Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Rusa je potřeba vzít pořádný klacek, vyprášit kožich a zahnat zpátky do stepi. Jedině tomu rozumí.
  • A co fašista Putin? Ten má zase pěnu u rypáku!
  • Je to sranda.Velkej prd, malej prd a prdeček se spojili, aby mohli trošku víc zapáchat!Hrozí jim ale nebezpečí, že na ně z východu přijde zatím jen takový menší vítr, který ten jejich solečný zápach zažene na západ.Tam prý se o ten smrad podělí!
  • ty jenom tak prášíš,co?Koho bys chtěl ty šupák z ulice s nosnými myšlenkami žáka ZŠ jako katovat?By jsis sám ublížil.Ještě před tím bys byl celý od krve.Své vlastní co by ti kapala z nosu.
    • Čechy čeká v nastávající topné sezoně Velká doba ledová.Ta takovým blbům,jako jsi ty,pořádně zchladí hlavu.A hlavně,ti co budou mrznout začnou,samou radostí,tancovat odzemek s bejkovcem v ruce.
    • Ty určitě budeš jeden ze starých lumpů,kteř Česko rozkradli a zbídačili.Proto ti perspektiva,že budeš za své zločiny proti národu Čechů,na katovské mučírně zpracován na tuhý krvavý biftek nevoní.Ale bude muset.Proti vám stojí mladá generace,které budete moci předat jen rozprodanou,rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi.Ta se s vámi starými lumpy mazlit nebude.Až se dostaneš do rukou mladé generace,tak budeš masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký to by,l vedle mladé generace, velký humanista.
  • Velice rozumně jednala vojska SSSR s příslušníky SS a SA.Po dopadené je střílela bez soudu.Držela se rozumné zásady,že se měl každý příslušník těchto jednotek napřed podívat do čeho dobrovolně leze.Podobně je třeba v Česku jednat s příslušníky všech stran,které se po komunistech prolhali k moci a Česko dotlačili na pokraj státního bankrotu.Pouze místo střílení je co nejkrutěji odporážet,na katovských mučírnách za vlastizradu.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Tak zachránit stávající životní prostor Čechů i pro další generace.
  • USA a EU se řítí úspěšně do státního bankrotu.Hlavně USA potřebují rozjet masivní zbrojní výrobu,aby ta dala USA mnoho zakázek ze zahraničí a tak se tato země zachránila před bankrotem.Proto nutně potřebují aby též Putin začal harašit zbraněmi.Ten však komedii Západu prokoukl,takže,k lítosti USA a EU ,se do nějakého harašení zbraněmi nehrne.Takže jsou zatím komedie Západu nedůvěryhodné.V Česku to chce ,aby se mladá generace,proti všem lumpům,kteří se po komunistech prolhali k moci a bez referenda nás zatahli do NATO,tedy do nejzločinější organizace světa,odporážet,za vlastizradu národa Čechů,co nejkrutěji na katovských mučírnách.A navíc znárodňovat veškerý majetek takovýchto vlastizrádných rodů.Chce to zprovoznit dostatek katovských mučíren a ty osadit co nejkrutějšími katy.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.Prostě nastolit trend,že vše co se po komunistech prolhalo k moci a Česko zbídačilo,co nejkrutěji odporazit.
  • Pepin,Sprosťák a podobná proruská sebranka se tady opět houfuje.No kluci tak vystupte někde na veřejnosti.A povězte jak to vidíte.Jejda to by vám krev stříkala.Tady má rusáků každý dost.Osvobození?Zapomenuto.Nyní je rusák coby všivák , dobyvatel a šmejd.A toho už se nezbaví.A tak si tady klidně koledujte.Přijde doba a zhoupnete se.Na pořádné větvi jako kolaboranti.A ještě se vám zazpívá.Ta známá - pověste ho vejš ať se houpá......
    • Ty blbe já své názory prezentuji už mnoho let veřejně i na internetu a ještě ze mne krev nestříkala.Ale kdybych byl z těch lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili,tak bych měl dnes asi plné kalhoty.Po slibování kapitalistického ráje je situace v Česku taková,že si ani vysokoškoláci nemohou založit rodinu.Protože by ze svých platů rodinu neuživili.To je reálný kapitalismus v praxi.Slibovaný kapitalistický ráj v Česku jede na konečnou a asi si zde brzo pořádně začestprácujem.Dnes už je lepší být současným komunistou,než bývalým,nebo současnám odesákem,topákem,nebo lidoveckým dobytkem.
  • https://www.youtube.com/watch?v=fIs6e6vYc_g
  • Poláci jsou v NATO, ty kreeténe, ten fašista Skřet První si na ně určitě netroufne,dostal by čerez mordu. *1* Poláci by měli rusákům zavařit za tu Katyň *12*
    • Přesně tak, hnát rusáka za Ural, tam je jeho domov, ne Evropa.
  • Poláci jsou hajzli, chtěli by válčit, ale neuvažují, že by dostali na frak.
    • Na frak by asi dostalo Rusko, vojenská síla NATO a Ruska se vůbec srovnávat nedá.To už není Varšavská smlouva v čele se SSSR. Paradoxní je, že Ukrajina chce vyrobit vlastní jader.zbraně, které by je ochránily před Rusy::!! sranda, kam to ten Putin "dotáhl"
      • Jasně libí se mě tvrdit že dostane rusko.Kor když to tvrdí lidi v zaplivané zemiče kam to maji jejich rakety nejblíž.USA něco spunktuje a odsejří to jen evropa dobrej tah. *7*
        • Určitě by to bylo lepší než spadat do sféry vlivu ruského impéria . Ale to vy nikdy nepochopíte .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit