Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až toho vašeho "vandala" nechají hodinu mluvit v televizi, tak bude tahle republika vzhůru nohama natotata , to Vám garantuju ... a nemusí být užíváno vápna .....a autora článku se ptám, jestli náhodou nepotřebuje podobným vápnem trošku vydezinfikovat ksicht, na moje gusto má moc snadný , laciný a nemravný příjem, zatímco spousta lidí o normální práci v tomhle fašismu nemůže ani škrtnout ...
  • Na odstranění nápisu stačí kyblík s vodou a handra, pozvěte si mě, rád si těch 100.000 přijdu vydělat umytím nápisu po nich. Alespoň budou peníze smysluplně použity potom na financování skutečné přímé demokracie.
  • A souhlasím s ním , souhlasím s tím , co napsal a BUDU PSÁT TAKY , a gauneři, kteří nás k tomu dohánějí, abychom museli na svá práva v této zemi takto upozorňovat AŤ VISÍ.
  • Buďte rádi, že jenom maloval ..... Já osobně totiž mám chuť všechny vládnoucí vyp*caný trampy vymlátit palicí a vystřílet jak husitské práče prakem za genocidu našeho národa ...Chudoba z lidí lotry činí a vlky z lesů žene hlad...pod okny vám budem řvát, bařtipáni !!! *16*
  • Jednoduchá otázka: Jakou konkrétní větší pravdu?
  • http://www.facebook.com/photo.php?fbid=428496793859013&set=o.340648565970208&type=1&theater , ,http://www.youtube.com/watch?v=EvnUm5L7Fto&feature=plcp
  • Když se vám nepozdává že nespokojený národ využívá zákoné ustavi a listiny lidských práv a pokojně projevuje svoji revoltu písmem grafikou a písněmi začneme se tedy chovat jako vy , budem překrucovat význami ustavi a vašich přiblblejch vyhlášek a na místo malování křídou po zemi a zdech veme národ hole a sukovice a zmaluje vám hřbety . To zřejmě pochopíte lépe že vám propujčený mandát zastupitelské moci víkoné odebírá a chce si český národ vládnout sám sobě bez politických stran které nás každé volební období podvedou .
  • Pomatený vandal? Bože, to je ale novinářská etika! I to je známkou úpadku společnosti. Kdysi mohl redaktora či novináře dělat pouze člověk, vzdělaný v tomto oboru, kdysi ti skutečně renomovaní sbírali novinářské ceny a dnes? Dnes stačí odněkud převzít titulek, k němu napsat nesmyslný komentář a je vyděláno, že? Nějaká pravda či ověřené informace- k čemu? Tyto nápisy nepsal jeden jediný člověk, alespoň to byste si, páni novináři, mohli ověřit - nemluvě o tom, PROČ a při jaké příležitosti se tak stalo! Za tímto člověkem stojí spousta lidí, kterým v neúčasti při psaní těchto nápisů bránily jen pracovní povinnosti a nemožnost dostat se v daný čas do Prahy! Bylo by zapotřebí prostudovat si Listinu práv a svobod, pak byste možná pochopili, že nespokojení občané vyjadřují svůj odpor proti konání nelegitimní vlády a že na tento odpor mají dle této Listiny naopak oni legitimní nárok! No a při sbírání těch informací byste nás tedy také mohli informovat o tom, z čeho se skládá částka 100.000,- Kč za odstranění nápisů, psaných VÁPNEM!
  • Zde je video o tom jak celá akce probíhala. Prý pomatený vandal.http://www.youtube.com/watch?v=EvnUm5L7Fto&feature=plcp
  • A kdo se chce podívat, jak to vypadalo: http://www.youtube.com/user/skdeTV
  • Pomatený vandal je autor tohoto článku. Dopouští se vandalismu na intelektu, informovanosti a morálním zdraví čtenářů.
    Pro doplnění: autorů bylo minimálně 5. Nápisy byly namalovány vápnem, nikoliv barvou.
    Stejně jako na Václaváku, tak bylo popsáno i Hradčanské náměstí a Klárov
  • Co to tady plácáte, pomatenče? Komu že škodí a koho obtěžuje? Mluví z duše naprosté většiny národa! Vy jste tak omezený, že to snad ani nevidíte. Člověk, který využije svého práva podle Listiny práv a svobod, je u vás vandal? Takže vy jste potom také zločinec a vlastizrádce, když schvalujete zločiny a vlastizradu. S tou vaší logikou si tak vlezte do kanálu, kam patříte.
  • Tento občan má daleko vyšší morální hodnotu, než servilní pisálek tohoto příspěvku. Z listiny práv vyplývá, že občan má právo na odpor a on ho tady opakovaně, i pod hrozbou pokut, vyjádřil. Listina práv má vyšší právní účinnost, než městská vyhláška. Proto než ze sebe vytlačíte takovýto nenávistný pomlouvačný exkrement, tak buďte jistý, že padá na vaši hlavu.
  • Co opravňuje tiscali.cz psát o mém příteli že je pomatenec když mu nesaháte ani po kotníky . Jste jen banda poseroutků a přisluhovačů mafie. A jistě na sebe velice hrdý. Za co proboha.
  • Kde přišli novináři na to že se jedná o pomateného vandala. Znám ho osobně a jsem přesvědčen o tom že je to pravý Čech jací by u nás měli být všichni. To ale bohužel českému národu chybí.
  • Ten vandal pomatený je. Nadto omezený a zlovolný. Každý může mít názor. Ale budeme-li je hlásat tak nechutně a bezohledně a škodit a obtěžovat při tomto hlásání ostatní, pak musí vědět, že ho čeká postih. To on ovšem ví, nic si z toho dosud nedělal, jeho vandalství i hlásačství trvá možná více jak rok. Hlásač myslí, že může dělat provokativně a ostentativně co chce,ale to já pak můžu taky - a líp, tvrději a bezohledněji - mám totiž dle jeho logiky větší pravdu a tak můžu:-(
  • Jaký pomatený vandal? Byl to člověk s názorem na nynější vládu a proto je nepohodlný a takto označován naší novinářskou mašinerií, která jak víme jde na ruku našim politikům. Někde jsem četl, že nápisy byly napsány vápnem, tak by mě zajímalo které h....o si vycucalo z prstu 100 tis. za vyčištění, když stačilo počkat až zaprší. I tady je vidět jak se u nás hospodaří a co podporuje naše rádoby vláda. Je to tak již pane cenzore lepší???
  • Komu se tento systém nejhorší za existence státu nelíbí, je pomatený magor, to je opravdu síla !!!
  • Je to mnohem horší než za Husáka. Lidé na co se čeká, až nás nechají všechny z likvidovat? Tahle vláda říká genocidě reformy.
  • Pokud je ten, kdo ze svého zoufalství a netečnosti i drzosti těch nahoře..., dělá zoufalé činy, protože normální a slušný člověk dnes není ani respektován a ani nijak vyslyšen, natož oceněn a vážen, řazen mezi "pomatence a blázny " jen kvůli tomu, že vykřičel pravdu na ulici pomocí obyčejné barvy ,pak je tady v této zemi asi "pomatenců" většina lidí ! Kdyby tu totiž vše fungovalo, tak jak má, žádní "pomatenci" by bezdůvodně nepsali nápisy barvou tak, aby to vidělo co nejvíc lidí. Ti nahoře nechtějí slyšet pravdu o tom, jak to v této zemi skutečně vypadá, proto zavírají raději pana Smetanu a podobné lidi, než všelijaké Janoušky, mazánky... co nechávají v klidu jezdit na dovolenou a nic se jim nestane do doby, než se vše ututlá.. Tito se totiž pořádku,poctivosti,slušnosti a občanské společnosti a obyčejného člověka vůbec bojí jak čert kříže a sakra dobře asi ví proč !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit