Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá válečná tragedie,režírovaná z poza oceánu,evropské loutky na špagátě,loutkové divadlo pro Evropu,která bude trpět a mlčet a ovlivnitelná mladá generace.je mě s toho moc a moc špatně,protože jsem prožil II světovou válku-konvenční,hlad a bídu.A To teď čeká Vás mladé a Vaše děti,za ty pitomce co rozhodují o Vašich osudech.Ahoj

  • goyim

    Takže Češi si opět nechají kálet do úst tím, že to budou kupovat přes dalšího prostředníka. Složitě a draho. Tenhle stát fakt řídí servilní idioti.

  • Američani kupují ruskou ropu v Indii a potom ji se ziskem prodávají do EU. Tankery pěkně zeleně objedou celý svět, ušáci se napakujou a my kupujeme už tu hodnou, drahou, ruskou, tedy vlastně už americkou ropu. Ať už jde EU a naše fialová vláda konečně do kopru. Nebo to tady nepřežijeme.

    • goyim

      Ušák tajně kupuje i hnojiva z Ruska. EU je prostě hloupá kolonie, kterou si Ušák musí udržet na uzdě. Konkurence se holt v "kapitalismu" a "demokracii" netoleruje. Ušák nemůže dovolit, aby Německo mělo k dispozici levné suroviny z Ruska. Teď ty levné suroviny budou mít Čína nebo Indie, zatímco EU půjde do kytek. Evropani bohužel těžce zaplatí za to, aby si Ušák mohl dál hrát svoje geopolitické šachy. Takhle to vypadá, když vládnou zrádci a diletanti, kteří se dostali k moci kvótama a ideologickým nepotismem.

  • alicia1

    To navrhoval uz Trump, pred nekolika lety. Jenze politici vesmes se ridi tim, ze po nas potopa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit