Přejít na výpis diskuzí
Politické zvíře Zeman trhalo zajíce Drahoše
24.1.2018 | Pavel Jégl
325 příspěvků
-
Jaroslav Hácha, Č. Budějovice, 1. 4. 2016
Myslel jsem, že horší prezident jako Klaus v demokracii nemůže existovat. Krutě jsem se zmýlil a architektu tunelářství se tímto omlouvám. Tolik buranství, malosti, mstivosti a kromobyčejné lidské blbosti nepobývalo na Hradě ani za bolševika. Těším se na další četné díly frašky soudruha Ze-Mao-na.
Pavel, Čkyně, 24. 11. 2015
Zemane, nejsi vtipnej. Směješ se jenom ty a ta guma Ovčáček. Tak začni dělat svojí práci a přestaň dělat klauna. Chováš se jako idioot. -
Zemana znají po celé Evropě, v létě jsem byla v Bulharsku! a v zapadlé vesnici Carevo blilo jedno malé dítě na chodník. Matka ho napomínala, že se nemá chovat jako Zema!!! Taková popularita!
-
-
víme sajmon, zema
-
-
Přejdi to s klidem, on je postiženej.
-
-
-
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Na-to-nikdy-nezapomenu-Klara-Samkova-popsala-jak-vcera-byla-osobne-na-debate-Zemana-a-Drahose-A-ma-k-vam-vaznou-vyzvu-521465
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drahos-loutka-cizich-zajmu-s-falesnymi-brylemi-Martin-Koller-odkryva-kdo-vsechno-za-nim-stoji-521469
*6* -
-
Parlamentní Listy = Putinova hlásná trouba fake news a hoaxů. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Zeman jasně "vyhrál" a vyhraje možná i na čt1, kde by neměl mít tak přejícné publikum. S takovým pletichářem ale normální člověk nemůže soutěžit, i fyzicky se mi, při pohledu na jeho mimiku, maně vybavují sochy nectností v Kuksu. Doufám pevně, že je to jeho labutí píseň.
-
Není divné napsat... pusťte si to bez zvuku... není podstatné, co říkal, ale jak se tvářil.?.. jojo, když je někdo mistrný lhář a manipulátor.../ to se učil a dělal v STB zřízeném prognostickém ústavu/ on byl tak žoviálně zatnutý do sedačky/Zeman/, že nemohl vstát... je na konci svých lidských sil..Prosím, Vás nemučte ho/Zemana/ a nechte ho důstojně odejít... Co chcete ještě vidět v přímém, přenosu? A pak..Co chceme na hradě ... výřečného sprosťáka nebo ...který říká, že je prezidentem dolních 10ti milionů, přitom vzhlíží k těm nejbohatším.... nebo čestného, neurážlivého slušňáka, respektující ústavu.... Dále kdo podporuje z politických stran Zemana?----- bolševici, fašisti a Ano/ jako celky/--- není to divné? Už toto je varující.
-
-
Alenko z říše divů, není Ti divné, že vyjmenované strany mají v Parlamentu dokonce ústavní většinu? Že představuji 70% populace?? Nojo, zřejmě jsi byla pobočník Havla, a teď musíš bydlet pod mostem, proto není divu jak uvažuješ. Hlavně že se pokládáš za ten zbytek národa. Ale měla bys od svého guru vědět, že pravdu nezamlčíš a vyjde najevo. A Tvoje je již teď naprosto jasná. Mýlíš se.
-
-
Ne tak daleko a tak vysoko jsem nikdy nebyla, ale proč lidem vadí Havel a nevadí Zeman? tomu fakt nerozumím.. *14*
-
-
nech to na volieích buď se budeš radovat nebo plakat
-
-
Jenže život nějak plyne v naštvanosti nad lidskou hloupostí
-
-
-
Lid obecný je hlúpý... Ale bolševici v roce 48 měli také většinu... a co z toho bylo?...konec demokracie... vláda jedné strany...politické procesy/ nebyla to žádná čapí hnízda/ však se chlapci ještě pokoušou.....není trochu účelové, když se spojí multimiliardář s s bolševiky? Co mají společného... jaký je to asi zájem.../ a s tou většinou..... to je mi celkem jedno.. spíše mi vadí, že těmto stranám demokracie vadí... ať klidně vládnou bolševici, pokud budou respektovat demokracii.... v na první řadě musí ctít práva a lidské svobody... ne že se bude hledat třídní nepřítel a koho ještě oškubeme... A to jsou všechny tyto strany... každá to dělá samozřejmě svým způsobem...jední nás škubou skrz dotace, jiní zase populismem omezují lidské svobody... ti další to dělají prostřednictví sociálního populismu
-
Busmea má pouze asi 17 % voličů. Téměř 40 % "občanů" to bylo jedno a byli líní zvednou zadek a jít volit. A to že si pár slaboduchých zvolilo OkatouMůru a KSČMizery...
-
-
V Německu před válkou Hitlera také podporoval skoro celý národ.. a když ho prokoukli, tak pak se ho už báli...
-
-
-
Franklin Delano Roosevelt ti nic neříká viď
-
-
No, ten měl ale hlavu v pořádku...
-
no .. uvidíme.. pokud bude zvolen jestli...pokud vím, tak výše zmiňovaný politik onemocněl obrnou a neříkal o sobě, že je atlet, že má prostatu jako mladík, že se mu ztratila cukrovka/ mimochodem, ... dva blízcí lidé mi zemřeli na rakovinu a jeden byl cukrovkář... a jemu se právě při rozeběhnutí rakoviny "ztratil" cukr... rakovina ho spotřebovávala.. jen tak na okraj/ a jestli nevidíš jeho proměnu, tak jsi slepí... kromě jiného
-
-
tak jsi to tady zrekapitulovala, hodila kyblík špíny - a co jako? Snad si nemyslíš že na tebe lůzu z ulice někdo dá. Zlostně tady prskáš vzteky a ono nic. Od kdy nám tady ty chátra od popelnic jako rozdáváš karty?
-
-
To není špína... je mi Zemana líto .. spíše se zlobím na jeho hecíře...Ovčáček, Mynář, Nejedlý... oni se o něj starají a manipulují...
-
-
I jim jde o hodně plná koryta...
-
-
Je komické, když tady lopaťáci kdekoho nazývají lopatou. *1* *1* *1*
-
-
Alenko, Ty jsi snad i doktor *1*
-
-
Ano.. tak trochu... jako každý z vás *14*
-
-
-
-
-
Zeman fakt vypadal vizuálně dobře. To se musí nechat. Skoro tak dobře, jako když ho v létě na rybníku v Novém Veselí nakládala ochranka do gumového člunu.
-
-
Mě se náhodou pohled na pana prezidenta Zemana v gumovém člunu líbí. Je to takové lidské, lidové, vlídné a optimistické. Člověk má pocit, že je jeden z nás. Člověku takový pohled dodá pocit bezpečí, vykouzlí jemný úsměv na tváři a vůbec, jeden má dojem, že svět je přeci jen ještě v pořádku.
-
-
Ve čtvrtek ráno některá média otiskla hanlivý inzerát proti Jiřímu Drahošovi. Vzápětí by se měl objevit i na billboardech po celém Česku. Je na něm vyfocen prezident Miloš Zeman ve výrazně lepší kondici, než v jaké je ve skutečnosti. A vedle něj je nápis: Stop imigrantům a Drahošovi. - Jenže už neřekne že prezident ČR o přijetí nebo nepřijetí migrantů
vůbec nerozhoduje. To je v pramovoci vlády.
A kdo financuje Miloše Zemana? To vám jeho soudruzi samozřejmě neřeknou.
Vratislav Mynář po otázce Respektu na financování položil telefon, Martin Nejedlý dárce odmítl uvést a ve středu v internetové televizi DVTV senátor Jan Veleba před otázkami na toto téma utekl ze studia. Peníze mohly přijít od kohokoliv, nelze vyloučit ani financování ze zahraničních zdrojů včetně cizí mocnosti, jako je Rusko nebo Čína. -
OK, Zemanovi se za pomoci bučícího publika zdařilo rozhodit svého soupeře.
I tak nevím, proč by měl sedět na Hradě lhář Zeman (při lžích opakovaně přistižený).
Prezident má na prvním místě reprezentovat, a to Zeman dobře nedělá a bude dělat stále hůř a hůř.
Pokud má Zeman nyní tolik obdivovatelů, nechci to vidět za pět let, až bude kandidovat Okamura. Nebo Konvička. K nim má nyní Zeman nejblíže. -
-
Titulky novin za pět let: "Novým prezidentem ČR je Tomio Okamura." A tak to bude správně.
-
-
Volal brácha z Prahy, že na Hradě visí místo prezidentské vlajky obří pampersky! To je fakt k neuvěření!
-
-
To se vzdává prdiplína Schwarzenberg
-
Ať si brácha dojde na oční.Já tam vidím vlajku Pravda vítězí,ale kdy?
-
-
Pokud je pan Drahoš alespoň trochu rozumný, musí uznat, že byl rozcupován. Včera to bylo jak s poosraným tanec no a kaťata si měnil pan akademik Znalosti politické veškeré žádné, znalost ústavy dtto.Pražská kavárna a tzv. umělecká fronta vybrala špatného kandidáta To se včera ukázalo. Teď jen čekám jak ti komedianti budou dalších 5 let protestovat, hledat a házet špínu na staronového prezidenta.Pan Zeman určitě není vrcholem ctností a etiky ale v hlavě to má sakra v pořádku. Pořád se předhazuje krystalický charakter havla. Promiskuitní mrdáč, podrazák disentu-viz Cibulkovo Vašku jsi prase jsi prase, člen KSČ, ožrala, figurka v žoldu USA, zrádce Slovenského národa, ekonomický likvidátor a děsný spisovatel a údajně dramatik..................
-
-
kamarád, který mě zná mi volal ,že četl můj příspěvek a že kliknil na souhlasím ...a ono opak Takže na zparchantělé tiscali je v žoldu akademika ale vzdělané to z nich nedělá ale stejná podlost zde zavání!!!!!!!!!!
-
-
Prej "kliknil", ty si Sajmone úplně rozhozenej, řekni si panu primářovi o silnější injekci, blbe ubrečenej!
-
-
občan bude zřejmě ten prevít z tiscali co fixluje to klikání.Jinak zvol si místo a čas a já určitě přijedu vyjevit svůj názor na tebe a to ti nenadávám, protože na takového týpka platí pouze velký bič a malý dvůr
-
-
-