Přejít na výpis diskuzí
Politická žumpa našla své dno. Okamura se spojil s Velebou, přibrali i Vodičku
12.9.2016 | Tomáš Chalupa
325 příspěvků
-
Já jsem holka a hoky mají Pussy.
doplň si vzdělání ruský teplouši BTW *5* -
... Simona s koulena, hajzlbába webu Tiscali :)))
-
Kudy chodil tudy krad. kdo? No přeci miloš Zeman, sociální demokrat.
-
... pitomeček Simona s koulema :)))
-
Politická žumpa našla své dno už dávno. To když vznikla TOP09.
-
Simona je normální hoka a ty jsi ruský teplouš když ti to vadí zbitý BTW.
Podvodníku s bodováním *2* *2* -
Ruský kolaborante a agente KGB KulihrachuBTW, přestaň tady tapetovat těmi sexuálními kecy, Máš to marné, Putlerovo rádoby carství dříve či později chcípne, to je historická nutnost. A sami Rusové potom z Putlera zaživa stáhnou kůže a poženou ho klackama na Sibiř. Tak pozor, aby tam nemamazal také. *16* *16* *16*
-
... Simona je hermafrodit s vybělenou prdelí a koulema :)))
-
... doufám, že se před volbami umeješ, špindíro s prochcanejma kalhotkama :)))
-
Já jsem normální holka.
pokud ti to vadí tak se jdi konečně léčit ruský ouchyle zbitý Kulihrachu. *15* *15* -
... pořád lepší než mít kunduu samej sejr, špindíro hermafroditní :)))
-
Blíží se volby a tak si hned vyčuránci toužící po korytech založili Stádo Pitomých Ovcí a budou strašit uprchlíky a slibovat, že "oni" tomu zabrání. A fašistický skřet v Kremlu, který tu islamáckou invazi do Evropy podporuje se raduje, že začne zase formou "bratrské pomoci" ukrajovat střední Evropu, aby ji mohl ujařmit, vydrancovat a trochu oddálil chcípnutí jeho stepní říše. A kolaboranti se toho hned chytili a slibují ovcím nesplnitelné. Jako když se volil president a tupé ovce si zvolili toho ožralu a Putinova kolaboranta.
-
Ty jsi jen ruský teplouš Zbitý BTW.
Podvádíš tu s bodováním a komolíš moje jméno Simona.
Na víc nemáš ruský ksindle a nikdy mít nebudeš. chi chi *15* *15* *15* *15* -
... já jsem holka z Ameriky, Simon a mám pussy samej sejr, to je bašta :)))
-
Já jsem holka simona.
Tvého virtuálního kámoše semjon simon Tečku neznám ruský psychopate a teplouši BTW *5* -
... ty vidíš až do Ameriky, viď Simone :)))
-
Já jsem holka a holky mají Pussy.
Ovšem to ty samozřejmě nevíš ruský teplouši Zbitý BTW *15* *15* *15* *15* -
... Simča, když roztáhne nožky, tak všechno zasmradí a je jí vidět prochcaná vložka a kaštany u prdele, to je pošušňáníčko, to si člověk přijde na své :)))
-
A vy vidíte dál než za obzor vašeho půllitru v hospodě u českých žvanilů? *2* *2*
-
Soldere! Dědečku ty jsi ale sexuální ďáblík. Chi chi.
Dostala jsem tvůj milostný email - tvoje babka už na sex není a ty jsi z toho frustrovaný. Pěkně škemráš o sex. Hm.-Pěkně jsi se plácnul přes kapsu: 10 000 za to abych roztáhla nožky. Ještě trochu přidej dědo.
Jinak ty tvoje dopisy dostane tvoje manželka. to pak zažiješ točo. *2* *2* *2*