisto,kdyby jsi byl opravdu realista tak by jsi věděl že demokracie je jen slovo složené ze dvou řeckých výrazů a nefunguje nikde na světě,zatím jen vím,že pokud o něco šlo,třeba i nechválné světové válce,vždy byl vítěz tem kdo používal selský zdravý rozum,demokracie je jen slovíčko za které se dá schovat neschopnost,zlodějina,vykořistování atd.
  • Novinář,který stvořil tento článek je očividně nějak a někým pověřen,protože větší blábol už jsem dlouho nečetl.Je tam jedna pomluva a invektiva za druhou a takto se novinařina nedělá a když tak pouze u nás.Pokud se tento pisálek považuje za novináře ať raději ty noviny roznáší.Jsem nestraník a nejsem stoupencem žádné strany takže mně články tohoto typu docela dovedou nadzvednout ze židle.Jsem zvědavý jak by se p.pseudopisálek vyjadřoval o svých chlebodárcích.Je tak hloupý,že se nesnaží nijak maličko maskovat svůj způsob psaní aby nebylo zcela jasné že si jej někdo najal.Novináři tohoto typu jsou pěkní hajzlííci.
  • Konečně dobrý článek, Františku Strnade, mimořádně myšleno bez ironie, akorát opravte ANO na ANO 2011, což je správný název tohoto "politického hnutí". .. *6*
  • Pozor na vlastizrádce Zaorálky a Chovance.
    • Když už napíšeš vlastizrádce prosím piš konkrétně,takové výkřiky jsou jen bláboly mentálně retardovaného jedince.Bohužel jen málo lidí ty ví co je věta rozvitá natož že existuje něco jako více vět nebo aslespon kratší článeček kde se dovím něco konkrétního a ne jen infantilní výkřiky.
    • No já bych řekla, že si budeme muset na Babiše začít dávat pozor. To co dělají v jeho novinách začíná smrdět....i
  • Panebože za co? Za co nás trestáš takovými novináři, píšící takové bláboly!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit