Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veleba na Hrááád, Ovčáček premiérem *3*
  • Ano Zeman je komunistický dobytek, opilec, zloděj a lhář.
    • To si uz nemohl dospat dobytku, abys nam to sdelil? To si ale spletl, to o kom pises nebyl Zeman ale zrzavej Veskrna, tak si to pamatuj, ty teplej dobytku Simonovic..hi..hi..hi
      • O5 tu šašek teplej prosmrděl celou noc!!!

WOW !!!
    • a tvůj prezident *1*
      • Zeman je tvůj prezident. Já jsem ho nevolila.
        Ty jsi lhář a howado takže jsi logicky volil komunistického lháře zloděje a dobytka Zemana.
        Já jsem demokratka a proto jsem volila jiného uchazeče *5*
        • co to mění na faktu, že je stejně tvůj prezident?
  • To je celkem dobrá sranda, jak tady tomu imbeccilnímu trollovi, někdo pořád upírá svobodu slova a projevu *1*
  • Kudy chodil tudy krad. kdo? No přeci miloš Zeman, sociální demokrat.
  • Tiscali je žumpa!
  • Bla, bla, bla. Jsi ksmíchu. S blby tvého typu se nediskutuje, ti se rovnou posílají do prd.....
    • Vy Putinovci diskutovat totiž neumíte,. Jiné názory po komunisticku totiž nesnesete.
      Jenže základem demokracie jsou právě jiné názory a volba.
      ne tancovat jak Kreml prdí.

Miloš Zeman ve své knize jak jsem mýlil v politice chválí velkého českého novináře Peroutku na kterého dnes plive. Tuto zprávu zmínusujte do bezvědomí.
      Nic tím nezměníte fakt že Zeman je lhář který sám sobě protiřečí *15* *15* *15*
      • Lidé, kdo je tento diskutér, že se ani neumí schovat za přezdívku, ale plivat slova umí. Ti lidé mají jiný názor než ty, tak mají takový názor. Stejně jako slovník Práglkavclu je i tvůj slovník slovníkem hulváta. Však tvoji kámoši v exekutivě již pilně pracují na tom jak, všem kdo nehajluje s vámi zavřít huby. A to bude demokracie? A mínusovat výblitky žoldáka médií nemá smysl. Je to jen postoj většiny k tvým ideám.
        • Máš v tom zmatek Ivane.

1. Vy Putinovci tu sprostě napadáte lidi jen proto že mají než Kremelské názory.
          2. Nacisté podporují tvého putina. Putinův diktátorský režim jim totiž připomíná Hitlerův totalitní režim. Putinův člověk pořádal v rsku sjezd pro neonacisty ze zahraničí a je známo že Kreml sponzoruje neonacistické pidistraničky v EU aby s jejich pomocí EU rozbil a oslabil.
      • Vy Šapirovci diskutovat totiž neumíte. Jiné názory než ty z USA totiž nesnesete.
        Jenže základem demokracie jsou právě jiné názory a volba.
        Ne tancovat jak USA prdí.
        • Dobře jsi mu to nandal, zaprděnému Simonovi.
          • Simon Semjon, Tečka.
            Tyhle virtuální figurky které jsi tu vytvořil ty sám si strč za rudé trenky ruský buuzerante Bohouši *5*
            • já jsem hoka Simona a jen jsem vyvrátila tvoje lži Putinovský teplouši Bohouši *5*
            • Tak proč na to reaguješ, když jsou podle tebe virtuální, Simone?
        • Jen jsi opsal můj text ruský chudáku.
          Já nemám problém s jiným než americkým názorem.
          Vy Putinovci začnete všem nadávat když zazní jiné než Kremelské názory
          • Ale máš problém a velký. Kdo tu napíše jiný názor než máš ty, tak je hned Putinovec. Ano, upravil jsem část tvého příspěvku s tím, že si uvědomíš, že máš problém v hlavě. Je to však marné, je to marné, je to marné.
            • Putinovec jsi proto že tu Putinovu politiku podporuješ.
              A jsi směšný když to popíráš.

Kdo fandí Spartě tak je logicky Sparťan. Ty podporuješ diktátora Putina takže jsi logicky Putinovec. *5*
  • Vymyslel jsem pro tuhle bezvadnou stranu předvolební slogan:

Koleda, koleda Okamuro, co to neseš ve džbánuro?

nesu, nesu Velebu, upad jsem s ní na ledu!
  • Ještě to ale možná změním, lepší by asi bylo "nesu, nesu Velebu, upad jsem s ní na webu".

Co myslíte?
  • Co jste si, ovce, zvolily (k obrazu svému), to teď (dočasně) straší a chlastá na hradě, pohrdá zákony, vysmívá se právu a pravdě a kolaboruje s Putlerem. Nečekejte, že tu českou guebrnii bude někdo ve světě brát vážně.
    • a budu volit zase
  • Bye Bye. Pro nevzdělané Zemanovy mužiky - překlad Pa Pa. *15* *15* *15*

Novinářská práce je tak snadná. reportér dá schválně bomba titulek jako žumpa a ovce na debatě se hned s chutí začnou kousat a žrát. Reportér se raduje a ovce mají zábavu takže nezlobí mocné zloděje u koryt. chléb a hry pro plebs že. Perte se a žerte se. to vládě neublíží

PS. Dědečku soldere, normálně jsem roztažnožková za 15 000. Ale jsi důchodce tak máš nárok na poloviční slevu. Pošli babku pryč, zubní pastou přeper pivní odér a prober k života ptáčka. Pak tě Pussy Simča za 7500 kč dostane na tři hodinky do ráje *5*

Jsem pěkná potvora. Mňau. A komu to vadí ať si ptáka sám potom hladí. čao. *15* *15*
    • Text vašeho příspěvku: *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit