Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové a hlavně dámy neberte si Jardu do huby *15*
  • 4. říše se snad podstatně změní a nebo se musí zákonitě rozpadnout.
  • Jestli si myslíte, že euroelita se po těchto volbách chytí za nos a začne se chovat racionálně - mýlíte se. Přijdou na nás s další centralizací, dalším převodem pravomocí, se smlouvou s USA, která má svázat EU ruce a spoustou dalších nekonečných blbin v lidských právech. Je potřeba je zastavit a tuto pseudoelitu vykopnout, jinak se nic nezmění. Pokud i český volič nepochopí, že Pospíšilové, Teličkové a Kellerové nejsou to pravé ořechové zůstane to jak to je, nebo ještě horší. Bravo Francie, vítězství NF Le Pennové je vypovídající, je to pro nás poučení. Lidé obecně jak je vidět chtějí v EU zásadní změny - lze je odhadnout asi takto: Opustit multikulturalismus, zastavit imigraci, přestat žít na dluh, přestat "bojovat s klimatem", změnit současný výklad "lidských práv", přestat živit parazity v NGO, a hlavně stanovit přijatelnou vizi EU na 21. století. Současný stav pseudopolitiky přerušit, a hlavně si nemyslet, že manipulací v médiích z nás udělají úplné blbce. Na př. v kultuře si nemyslet, že symbol typu "Končita Buřtová" z nás udělá úplně blbé idioty, to už není o toleranci, to je už o psychiatrii. Buď se EU změní , nebo ať se radši rozpadne, protože jedi ná správná reakce na současný stav EU je: "To je hnus velebnosti".
  • Hitlerovska politika Euro-kolonizace totalne krachuje. Kdyz uz Francie se zacina bourit proti zlocinecke politice EU, co teprve narody, ktere EU kolonizuje ? Doufejme, ze EU se rozpadne a zustanou jen uzitecne principy, jako je svobodny pohyb zbozi a osob. Vsechny Euro-byrokraty je treba zrusit a navratit vladu verejnych veci zpatky lidem v narodnich statech !
  • Každý kdo hájí národní zájmy je nálepkován jako rasista, nacista, xenofob, populista - protože trend je multi.kulti za každou cenu a tak dlouho s tím všichni otravují své občany, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Francie je zděšená? Co je to za hloupé politiky, kteří nevidí, jak každý den hoří auta, ulice, obchody a lidi toho mají dost. , Francouz tam už ani nechodí, protože se bojí, takže se" svobodně" vzdá určité zony, která se stává pro něho minovým polem. Naprostá zvrácenost je, že se tlačí vší silou na to aby jsme byli Evropany, místo Češi, Slováci a další národnosti. Naprosté šílenství zavládlo v EU a EU na to nakonec dojede. V této podobě je naprosto nepřijatelnou. Doufejme, že i v Anglii to vyhraje s převahou a přehledem Nigel Farage a v EU se to konečně pohne jiným směrem. .
  • konečně,ve Francii mají rozum
    • Když ho nemáme my a ani k těm volbám nejdeme, když jsme naštvaní, tak prostě sedíme doma a čekáme, až to za nás udělají ti druzí. Česká povaha - švejci.
  • Každý kdo chce hájit národní zájmy dnes dostane nálepku populista a nacionalista. Jako
    by odpor vůči současné podobě EU ( skrytá diktatura) byl zločinem.
    Všichni mají plnou pusu EU rodinky ale když dojde na obchodní lámání chleba upřednostní
    Francie své zájmy před nějakým Řeckem. Národní státy tu fungujou x staletí a vzájemnou
    nevraživost ani nacionalismus se nepodaří odstranit nikdy.
    SSSR se také prezentoval jako jeden spokojený stát ale celej čas měl problém s menšíma
    národnostma kterým se nezamlouvala Ruská nadvláda.

    V EU není práce domácí občany ale furt sem taháme přistěhovalce a utečence. Ti se množí
    rachleji takže brzo budeme menšinou ve vlastním domě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit