Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evoluce znamena v tomto nasem pripede revoluci, jinak to nejde
  • Restart hrozí české pravici.
  • Prospal jsem se, na snídani jsem si dal deci rumu a hurá na Tiscali. Já a můj duch korektor to těm bolševickejm parazitům teď nandáme. Ať žije kníže Schwarzenberg, ať žije Miroslav Kalousek, ať žije profesor Klaus, ať žijí všichni pravicoví bratři. Tak a teď ještě deci rumu a jdu lepit trafo. Včera jsem byl tak vožralej, že jsem to neslepil.
  • hrozí fatální restart politiky? No průměrný český režim nevydržel o moc víc, než dvacet let.
  • Ještě že máme politology, bez nich ani ránu *1*
  • V rámci tzv. restartu by bylo dobré, aby bylo po rozpuštění poslanecké sněmovny vyhlášeno referendum ohledně financování politických stran ze státního rozpočtu. Na základě jeho výsledku by bylo možné hovořit o jeho významu.
  • Otevřela se cesta k nápravě. Zeman rozehrál politickou šarádu přímo střihlou po Werichovsku. Dr.Ištvanovi se rozprostře "pole působnosti", bude je tahat jak králíky z klobouku. Kalousek jako macek č.1. Rusnokovci obsadili ministerstva a podívali se strakám na drábky. Co nechce tahat, to vyhodí. U voleb musíme být rozumní. Jsem rád,že se všechno odehrává demokraticky a se silným prezidentem Milošem Zemanem.
  • Zeman má zřejmě v té SSPOZ dobré poradce. Tak můžeme zčít jako Německo v r. 1933...
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: největší tragédii vytunelovaného, rozkradeného a zprivatizovaného Česka je právě to, že totálně zblblý český eletorát v předčasných parlamentních volbách určí za vítěze ČSSD. V naivním domění, že si pomohl, si bude myslet, že udělal dobře. Jenže většina lidí už zapomněla na to, že ČSSD může za vzniklou situaci stejným dílem jako ODS a jiné zlodějsko-pravičácké partaje. V důsledku toho dojde k výměně jedněch zlodějů druhými a pro republiku a prostý lid se nezmění vůbec ale vůbec nic. Náš štajger říká: "to nejhorší, co mohlo českou republiku potkat je zavedení kapitalismu. Když jednou vypustíte toho džina z láhve, tak pak už řešíte jen chudobu, nezaměstnanost, politické mafie a oligarchy - první nám tady roste v podobě slovenského mamlase a hňupa co vlastní Agrofert, Mafru a teď zakládá i politickou stranu (kurňa děcka, vždyť to je jak v Berlusconiho Itálii...) " A má synek krucinál recht...
    • Copak asi říkal štajger o tobě. Že jsi trouba ! To co je u nás není kapitalismus ale sprostá zlodějina. Už si to v hlavě srovnej.
      • Kapitalismus je vždycky zlodějna, i ten na první pohled jakoby poctivý a dokonce i bez korupce. Podstatou je odcizená práce, a práce je hodnototvorná, vytvořila hodnoty, které s ní jsou automaticky odcizeny. Mzdy nejsou odměnou za práci, což si naivně myslí spousta lidí, protože to tak na první pohled vypadá, ale jsou cenou pracovní síly, kterou jak dělničtí, tak i ostatní pracovníci prodávají vlastníkovi výrobních prostředků. Je to cena za reprodukci jejich pracovní síly, aby ji mohli nadále prodávat kapitalistovi/ům. Minimální mzda je pak hodnotou nejnutnějších prostředků k obživě, protože dělník, který umře hlady už pro kapitalistu nemůže pracovat, vyšší mzdy jsou pak cenou nejen nutných prostředků k obživě dělníka a jeho rodiny, ale i k uspokojování dalších, např kulturních potřeb či jiných zálib, sportu atd. Ale vždy pracovník odvede svou prací kapitalistovi více, než mu on vyplatil na mzdách. Jinak to totiž nejde, je to systém kapitalistického výrobního způsobu, bez něhož by podnikání pro kapitalistu přece nemělo smysl a podnik by zavřel. Což se běžně stává, říká se tomu bankrot. Nu a pak do toho vstupuje ještě další faktor a to jsou rezervy pracovních sil ( pracovní síly nezaměstnaných). Ti nenašli pro svoji pracovní sílu kupce a dřou bídu, neboť kdo by se asi tak o ně staral ??? Sem tam nějaký filantrop, ale to nestačí - na to je zde stát, aby těmto rezervám zajistil tu obživu. Jenomže u nás se státu zmocnili zloději, kteří si ze státního kradou pro sebe a ty "zbytečné" lidi nechají dřít bídu..no nebudu tu opisovat celého Marxe, všechno jsou to jeho slova.....jenom je lidé jaksi nečtou.. a nadávají pak nepravým, těm, co to chtějí řešit,,, Církev to už vyřešila - odkázala je na posmrtný blahobyt, také dobrý kec, což ??? A oni se modlí a ještě z toho mála jí musí platit... Tak vypadá i dnešní svět pod kůží paláců a hypermarketů, aby to nebylo vidět, což neznamená, že původní podstata zmizela. Je jenom skryta,,,,ale pokračuje....všechno se sem nevejde...
    • Prostě vtesat do kamene a pozlatit.Nejlepší hodnocení celého toho bordelu několika větami. Dál už nepotřebuji žádné komentáře "politologů" s radami,jak tomu mám rozumět a koho volit
  • Já navrhuju rastart na listopad 89 a byli bychom bez tunelářů, zlodějů a podvodníků úplně někde jinde.
    • Ano, stačil by restart na listopad 1989: komunisty zavřít dílem do kriminálu a dílem do blázince a ty největší komunistické sv.ně pověsit na kandelábry.
      • Ale komunistů je už asi jenom 50 tisíc, to je málo. Takhle kdyby se zavřeli dílem do kriminálu a dílem do blázince třeba nepracující cikáni i s Pištou, jej jich kolem půl milionu, tak by zbylo peněz ??? Co tomu říkáš Pišto ???
    • jak bys to provedl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit