Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud vím, je politická strana dobrovolným sdružením osob za účelem prosazování a podpory jejich zájmů, stejně jako třeba Baráčníci, včelaři, zahrádkáři nebo Přátelé žehu. Proč by tedy na jejich živobytí měli přispívat ze svých daní ti, jejichž zájmy strany nehájí? Nebylo by lepší, kdyby své strany financovali jejich členové ze svých peněz?

    Jinak, kdo si myslí, že za komunistů tady bylo dobře, členové strany byli lidé "zvláštního ražení" a ostatní byli jen zloději, neděláci a vůbec třídní nepřátelé, kdo touží po tom, aby se staré dobré časy vrátily, je blb nebo provokatér. Což je v podstatě jedno.

    A teď se přátelé starých dobrých časů pohoršeně ozvěte. To jsem zvědav, jaké sprosťárny ze sebe vypotíte.
  • No a co kdyby si strany a pastrany platili volby ze svého, bez nároku na státní doplatek? To by se nám počet stran pěkně zmenšil, že. Ono je to pohodlné - vytvořím si jakousi stranu, nakecám voličům, co všechno pro ně udělám, získám potřebných 1,5% voličů, dostanu prachy za které budu krásně nic nedělat do dalších voleb. No, kdyby mi "náhodou" prašule došly, požádám o další a Bohužel" budu "hospodařit" se ztrátou... :-)
  • Jedina slusna strana volitelna je KSCM,ty mysli na lidi,i aby tu bylo lip....Ostatni jen intrikari,perou se o koryta,predem si uz rozdavaji karty a slibuji,co stejne zas nedodrzi.Myslim ze volby nic nevyresi,aby zde bylo lip,nebot na pomoc se vytvorily dalsi strany,co se spoji s modrymi zlodeji a blby lidi je zvoli a dal se bude pokracovat v okradani,ozebracovani lidu a vseho zde niceni...Lip tu nebude,ale hur urcite....
    • Český národ nechce, nebo nemůže pochopit, že po listopadu 1989 řada soudruhů převlékla kabát a začala pokračovat v tom, co už tu bylo. Kde se najednou vzalo tolik demokratů a pravicově orientovaných? A komunisté hrají divadlo dále a lid jim věří!!!
      Doufám, že mysleli na lidi i tehdy, kdy tady jejich představitelé pozvali tanky bratrských armád a kdy je tady dalších dvacet let drželi a platili. O to se nikdo nezajímá. Pokud ta levicová komedie nezkončí, nebude dobře nikdy. Všichni slibují a nikdo se neptá z čeho, nebo jak tady udělají nebe na zemi. Budou devastovat jiným způsobem a dál a pořád se budou odvolávat na to, že museli dělat pořádek po předchůdcích. Je k podivu, že morální bahno, kterého je tu víc než dostatek, se za celou dobu nesnažil odstranit nikdo.
      KSČM jsou buď ještě z dob před rokem 89, nebo jejich potomci. Idea je ale stejná. Už dnes, kdy ještě nic nevyhráli, začínají znovu hlásat svou podstatnou tézi: třídní boj
      a populismus.
  • To bych vcelku chápal, koho maj teda volit ty starý, blbý a bez vzdělání?
  • V titulku článku (příspěvku) chybí vedle toho, že volby jsou hlavně o získání státních příspěvků také pěkných koryt pro neschopné blby, schopné všeho hlavně pro sebe !

    Jinak souhlasím
  • musíme Vás podojit, když Vy se sami dobrovolně vzdáte svých práv, byl by hřích této šance k lupičství nevyužít. http://www.smlouva.estranky.cz/clanky/volby-se-zarukou.html
  • Volební divadlo začíná stejně se manipuluje i s hlasy voličů čili celé jen šaškárna za státní peníze!! *1* *1* *1* Pidi strany které mají taktak 2000 lidí se dostanou k vladnutí no větší Kocourkov jsem neviděl!! *12* *11* *13* *7*
    • A proto jim na tu šaškárnu se.ru!Stejně si výsledky voleb upraví podle potřeby amíci jim poradí,mají dlouholeté zkušenosti.Volby jsou nanic!Lidi vy.serte se jim na tu komedii,ať se zvolí sami.
    • Tak ty prťavce nevol a poraď totéž i svým známým. Vidíš, kolik by se ušetřilo, kdyby "podlimitní strany mezi 3 až 5 procenty" vůbec těch 3 % nedosáhly ???Ostatně podle výkonu i těch, co byli zvoleni, tak si platíme sami nejdražší zloděje. To nevymysli trouba, troubové jsou voliči, kteří naletí na "volební česnečku, nebo párek....Volte raději KSČM, jediná partaj, která vždy stojí za zájmy lidu, ostatní jen kradou....
      • děkuji,nechci,naši rodinu okradli a zavřeli.....
        • Vy jste rodina kriminálníků? Co to bylo, rozkrádání socialistického vlastnictví, nedovolená šmelina, prostituce nebo ještě něco horšího? Ptám se, protože z "chudáků" postižených nespravedlivě kom. režimem se často vyklubali prostí kriminálníci, co si mysleli, že se na jejich lotroviny z dob minulém režimu zapomnělo a chtěli toho využít ke kariéře v režimu dnešním.
          • Velmi přesné !!! Kdejaký zloděj, kterého za komunistů zavřeli pro krádeže a šmelinu ze sebe dělá hrdinu protikomunistického odboje.
            • Ale neříkej!!! Kdo měl rudou knížku a několik metálů na klopě byl nepostižitelný. Kdo měl průšvih a vstoupil do partaje, tak se věc zametla pod koberec. Drobné zlodějíčky zavírali, ale zloději a podvodníci běhali venku beztrestně. Kolik je z té doby do dneška nevyjasněných úmrtí,- a tricho po pěšině...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit