Přejít na výpis diskuzí
Polská prokuratura: Ruští dispečeři navedli letadlo u Smolenska na smrt
3.4.2017 | luk
34 příspěvků
-
zavedeným darebákem.Neumí se to chovat žere to rukama a na WC to chodí do křoví. Tato sebranka má své místo ve stepi, ale ne tady! Rusáka je třeba hnát vždy svinským krokem.Jasně že jsou viníky.
-
-
na víc se nezmůžeš? *15*
-
Chudáčku za svoji retardovanost nemůžeš. Asi jako, za Práglkavcl ubožejší.
-
Jo a co jsi ty ubožáku.Občan země co nic nedokázala? Máš vesmírný program,námořnictvo,jaderný program,těžký průmysl,vlastní letadla?
Nemáš jsi jen čecháček co umí jen urážet, nic víc! -
-
To všechno jste vy Rusové ukradli nebo okopírovali - vesmírný program Německu, námořnictvo Anglii, uran jste naloupili v Československu a dodnes nám dlužíte cca 100 biliónů Kć, což by byla jeho hodnota v dnešním kurzu, těžký průmysl má každá zaostalá země a ruská letadla jsou akorát dobré na vraždění nepohodlných osob, hokejistů a Alexandrovců.
-
-
ubožáku wallo
-
-
ale ty s tím nic, naprosto nic neuděláš. Rusák je v celosvětovém opovržení a hanbě. Je za okupaci cizího území v celosvětové izolaci.Slizoun z Kremlu je vítám maximálně v Africe. A to ještě na jihu. Ty námořnictvo, vesmírný programe a jaderný programe!
-
-
Opět si tu nevzdělanec plete Rusko a Sovětský svaz.
-
-
bych pochyboval že je čecháček. Dlouhodobě mám pocit že je to zapšklý sudeťácký práskač který neskousl že jeho nacistický vůdce dostal výprask v Rusku a že se musel dekovat i od nás z pohraničí.
-
-
-
Poláci ve své rusofobii zacházají strašně pod čáru. "konečné rozhodnutí o přistání nepřijímal dispečer, ale pilot". Počínání posádky polského letounu zachytily navíc kontrolní přístroje, jejichž údaje nelze zfalšovat." - Tohle hovoří zcela jasně proti Polákům !
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=NCIvpZdSjfI
-
-
Pán na palubě letounu je jen jeden, a tím je kapitán. A pokud kapitán sdělí třeba prezidentovi aby seděl a držel hubu, ten je bez mrknutí oka povinen uposlechnout. Tato tragédie je názorným příkladem, když tomu tak není.
-
-
Na lodi to samý.
Kapitánovi nemá co do řízení kecat ani Ředitel Zeměkoule.
-
-
Pokud někdo neuposlechne varování,že nejsou vhodné podmínky pro bezpečné přistání a poslouchá příkazy lidí na palubě letadla z titulu politické moci,tak to ani nemohlo dopadnout jinak, ostatně nedávno byl pohřbený prezident exhumován s tím, že byl zavražděn, ale nikdo na světě se nedozvěděl CO exhumace vypátrala, ostatně sami polští činitelé porušili několik nepsaných zákonů o cestování celé politické garnitury v jednom dopravním prostředku a letadla nevyjímaje,prostě když už někdo neví kudy kam,tak mu velice dobře poslouží ,, ruský žolík ,, stále dost lidí na to slyší, že nemluví také o valesagate,to se zrovna nehodí, tak směle,, my jdeme na rusa nevíme próč ,,,co to bude příště? *2*
-
Rusko může za všechno. I za to že se mi nechce spát. Je to ale pakáž.
-
Docela by stálo za zvážení zřízení pravidelné linky Brusel-Katyň a rozdat politikům zdarma letenky na pár let dopředu.
-
Poláci naprosto blbnou, tedy ne Poláci jako národ, ale jejich vedení.. je to jasné od okamžiku, kdy se k moci dostalo Právo a spravedlnost.
-
-
Spíše to vypadá. že oba dva Kaczinští byli studenty CIA.
-
-
Nevěřím, že by někdo úmyslně poslal letoun k zemi, i když ŘLP zajišťovali Rusi.
Připadá mi to, jakoby bylo přání otcem myšlenky. -
těch polských papalášů mě líto není, je mi líto jenom toho psa
-
Poláci ztratili soudnost. Jak si to jinak přebrat.
-
-
Poláci soudnost neztratili. Jsem zvědav, co budou ti naši říkat, až vyjde celá pravda.
Málo víme, ale na všechno reagujeme jako bychom měli patent na rozum a pravdu,- škoda. -
-
Poláci ztratili soudnost zcela,, pomalu zbožštění matičky Kaczynské, zákaz potratů, povinné náboženství, rodinkaření a korupce... to vše o tom svědčí
-
V poslední době v pořadu -Vyšetřování leteckých nehod- byl i průběh vyštřování této nehody ve Smolensku. Jasné, bez ideologie, se znalostí věci a dle názorů odborníků a pilotů. Na nehodě nenese ruská strana sebemenší vinu. Jednoznačně vina polských pilotů a skupiny osob dlících neoprávněně v kabině. Ostatně bylo poukázáno i na podobný případ výletu polského prezidenta do Gruzie. Polský pilot odmítnul uposlechnout rozkazu k přistání , pro nevhodné podmínky a přistál mám dojem, že v Azerbajdžánu. Po návratu byl z letectva propuštěn. Takže neni co dodat. To co polská strana nyní předvádí je politický primitivismus. Smolensk je vojenskéa nikoliv mezinárodní letiště, některá nutná zařízení chybí a důvodem bylo špatné nastavení výškoměru, resp. údajně pracoval pouze jeden výškoměr, který vzhledem k tomu, že před letištěm je v ose dráhy prohlubeň, ukazoval nereálnou výšku. Doporučuji si přehrát hlasovou komunikaci pilotů, tak jak byla zveřejněna nedávno polskou vojenskou prokuraturou.
-
-
Přesně tak, mimochodem byl to kanadský pořad, tedy žádná politika. Jednoznačně vinili posádku letedla, že se zřejmě nechala ovlivnit "třetí osobou" v kabině (dle hlasu asi velitel letectva a přistála o své vůli. Navíc jim nefungoval jeden výškoměr a druhý ukázal díky terénní nerovnosti nesmysl - to byla pak bezprostřední příčina havárie!!!
-
-
-