Přejít na výpis diskuzí
Politické zvíře Zeman trhalo zajíce Drahoše
24.1.2018 | Pavel Jégl
325 příspěvků
-
Samostatnou Moravu a Češi ať si posadí na hrad třeba Čáryfuka *14*
-
Jak se ukazuje, Miloš Zeman má okolo sebe samé budižkničemy. To platí jak na straně jeho nejbližších úředníků, tak, jak se zdá i na straně osobní ochrany.
Úhel, odkud na prezidenta vyběhla polonahá žena, neměla ochranka vůbec pokrytý, navíc, když se část ochranky snažila ženu zpacifikovat a další část objímala pana prezidenta, tak ta zbývající část, místo toho, aby chlapci čuměli na okolí a hlídali každý pohyb novinářů a ostatních lidí ve volební místnosti, tak sledovali co se děje s prezidentem a jak probíhá zatčení.
Kdyby byl mezi přítomnými další útočník, měl téměř stoprocentní jistotu, že v té chvíli o něj nikdo z ochranky nemá zájem.
No, sorry jako, chlapci, ale za tohle by mezi vámi, hochy v černém, měly padat hlavy. Takhle vás vykolejila jedna polonahá nána, která, kdybyste byli co k čemu, a používali důsledně hlavu a izraelské "vajíčko", tak by se k Zemanovi nemohla dostat ani na dva - tři metry. A to ani nepíšu o tom, jak asi probíhala lustrace přítomných v místnosti, když vám tam stála jako by nic jedna z nejznámněších figur protestů v celé Evropě... -
xxxx
-
-
Volim slušnost, volim vzdělanost, volim Jiřího Drahoše!
-
Nebyla, protože tvoje celá rodina je zavřená v blázinci Sajmone.
-
-
xxxx
-
xxxx
-
-
-
Zeman, tato země není tvoje a těch tvých tří aberantů Ovčáka, Mynáře a Nejedlého! Je naše! Tady není Zemanovo!
-
-
tvoje a čí ještě? Horáčka a Pažouta? *7*
-
-
A co takhle zrušit funkci prezidenta? To by se ušetřilo zbytečně vyplýtvaných peněz a v případě Becheroviče ještě víc mezinárodní ostudy.
-
-
Ano zrušit už ožrala havel z toho udělal bordel
-
-
Zajímavé jak ten bolševický xindl stále útočí na památku V. Havla. Místo aby na něho vzpomínal s úctou pro jeho heslo "nejsme jako oni", místo aby po právu hlásal "bolševici na kandelábry".
Naplňuje se heslo "čiň čertu dobře, peklem se ti odmění." -
-
Nejsem bolševik a havel není,pro,mne osobnost.tohle si urovnej doma.
-
-
To jestli jsi bolševik nech na posouzení jiným.
V. Havel je osobnost pro slušné soudné lidi, ne pro burany. -
-
ty jsi buran táto
-
-
-
-
-
Ale co by potom dělali bukva Ovčák, zloděj Mlynář a rusák Nejedlý? Na pracák?
-
-
No co, Ovčák by se mohl odstěhovat na Vysočinu a Becheroviče dál obšťastňovat, Mlynáře zavřít do kriminálu, kde by měl kavalec a stravu a Nejedlý? Toho naložit do hitláku a poslat jako dárek Putinovi. *15*
-
-
-
Kde je Mynářova prověrka?
Bylo to na začátku Zemanova volebního období. Na Hradě zasedal nový tým a jedním z jeho klíčových mužů se stal Vratislav Mynář. Další člověk s pochybnou minulostí, nicméně alespoň určitou funkcí. Stal se vedoucím kanceláře prezidenta republiky.
Zemana měl doprovázet na mezinárodních akcích. Vše by bylo skvělé, kdyby nevyšlo najevo, že pán Mynář nemá prověrku. Že to bude představovat problém, se ukázalo v roce 2014, kdy se ve Velké Británii konal summit NATO. Údajně to mělo být v pohodě. Nakonec se však ukázalo, že to v pohodě není a Mynář na summit do Walesu nejel.
Prezident řekl, že se vedoucí kanceláře o prověrku požádá a jestli ji nedostane, tak v jeho týmu skončí. Ukázalo se, že to až jednoduché nebude. Mynář prověrku nedostal a Zeman vše nakonec relativizoval s tím, že si vlastně Mynář žádal o prověrku z frajeřiny. Může tedy na Hradě zůstat.
Takový vedoucí kanceláře, který se nemůže účastnit důležitých akcí našich spojenců, by jistě mohl být vděčným tématem, na něž by Zeman neměl kloudnou odpověď, což by mu bezpochyby vzalo politické body. -
Jak je tady Zemanův StBácký ovčinec aktivní. Mnohem víc než byl StBák Zavadil při minulé volbě. Je vidět jaká podlá sebranka podporuje to ožralé zámecké strašidlo.
-
-
na Zemana neustále roste, zatímco ten Drahošův padá. Smiř se s výhrou Zemana, emigruj nebo běž do blázince. Nebo Ti zbývá nějaká jiná možnost ?
-
havloide a ty jsi z toho neskutečně zoufalý. Co na to říct? Dobře ti tak *5*
-
-
Zemanovci, jste snad slepí. Copak ve včerejším duelu jste si nevšimli výrazu vašeho kandidáta. Mi připadal jak opilý. Koulel očima a doslova se násilím udržoval,aby neusnul.Neměl by přece jen toho nechat a odstěhovat se na Vysočinu. Dovedete si ho představit po 5 letech. Já tedy ne.My potřebujeme na hradě člověka, který bude respektovaný a nebude nadržovat Babišům a dalším příživníkům. Pro mě pan Drahoš byl neznámý člověk a přece jsem ho volila.Někteří příznivci Zemana píší, kolik přispívá kdo.Ale pan Drahoš ještě neměl možnost se ukázat, protože dosud v poltice nebyl. To je vše, co jsem měla na srdci.
-
-
úplně změněné rysy... navrhovala bych udělat před duelem dopingový test... *14* a zdrogovaného kandidáta vyloučit ze soutěže... *3*Jinak to nené fér... *3* *3* *3* *3*
-
-
Pokud bych Emana srovnal s Husákem, musím konstatovat, že v obou případech jde o silný ruský vlezdopudelismus. Rozdíl je jen v tom, že Husák byl inteligent a absolvent prvorepublikové, kvalitní právnické akademie naproti Emanovi, který absolvova ekonomickyl politickou ekonomii, kde k absolventuře byla, spíše než inteligence, potřeba prokomunistická prostituce. Husák byl sice také obrovská svině, ale zachoval si určitou úroveň a, dáli se to tak říct, i určitou noblesu. Eman je naproti tomu jen rozeřvaný, vulgární buran, který lže a spoléhá na to , že jeho voličská základna, není mentálně schopná, tyto lži rozlišit.
-
-
Lépe to nelze vyjádřit/napsat.
Zrůdná obludnost - jaký si křivácký, podlý, žvástavě populistický, rusofilní nabob zeman
- a prezident země??
Vždyť tato země již několik let prezidenta nemá, ta obludná zombíí bestie zeman je stejný prezident asi jako já indiánský kosmonaut. -
jako Husák vypadá Drahoš... bílé vlasy, brýle, umělý usměv. Rozdíl je jen v tom, že osobnostně Drahoš nesahá Husákovi ani po kotníky.
-
-
A jak vypadá Zeman? Ožralá, klátivá a těžce nemocná obluda, kterou musí ochranka nosit!
-
Díky za názor, ale asi by sis měl skočit na oční.
-
-
-
Právě jsem si přečetla, že Ovarův trumf bude, když zítra zapojí do kampaně svoji dceru, která se pohybuje v kruzích z Alabamy.. no to teprve bude ten správný cirk *1* už se nemůžu dočkat, co cerunka nabídne!
-
-
je jana z pole píše už máte metro burani?
-
bych chtěl někdy mít ! :-)
-