Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty hlady nezdechneš, protože žereš houna prasáku, Kameron je výborný inteligentní politik který vidí kam tato proklatá EU vede!! Že jsi ten dobytek tečka!
  • Bez polských potravin zdechnem hlady.Poláci si nenechají tím hňupem Cameronem čůrat na hlavu.
    Modrá zrůda Zahradil je naopak v Evropském parlamentu nula na odstřel.
  • Ale nepovídej, putinovský agente!
  • Klas Jaroslav, probolševický hňupe! V Polsku vládne, na rozdíl od putkoplatfusáků,
    demokraticky zvolená vláda! Srovnej si to v palici a nnerozušiřuj kágébácké lži o světě
    a "mírové politice" Putko-Landu! S výjimkou Klause, ožraly a narkomana s paralyzou
    mozku Vyvadila (prokázaného agenta neobolševiků), jsou Češi kritičtí pozorovatelé
    činů nebezpečného Putky Putinoviče!
  • O Polácích, jako o obyčejných a běžných lidech co jsou koneckonců všude, čiže i u nás.., jak dobří tak i "jiní"..či dokonce o urážce jakéhokoliv jiného národa.. tu vůbec není řeč !..Tam razím obecnou zásadu, že normální lidi jsou všude na světě jen ti co to pak ve všem akorát bohužel odnáší-odserou a hlavně zaplatí za ty svoje " božské politiky", kteří se mnohde chovají i jednají jako ožralci v hospodě či báby na rinku s tím, že úplně zapomínají, že jsou státními zaměstnanci právě těch občanů a země co je velmi často až příliš draze přeplácí a živí vzhledem k tomu co pak za to odvádí za "výkony své práce"....
  • V Polsku vládne podobné stádo lumpů,jako v Česku,tak není divu,když se i sprostě urážejí.
  • Ti jejich "politici" jsou fakt jen obyčejní kšeftmoni co se vlezdoprdelsky otáčí podle směru větru a podle toho, jak to kde i za co vicsype..."
    Vy cechackove jste vlezli do riti Hitlera,Stalina nyni vlezete do prd*le Amiku.O co jste lepsi nez polaci?
  • Čert ven nějaké, jalové, politické žvásty o tom, kdo co kde a jak "posral či neposral".., bez iluzí, že tak nemluví i jiní politici, včetně našich...Poláci si chtějí hrát na silnou zemi v ostbloku a na věrné spojence EU i USA a sami dosud nepochopili, že v důsledku toho všeho to vlastně posírají sami sobě taky a že dělají jen s prominutím užitečné voly "někomu jinému" s tím, že ten je akorát tak poplácá po zádech a přihodí nějaký, podrazácký kšeftík k rozeštvání se s ostatními.. Ti jejich "politici" jsou fakt jen obyčejní kšeftmoni co se vlezdoprdelsky otáčí podle směru větru a podle toho, jak to kde i za co víc sype a kterým se jen velmi těžko dá věřit, protože oni jinak mluví, jinak myslí a jinak nakonec i ve výsledku jednají...
  • Domnívám se, že Poslko je veš v kožichu EU nasazená tam USA, aby vždy hájilo jejich zájmy a ne zájmy své nebo, nedej bože, Evropské Unie. Našlo si jiného velkého brášku a tomu bude servilně poklonkovat a podlézat.
  • A kterou nohou???
  • Poláci se pchají do (_!_) Bruselu a USA a ty státy , jejichž představitelé hájí zájmy svých občanů budou sprostě urážet ?
  • Polsko?jo a kterou část myslíte německou nebo ruskou? *1* *1* *1*
  • Zdá se, že "bezohledným nebo nekompetentním" je sám polský ministr. Pomlouvat někoho, že hájí zájmy své země, je opravdu stupidní akt, zejména když občané EU začínají procitat z poblouznění o EU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit