Přejít na výpis diskuzí
Politické zvíře Zeman trhalo zajíce Drahoše
24.1.2018 | Pavel Jégl
325 příspěvků
-
Zajímavé, že za Zemanem stojí akorát velko-podnikatelé a vykořisťovatelé snažící se, třeba za cenu totální likvidace českého hospodářství, zachránit své neopatrné a kontroverzní investice v Rusku. *1* *1* *1* *1* *1*
-
Žádný prezident nezastaví migranty - Jednoduše proto, že mu to Ústava ČR nedovoluje,
Prezidentovi příznivci už v zoufalství nad hrozící volební porážkou už neví kudy kam, a tak svůj idol přirovnali k Churchillovi. Britský politik ovšem za svoji vlast v několika válkách bojoval, ale Zeman má modrou knížku.
To srovnání pokulhává vůbec v mnoha směrech, jedna z nejvýznamnějších osobností britských dějin na rozdíl od Miloše Zemana tvrdě odsuzovala anexi cizího území, kdežto Miloš Zeman jí schvaloval. Čili on je tedy tím zbabělým Chamberlainem.
Winston Churchill byl novinářem, úspěšným spisovatelem s Nobelovou cenou za literaturu, byl několikrát jako voják na bojišti, při potlačení povstání radikálních islamistů v Súdánu na konci 19. století a v I. světové válce. Působil také jako válečný dopisovatel v tzv Búrských válkách v jižní Africe. Zeman nic z toho za sebou nemá a na vojně nikdy nebyl. On patřil spíše k takovým šedým myším. -
bylo hezké jak Zeman na konci debaty povstal a pozdravil své fandy, sice vypadal, že se zřítí, ale ochranka vše pochopila a vzeřením připosrance který by měl mít doživotní klid na lůžku ho odnesla do šaten
-
-
To jsi vystihl to nejpodstatnější z celého duelu. Máš vysoké IQ. Co takhle Franklin Delano Roosevelt? Nejdéle vládnoucí prezident USA. Byl na vozíku. Nemohl chodit. I kdyby byl Zeman na vozíku tak to má v hlavě daleko lépe srovnáno než onen akademik.
-
víme sajmon, vzeřením
-
-
dostal jsi ho, za mě palec nahoru
-
dobře maladěc *3*
-
-
-
Na mě dělal Eman dojem, že má v žíle a, že je sjetý jak ruský atlet.
-
-
To víš, Hruškovice dokáže svoje. *1*
-
-
tak ji nepij bublo
-
-
Jestli ten svůj kyd nepíšeš právě Ty v popisovaném stavu?? *1*
-
Tak u tv nechlastej krabicák socko
-
-
To i ten Fišer by byl lepší.Ten aspoň umí englicky,což pan chytrý a nejchytřejší nešel do klání na anglické gymnázium jako Fišer,Horáček a i ten doktůrek.Drahoš se hned popamprskoval.
-
-
Jediný kdo se připosral byl Zeman když ho zvedali jeho nosiči z křesla, inkontinenční pleny a vyhrnuté kalhoty až k pasu hovořili za vše, tahle bezvládná troska chce vládnout naší zemi ?
-
-
Talos Rosevelt ti nic neříká co
-
Zajímalo by mě, jak mohl být tento komentář povolen k zveřejnění. Kdybych použil takový výraz já v souvislosti s panem Drahošem, tak mě to okamžitě automaticky zcenzuruje po stisknutí tlačítka "odeslat".
-
-
Sajmon Křenek je totiž zaměstnancem Tiscali, snaží se jim zvednout sledovanost
-
-
-
-
Miloš Zeman je elitář. Takový, proti kterému dnes antisystémové síly bojují. Nenarodil se na Vysočině a ani to „náš“ člověk, jak lidé často říkají na vesnici. Možná se v něm část poznává, protože chlastá jak duha a kouří jednu cigaretu za druhou. Ale to je jen povrchní zástěrka.
Zeman se narodil a dětství prožil v Kolíně, studoval v Praze, kde nakonec taky žil celý svůj život. Brzy po revoluci se stal poslancem, nejprve Federálního shromáždění, později Poslanecké sněmovny. Z Prahy se během své politické kariéry nehnul. Jen si po konci politické kariéry odskočil na chatu do Vysočiny, kde objímal stromy.
O většině lidí si nemyslel nikdy nic valného. To dokládají výpovědi jeho spolužáků a známých. Zeman si zřejmě nikdy nemyslel, že lidé mohou o něčem rozhodovat v referendu, proto citoval prof. Hoschela a polovinu populace označil za slabou duchem.
Kdo tedy dnes Zemanovi věří, že je pro referendum, tak je naiva. Zeman si na vás nabírá politické body, jste mu ukradení. Jeho minulost to dokazuje. -
-
Lžeš,já odbíral za lidovou demokratickou cenu Technický magazín a Zeman do něj přispíval.Tehdy se vymezil proti politickému směru jednoho mladého karieristy a byl vyhozen z práce a pracoval u nás na obch.odd.než si našel další práci v prognostické ulejvárně.U nás byl velmi dobře hodnocen pro své vědomosti.
-
-
Hnojometi, snažte se víc, Miloš na Vás spoléhá. Přece mu to nechcere zkazit!
-
Zeman se dneska veze protimigrační vlně. Jenže se stačilo podívat 20 let do minulosti a můžeme zjistit, že to byla jeho vláda, která byla vítačskou. Na konci 90. let probíhala válka v Jugoslávii. Z domovů samozřejmě utíkaly statisíce lidí.
Tehdejší vláda Zemana pak stovky muslimských migrantů přijala. Dokonce schválila pomoc ve výši 1 mld, která měla směřovat do Kosova. Proč se k této kapitole nynější prezident nevrátí? Tak kdo je tady vítač?? Vítač je premiér ČR za ČSSD Miloš Zeman. -
-
Máš tam chybu.Drahoš vítač.
-
-
Dnes jsme se studenty rozebírali včerejší debatu a až mně bylo skoro Zemana líto, nejnevinnější název od studentů byl ožralá, pedofilní swině prolhaná. Ty ostatní ani nechtějte vědět...
-
-
Já učím na učilišti a těm učnům se Zeman líbí, chlastá jako oni, lže, jako oni, prdí a blije jako oni, leze rusákům do řiti, to se jim kupodivu líbí také a nehraje si na inteligenta, a to je to , co je na něm fascinuje!
-
a to vy tam chovancům dáváte i taková těžká témata? A jsou studentíci přikantovaní řetězem k ústřednímu topení? A bylo to v jejich volnu nebo to bylo dopolední zaměstnání v ústavu?
-
jsi trapná a už bys neměla učit a ještě k tomu místo vzdělaných vysokoškoláků sprostou verbež jak ji popisuješ
-
Jen se pochlub učitelko. Jen se projev. Vybal ty "nevinné" názvy. Otevři a odhal duši pravého českého "demokrata" dnešní doby.
-
Ty si hraješ v blázinci na školu Sajmone. To je chválihodné!
-
-
Zemanovec Snílek se dnes v blbostech překonává.
Budou předčasné volby a Drahoš jmenuje za premiéra Kalouska varuje.
Opět lži a zkreslování dle not Kremlu. V ČR je parlamentní systém. Ne prezidentský,.
Kalousek může dostat jmenování ale pokud ve sněmovně nemá 101 hlasů tak vládu
nikdy nesloží. Vládu složí ten kdo má 101 hlasů. A o tom už prezident nerozhoduje.
Stejně nesmyslný je plk Zemanovců že Drahoš přivede do ČR 100 000 muslimských migrantů. Prezident ČR o přijetí migrantů vůbec nerozhoduje. To je v kompetenci vlády. Takže ze strany Zemanovců se jako vždy jedná jen o lhaní a strašení lidí.
Zeman obdivuje Švédsko které je mekkou šíleného multikulturalismu a rozhazovačného sociálního systému pro migranty . Takže do řad migrofilů se tímto řadí spíše Zeman.