Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poučení z tohoto příběhu prý o dobách dávno minulých je „ nedej se, a nenech se Kremlem zastrašit „ ...

21.8.68 Kreml vojensky obsadil ČSR pod záminkou, že ČSR restauruje kapitalismus, přičemž nám bylo vytýkáno to, co jinde bylo dovoleno – drobné podnikání v NDR a v PL, přičemž PL vůbec neprovedlo kolektivizaci ...

Kreml nám vytýkal obchod s NSR, jehož objem měla NDR mnohonásobně větší, vytýkal nám zahraniční licence, třebaže nejvíce je využívalo bolševické Rusko, a to nejvíce ve výrobě automobilů, přestože když licence při výrobě automobilů navrhli čsl. experti již v roce 49, Kreml jejich návrh označil za smrtelný hřích, v Praze za to byli obviněni a souzeni ( při procesu se Slánským ) ...

Kreml nám vytýkal turisty ze Západu, zejména z NSR, třebaže do Bulharska měli západní turisté naprosto volný bezvízový vstup, zatímco čsl. úřady víza nevydávaly předákům
    • ... pitomečku Simone, tebe školili Američani v padesátých letech, podle tvého příspěvku a proto jsi pitomeček pitomá :)))
      • Já jsem holka Simona a ty jsi nejen ruský teplouš ale také deebil BTW:
        V době internetu není problém si informace vyhledat.
        To ti asi uteko takže v 50 letech žiješ ty ruský komunistický hňupe *1* *1* *1* *1*
  • Komunisté celosvětově zavraždili minimálně sto milionů lidí. Ovšem hrozné také bylo, že mrzačili duši národa a podněcovali v lidech hnusné barbarství.

Malá obec Zubrnice se nachází asi deset kilometrů od Ústí nad Labem a k jejím dominantám patří i barokní kostel sv. Máří Magdalény z 18. století. Za komunistického režimu byl chrám v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století rozkraden a vyrabován, přitom tato činnost byla komunisty podněcována.
    • ... americký kapitalismus celosvětově zavraždil minimálně tři sta milionů lidí :))) podívej na bodíky, kdo z nás má pravdu
      • Na tebou zfalšované hlasování z vejšky seeru ruský deebile *5*
  • Ano ruský teplouši Semjone BTW, jsi nudný a jako omezený člověk máš omezený sloník.
    1. Podvádíš s bodováním, 2 teploušuješ a komolíš moje jméno Simona.
    To je celý tvůj repertoár 24 hodin denně každý den na tiscali.

Nuda. až natočíš novou desku tak dej vědět ruský ohraný blbe. *5*
    • má pravdu, nic nevymyslíš, jen papouškuješ a čumíš zde non-stop
      • On má v tý palici takovej hic, že nechápe.. vždyť je to teplouš Semjon Gayínek!!!

WOW !!!
        • Semjon jsi ty sám protože ty jsi ho tu vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona.
          Nech se léčit nebo zplynovat ruský teplouši BTW zlej trolle.

S tím hlasováním plus mínus 4 za vteřinu podvádíš moc okatě ty ruský howado.
          KGB do plynu!
      • Nonstop zde smrdíš ty ruský teplouši a nudíš teploušováním a semjonováním.
        Také podvádíš s bodama. Na víc nemáš a nikdy mít nebudeš ruský chudáku.
  • Je otázkou, zda vykutálený soudruh z Vysočiny bude okamurovým finálním harakirim, nebo jestli se bude i potom dále vzpouzet. Tihle pološílení asiati bývají dost houževnatí.
    • ... zase lžeš, podívej na bodování Simone s pussy :)))
      • Tak prrr, soudruhu Velebo, krávy jsme spolu nepásli, netykejte mi laskavě!
        • Na bodování na tiscali každý kašle zbitý ruský teplouši protože všichni vědí že s ním podvádíš ty mínus plus ve stejné vteřině hromado bodů. *15* *15*
  • Okamura není žádný vlastenec ale rusko čínský agent.
    Už mnoho občanů s všimlo že kritizuje jen USA a EU ( někdy oprávněně, jindy ne) ale nikdy nekritizuje Rusko ani Čínu.

na otázku kde byl na hubě velký vlastenec Okamura když čínská sebranka napadala v Praze občany ČR Okamura dodnes neodpověděl. Nikdy chování čínských výtržníků neodsoudil.
    takže cizáci z číny kteří porušují zákony naší země mu nevadí ale muslimští migroši prý ano. Zvláštní dvojítr metr čínsko ruský agente okamuro.

Jinak Zemanovci! Moc to s tím pliváním na ČSSD nepřehánějte. tento spolek gaunerů totiž dost dlouho vedl právě váš Zeman a jeho socanská vláda po sobě skandálů a zlodějen zanechala více než dost.
    • Do té tojky jim chybí ještě "generál"Vyvadil a parta šmejdů by byla pohromadě. *12* *12*
  • Veleba je hezký chlap, nedivím se že se od něj nechá Zeman pokuřovat.
    • ... to je něco pro tebe Simone s pussy a koulema :)))
    • souhlas *14*
  • Soldere! Dědečku ty jsi ale sexuální ďáblík. Chi chi.

Dostala jsem tvůj milostný email - tvoje babka už na sex není a ty jsi z toho frustrovaný. Pěkně škemráš o sex. Hm.-Pěkně jsi se plácnul přes kapsu: 10 000 za to abych roztáhla nožky. Ještě trochu přidej dědo.
    Jinak ty tvoje dopisy dostane tvoje manželka. to pak zažiješ točo. *2* *2* *2*
    • Ruský kolaborante a agente KGB KulihrachuBTW, přestaň tady tapetovat těmi sexuálními kecy, Máš to marné, Putlerovo rádoby carství dříve či později chcípne, to je historická nutnost. A sami Rusové potom z Putlera zaživa stáhnou kůže a poženou ho klackama na Sibiř. Tak pozor, aby tam nemamazal také. *16* *16* *16*
    • ... Simča, když roztáhne nožky, tak všechno zasmradí a je jí vidět prochcaná vložka a kaštany u prdele, to je pošušňáníčko, to si člověk přijde na své :)))
      • Já jsem holka a holky mají Pussy.
        Ovšem to ty samozřejmě nevíš ruský teplouši Zbitý BTW *15* *15* *15* *15*
        • ... já jsem holka z Ameriky, Simon a mám pussy samej sejr, to je bašta :)))
          • Ty jsi jen ruský teplouš Zbitý BTW.
            Podvádíš tu s bodováním a komolíš moje jméno Simona.
            Na víc nemáš ruský ksindle a nikdy mít nebudeš. chi chi *15* *15* *15* *15*
            • Já jsem normální holka.
              pokud ti to vadí tak se jdi konečně léčit ruský ouchyle zbitý Kulihrachu. *15* *15*
            • ... pořád lepší než mít kunduu samej sejr, špindíro hermafroditní :)))
  • Tohle už je velká hrůza, stát je v kremelské říši hlavním organizátorem dopinku. To je pádným důkazem mého tvrzení, že Rusko ovládají zločinecké gangy.

Je to skandál obrovského rozměru, zveřejněné důkazy potvrzují, že dopování sportovců organizuje v Rusku nejvyšší vedení země, a netýká se to jen atletů, ale i dalších, třeba běžkyň na lyžích. Taková Kateřina Neumanová by toho o svých ruských soupeřkách mohla vyprávět. Jak vyplývá z dnešního článku v MF DNES, Rusové přísně sledovali dopingové komisaře, aby odevzdali vzorky ve správné moskevské laboratoři. Příběh jednoho z nich, který v Saransku nabral vzorky od sportovců, a byl hlídán policii, jež jej měla doprovodit k vlaku, a v Moskvě ho pak strážci zákona měli doprovodit do moskevské dopingové laboratoře, kde se ve velkém falšovaly výsledky testů, by byl vynikajícím námětem pro bondovku. Prostě to jak utekl z hotelu oknem a pak vzorky dostal do Švýcarska, je neskutečným příběhem. To, že čtyři z nich byly pozitivní, ani nepřekvapí. Rodina dotyčného hrdiny pak čelila hodně drsným výhružkám.

Do aféry jsou zapleteni i ruský ministr sportu Vitalij Mutko a tajná služba FSB, kteří se na organizaci tohoto zločinného spiknutí podíleli. Nyní už se zdá být obvinění estonské kriminální policie, že FSB se podílí na pašování drog, reálné.
    • Ježíši, to jsou zase strašné bláboly!!!
  • Jestli se japonec s Velebou a Vodičkou naučí jezdit v nafukovacím člunu po rybníku, tak jim ten hlas asi dám.
  • Ano Zeman a Okamura jsou největší hnojové v ČR:
    • ... nekraď nicky, americká filcko :)))
      • Nicky tu kradeš nejvíc ty ruskej BTW deebile. Tak nebreč když ti to někdo vrátí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit