Přejít na výpis diskuzí
Politické zvíře Zeman trhalo zajíce Drahoše
24.1.2018 | Pavel Jégl
325 příspěvků
-
A bolševici békujou, jenže Havel už jim chcíp tak nemají nikde zastání a nám inteligentním to jejich kvičení lahodí uchu i duchu!
-
STEM/MARK a MEDIAN.
Jak agentury zjistily, 16 % voličů Pavla Fischera, 15 % voličů Michala Horáčka, 21 % voličů Marka Hilšera a 22 % voličů Mirka Topolánka prohlásilo, že se ve druhém kole přikloní k Miloši Zemanovi. -
-
tak proč se ti, chlapče, tak třesou ruce i hlas?
-
-
je krásná pravda, když jí neinterpretují havloidní tlamy!
-
Sice sem už vůbec nechodím, ale když nedáte jinak... užívejte si zde mých 10 000 nicků.
Pa Simča! -
Já jsem tlustá jako prasnice!
-
Tak jak to komentoval Klaus sen. "je to prázdná nádoba"
http://www.svobodny-svet.cz/5633/vedecky-ponekud-drahy-drahos.html
*8* -
-
Strašný server. Kdes to vyhrabal? Ty články tam píše Fjodor a nebo Serjoža?
-
-
Němci tak dobře česky neumějí.
-
-
Klaus sen. - není to ten, co v Chile předvedl kouzlo se zmizením pera? Tak tomu věřím *1*
-
-
bruselský h u l i b r k a Sorosův řitiliz Drahouš ze sebe udělal ještě většího blba než degenerát švarcenberg před pěti lety. Drahouš má hubu hnědou od Sörösových h o v e n a tomu také odpovídal projev naprostého ubožáka , domácího subíka , takové bruselské transky , která čeká ,až dostane příkazy. Bezpáteřní h o v a d o , které chce jen a pouze škodit.
-
Drahoš je na své rodné hroudě tj.Jablunkovsko,známý jako velmi arogantní člověk,který má pocit,vzhledem ke svým aktivitám,že je předseda vesmírné komise.Vypadá to na následovníka páně Klausů jen o něco málo méně inteligentního a politické embrio.Pěkně děkuji za takového .................Vždyt je nad nebe jasné,že by tam jistá skupina posadila i opici jen aby sesadili Zemana.
-
-
Já to nechtěl napsat naplno,ale tak jsem to také slyšel od jeho spolupracovníků.To pan prof.Holý byl proti němu nula.
-
Doktor, že tys taky taková prolhaná swině jako Milda?
-
LŽEŠ ZEMÁKU. Jsem z Jablůnkova a pan profesor Drahoš i jeho paní, jsou u nás naopak ctěni a považováni za významné občany a za skvělé lidi.
-
-
Lojzo, vy jste viděl Apple-city snad z rychlíku! Jablůnkov neexistuje!
Jablunkov, Jablunkov, Jablunkov...
-
-
Fake news for Kreml?
-
-
Kecám, žádný svoje webovky nemám, na to jsem moc blbá a tlustá.
-
Úřad pro výzkum totalitních režimu,ridil Herman z KDU-ČSL,na úřadu se flakali a audit prokázal pjuser ve financování,Herman byl odejít a za něj několik dní trapně bojoval herec Vetchý,pote se zřídilo nové ministerstvo kultury,kam Herman nastoupil,pod které spadají dotace na divadla atd. Sobotka tehdy vykřikoval,ze se musí dát více peněz na vědu a stalo se. Babiš zatrhl,rozdelovani peněz pro sport a na nový způsob byly peníze pro sport navýšena ,ale transparentneji je prerozdelovani ministerstvo školství,aby se peníze neztráceli v chapadlech chobotnice!
A to je ten důvod proč herci,zpevaci,sportovci a včera jak vidno i hvězdáře Grégra, ti se biji do prsou pro likvidaci Zemana!
Protože,Zeman by jmenoval Babiše a hlavně bankovní radu,ktera bude dělat že euro přijmout je v plánu,načež Drahoš nejmenuje Babiše a peníze se budou ztrácet dál a jmenuje bankovní řadu,ktera přijme euro třeba do 2 let a my všichni,co máme peníze na účtech,stavebnich spoření,hypotekach, důchodových fondech,se tyto peníze znehodnoti o značné částky!!!
Azylanti jak podepsal Sobotka,budo pobírat 21tisic mesicne,coz bude zátěž pro státní kasu! Amerika potřebuje válku v Evropě! Její dluh je nesplatitelnych 11bilionů dolarů. V Jugoslávii stačilo vyzbrojit jedny a druhé odzbrojit. Až se v Africe dají lidé na pochod tentokrát kvůli vodě,budeme mít nepřítele a možný konflikt uvnitř Eu i před hranicemi Eu! Není možné přestěhovat Afriku do Evropy,to nic nevyřeší. Pomahat se musí tam a hlavně ti kteří tam sportovali demokracii v podobě válek. Anglie,Francie jsou koloniální země které tam drancovali jejich bohatství,tak ať neurčují budoucnost Evropy.
A votom to je,vsechno se vším souvisí a experiment se neosvědčil ve Francii,Svedsku aj. Tak proč to riskovat tady,jen proto,ze je to teď COOL. ???