Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "korektnost" je cenzura + lež + propaganda, dobře to známe... měli bychom se bránit mnohem silněji a ostřeji...

  • Nejlepší bude podobné filmy nepromítat a nechat je zaplatit ty šmejdy co je pomlouvají. A od Američanů to sedí. Jejich historie začíná vyvražděním původních obyvatel Ameriky a pak dalšími vražednými válkami. Vrah o morálce káže.

  • Módní vlna striktního dodržování pravidel autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské politické korektnosti jako rakovinné metastázy prosakuje do různých společenských sfér. Základním charakteristickým prvkem režimu nadiktovaného bruselskými byrokraty v zemích EU je pokrytectví. Zejména v Německu pod tlakem merkelizace společnosti se stále víc občanů bojí na veřejnosti říkat co si myslí. Takže není divu, že politická korektnost už infikuje i sféru umění. 

  • Politická korektnost je zločin proti realitě a zdravému rozumu. Černoch není černý, tlusťoch je vlastně hubeňour a žena není žena, ale člověk jiného pohlaví... Novodobí fašisti nám nařizují co máme říkat a co vlastně vidíme. Polibte mi pozadí prosím. Pro mě je cikán cikánem (to není nadávka) a černoch je prostě černoch. Jak se cikáni a černoši chovají už je jejich věc. 

  • Byla by v USA poloviční kriminalita, nebýt cizokrajné svoloče.Ono když to přichízí, tak to škemrá prosí žadoní.Slibuje.Jak se to otrká chce si to diktovat podmínky a rozdávat karty.A tak se není co divit, že amerčtí kluci a holky se brání.A právem radikálně.Ostatně co říct na vyčurané mexičanky.Na ty už jsou tam zejména v LA přímo vysazeni.V houfech to jezdí po desítkách s tááákovýma bachorama.Na dovolenou.Jako.Odrodí to tam ... a už má malý smrad americké doklady a výhody státu. Hodili totiž tzv. kotvu. U nás v EU to dělají vandráci z Afriky podobně. To se nám to parazituje za cizí penízky! Třeba celoživotně.

  • Simpsonovi umírají na korektnost

  • humor už byl tak jako tak vyštípán hyperkorektností a noví Simpsoni už nestojí za nic, takže je to ve výsledku vlastně jedno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit