Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je vidět, že svoboda bez vzdělání- je nebezpečná a vzdělání bez svobody zbytečná.
  • To je v pořádku, ve šlépějích Masaryka, ten nechal do lidí střílet.
  • Může mi někdo dát odkaz, abych si mohl tu Holešovickou výzvu přečíst a zjistit, k čemu mě vlastně vyzývá?
  • Slávek Popelka je správnej chlap, jako jedinej se nebojí pickupem a naštorc přes koleje postavit nelidským zrůdám Nečasovi, kalouskovi a spol!
    Slávku, palec nahoru!!! A vytrvej, fandíme ti!!!
  • Myslela jsem že nejvíc vulgární jsou diskuse v parlamentních listech a po přečtení diskuse zde se jim úpřimně omlouvám.
    • To myslíte to označení pisálků přizdisráčema? Ono je totiž třeba nazývat věci pravými jmény a pokud někdo omlouvá zločiny vlády a lidi které se nebojí ozvat nazývají "pomatenci" jako mého přítele v tomto přiblblém plátku už někdy před půl rokem za to že napsal na chodník vápnem pravdu. Vám co se zastáváte zločinců bych měl popřát aby vaše děti odchytávali na ulicích a prodávali na orgány aby vám došlo co tu obhajujete. A to že už se k tomu schyluje a vy to nevíte a nechcete vědět je vážná věc. Pak vám teprve dojde koho jste se tu zastávali a nebudete se stačit divit. Alespoň si laskavě zjistěte co je to např. Juvenilní justice. Neznalost neomlouvá nikoho.
      • Nechci vůbec omlouvat to co tady tropí bolševici v modrém převleku, ale takovéhle výkřiky do tmy jsou k ničemu. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale jestli někdo "demonstruje" tak, že postaví auto na koleje, aby bránil průjezdu tramvaje a v cestě lidem, kteří někam spěchají, tak to musí být jedině násilník čili zločinec nebo pomatenec.
        Nejhorší je, že pár křiklounů řve jak je potřeba všechno zrušit, rozbít, pozavírat, ale už nepředkládají pravidla jak by to mělo fungovat. A až budou volby a měli by pečlivě vybírat komu jako svým zástupcům svěří správu společných věci, tak jim bude zase stačit zamávat buřtem před čenichem nebo dát půllitr piva a půjdou zase volit stejné bolševiky v modrém, oranžovém nebo dokonce rudém.
        • Samozřejmě souhlasím že to od p.Popelky nebylo ideální řešení ale spíš zoufalý čin. I se vším ostatním co píšete. Ale rozhodně si nemyslím že v týhle žumpě co tu je mohou volby něco změnit dokud budou lidi nuceni volit politický strany.
          • To nebyl zoufalý čin, nýbrž omezování osobní svobody a tím pádem nejméně přestupek.
  • Až přestanou "pomatenci" platit daně, tak budou politici i benga pomateně čumět!!
  • Návrh úpravy titulku!

    Místo : "Pomatenec z Holešovské výzvy najížděl do policistů před úřadem vlády",
    třeba :"Vládce z Holešovské výzvy najížděl do policistů před úřadem pomatenců".

    Co Vy na to, profesionální pisálku Konečný?
    • Jenomže nějaký přihlouplý pisálek nesahá p.Popelkovi ani po kotníky protože jsou to jen lezdopr.. vládnoucích mafiánů.
  • Opět se nám lže. Pomatenci a vlastirádci v současné době přeci okupujou vládu. *1* *1* *1*
    Kdo proti těm zmetkům bojuje není pomatený ale naopak rozumný člověk. *1* *1*
    • Lzou, Lzou a Lzou...a my vsichni musime byt milosrdni ke vsem tem kteri Lzou.
  • Teror „holešovské“ lůzy nesmí projít v naší zemi!!!
    „Musím říct, že to, čemu čelíme, je pokus nahradit vládu práva vládou lůzy, a tento pokus nesmí uspět. Máme co do činění s lidmi, kteří používají násilí a vydírání, aby si vymohli svou vůli na druhých, kteří s nimi nesouhlasí. Vláda práva musí zvítězit nad vládou lůzy.“ Tato zlatá slova kdysi pronesla včera zesnulá britská expremiérka blahé paměti Margaret Thatcherová v souvislosti se stávkou horníků. Její výrok má ovšem trvalou platnost a také v souvislosti s tzv. Holešovskou výzvou v České republice. Ani já nejsem nekritický obdivovatel vlády Petra Nečase a některá její rozhodnutí se mně nelíbí a nesouhlasím s nimi. Nicméně pokus o státní převrat ze strany tzv. Holešovské výzvy by bylo třeba v krajním případě potlačit velmi razantně. I když podle zatímní podpory těchto zoufalců to zřejmě nebude nutné. Není možné problémy řešit tak, že se s partou kámošů sejdu v Praze na Václaváku a vyzvu přítomné ke svržení vlády a její nahrazení sobě poslušnými loutkami. Kdo dal Popelkovi a jeho bandě mandát k převzetí vlády? Vzhledem k masivní účasti pěti set lidí na nedělní demonstraci se dá říct, že prakticky nikdo z obyvatel České republiky. Z toho důvodu je jejich akce protiprávní. V demokracii platí určitá pravidla a ty říkají, že vládu lze měnit pouze ve dvou případech, demokratickými volbami nebo tehdy, když sama abdikuje. Jestliže ale někdo použije sílu proti hnědé či rudé diktatuře, pak je to v pořádku. Režimy, které se neptají na souhlas lidu se svoji vládou, je dovoleno svrhnout i pomocí ozbrojeného boje. Ovšem pan Popelka má jiné možnosti, přesvědčit ostatní, aby mu dali hlas ve svobodných volbách. Proto ti, kteří v demokratické společnosti sahají k teroru a násilí, musejí být zničeni. Rovněž poslanci a senátoři podporující takové způsoby, by měli být zbaveni imunity, postaveni před soud za vlastizradu a potrestáni. Vláda práva musí zvítězit nad vládou lůzy!
    • My nejsme psychiatri.
    • To perci5: Souhlasím, je to napsané velice výstižně. Máme takovou vládu, jakou jsme si přes svobodně zvolený parlament vybrali.
      • Tak to mluvte za sebe protože já si tyhle blbce nezvolil
        • Pepíno, nevím koho jsi volil a pokud ne tyhle blbce, tak se omlouvám a nevztahuj to na sebe. Já jsem je také nevolil. Říkám "my", protože je volili ostatní a těch je většina.
    • Když někdo stále neví kdo je z přispěvovatelů větší hlupák. Co se občas orientovat podle hodnocení.
    • Politici říkají, že tu máme demokracii. Dnes se nám snaží přes média vsugerovat, že v demokracii není možné nikoho odvolat ani zvolit jinak, než prostřednictvím voleb, a vybírat si nemůžeme jinde, než na kandidátkách politických stran. Ale jak oni přišli v roce 1989 k moci? Aha, to bylo něco jiného, to bylo potřeba svrhnout totalitu...
    • Tentokrát se překonal Pišto, ještě se ti nepovedlo tolik toho vyblít. *1*
    • O jaké vládě práva to vůbec hovoříte? O těch zločincích kteří se stejně časem vyhubí navzájem nebo je policie postupně pozavírá.
  • Čemu má člověk dnes věřit. Že je snaha "výzvu" zdiskreditovat je jasné a kdo hraje jakou roli těžko někdy rozpoznat. Chce to klid a časem se snad ukáže. Ten vlak byl podle mně taky ( docela vtipná ) provokace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit