Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ááá prasič stránek vylezl z žumpy a hlásí se o slovo. Není zájem drbane. Zalez mezi prasata.
  • ... ano, jsi absolutní póvl, ty ubohá trosko, která nikomu, a mě už vůbec, nemůže vadit :)))
  • ... tak už vypadni, tupý vidláku :)))
  • ... krása, kolik primitivů nemá lepší zábavu, než plácat, se zlodějem mého nicku v čele :)))
  • tvl, to je teda silný kalibr. Tohle snad ale nikdo volit nebude. Jestli jo, to by pak už bylo fakt na emïgraci. Kamkoliv, třeba mezi čmoudy do Afriky,
  • Nevím co je to "Práglkavcl", ale zato vím dobře co je to IV.cenová na Vysočině a její odchovanec, který straší a škodí na hradě, zatím. A pokud jde o nějakého alkoholika, křiváka (pokus i o puč v ČSSD po svém zvolení), Putinova poskoka, "bývalého" komunistu a konfidenta StB, který kašle na zákony (Mynářova prověrka), tak je snad jasné o koho jde.
  • Kdo tě platí? Proč jsi z toho výčtu vyjmul zemanovce a Okamuru?
  • Je to byznys.. být v PS nebo senátu + platby za umístnění... je to pěkně chucpe.. bez programu.. jen hesla... navíc tyto témata jsou mimo krajské volby mluví-li Veleba a Okamura o něčem nelegálním... zajímal by mě jejich nelegální výlep plakátů... mám pocit, že to, chlapci, trochu přehnali.. jsou na každém kandelábru... na každé značce z druhé strany
  • Jakym pravem se pan Veleba vyjadruje.Pravem,ze zakon plati pro vsechny.Nebo ne.
  • No a kdo platí ČT, tady Chalupu, na Seznamu Peheho a spol.za vlezdop r delství USA a EU a za kavárenské pravdoláskařské kydy ? K nezávislým informacím se dnes už skoro nedostaneme a pokud ano, tak je hlavní servery nebo ČT prostě odříznou, všude sdělí, že jsou prokremelské a že lžou!!! A zase nahání lidi s jinými názory než poklonkování USA, NATO a EU, umlčují, zakazují. Zase platí staré "Kdo nejde s námi, jde proti nám! teď to ale neříkají KSČ ale novodobí vládcové a všichni co vědí, co je správné!!!!!! Nevíte, jestli již začaly soudní procesy s novodobými politiky typu Busche apod, co rozpoutali války v cizích zemích a nechali pozabíjet nevinné obyvatelstvo a nebo lidi jiného, než "správného přesvědčení?
  • ... Simon má pussy :)))
  • *11*

*15*
  • ... Simona s koulema nabízí sexuální služby. Kdo má zájem navštivte její stránky, uděláte jí radost. Je prý umytá a pussy jí nesmrdí po sejru :)))
  • ... Simona má zasmrádlou pussy samej sejr, proto smrdí jak olomockej syreček a koule k tomu :)))
  • Tak zase jeden jehož kámoše nevolte. Stojí za ní Práglkavcl, jedna ambasáda a všichni co si v tomto "s prominutí státě" nakradli. Vzpomínají na pokrytce alkoholika havloida.
  • Chalupa je vidět, že se blíží volby. Zintezivňuje se štěkání pod vlajkou Práglkavclu a ambasády USA. Ti si osobují rozhodovat za nás co je svoboda a demokracie - to je pouze jdnání pochlebující finančním institucím USA. Zasahují do vnitřních věcí VŠECH států a živí pátou kolonu zlodějů a korupce v těchto státech. Dokonce najmenují do vlád i občany USA ( Ukrajina, ČR atd ). Lidé porovnejte plnění programů volených stran. Zásadně neplní volební sliby vládnoucí frakce ČSSD, ANO, KDU, ODS, TOP 0,009. Tzn.- NEVOLIT JE.
    Aby mohl dělat diktátora snaží se Bureš vytvářet zákony, které mu umožňují zavírat ostatním huby. Využívá k tomu zkorumpovanou mynulost vlastizrádné frakce ČSSD a KDU. Voliči nevolte podle koblihových slibů. Volte s rozumem. Jen tak nebudete za nějaký čas platit u doktora, nebudou vás bít vaše děti, muslimové a cikáni a školství se vrátí k učení a ne k zupání učiva přežvýkaného na jedné ambasádě.
  • Text vašeho příspěvku: *14* *14*
  • Zas tu teplouš Semjon Gayínek prosmrděl 24 hodin v kuse!!!

FUJ !!!
  • Bye Bye. Pro nevzdělané Zemanovy mužiky - překlad Pa Pa. *15* *15* *15*

Novinářská práce je tak snadná. reportér dá schválně bomba titulek jako žumpa a ovce na debatě se hned s chutí začnou kousat a žrát. Reportér se raduje a ovce mají zábavu takže nezlobí mocné zloděje u koryt. chléb a hry pro plebs že. Perte se a žerte se. to vládě neublíží

PS. Dědečku soldere, normálně jsem roztažnožková za 15 000. Ale jsi důchodce tak máš nárok na poloviční slevu. Pošli babku pryč, zubní pastou přeper pivní odér a prober k života ptáčka. Pak tě Pussy Simča za 7500 kč dostane na tři hodinky do ráje *5*

Jsem pěkná potvora. Mňau. A komu to vadí ať si ptáka sám potom hladí. čao. *15* *15*
  • Já jsem holka a holky mají pussy.
    Je vidět že holky neznáš a jsi spíše na kluky ty ruský homosexuále zbitý BTW kulihrachu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit