Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No Bóóóže, přejmenuje se to na "Máslová pomazánka" a každej budě vědět vo co de.
  • Ať zdechne celá jevropejskaja hunije. Každej rok tisíce nařízení, zákazů a příkazů, jeden blbější než druhej. A pazury natažený a řvou - dávej! dávej! Každej den de vod nás do Brusele přes sto melounů. A když maj něco usmrknout, škubaj se a jen hledaj, jak nedat nic. Voni pro nás za naše prachy udělaj, co si sami na vočích viděj ....
  • Měli bychom udělat to samé...Dávat k soudu EU žaloby na klamavý a zcela jasně prokazatelný rozdíl v deklaraci oproti skutečnosti na zboží zasílané od nich k nám, které se už u nich nedá prodat a je zcela vědomě děláno pro "ostblok", kde dobré prase všechno za nízkou cenu spase viz např. až 2 roky zamražené "máslo" z Belgie, které není máslem ani náhodou...a jiné a jiné "šmakulády" Oni si mohou dovolovat a my už ne ? Supermarkety co tady jejich "kvalitní podle norem EU " šmejdy prodávají jsou stejně vlastně jejich.produkty a marketing, akorát doma by si to nemohli dovolit to co tady ...Tehdejší naše ČSN zmodernizované normy po 90 roku musely být hned po 93 roce změkčeny a nakonec zrušeny úplně, protože by většina tehdejších receptur z EU např na uzeniny a jiné odpadky zvané "čerstvé potraviny" plné zadržované vody,škrobu, želatiny a éček.. neprošly. Co si necháme od každého líbit ,to si k nám pak kdokoliv dovolí !
  • a co kdyby ČR zažalovala celou EU u evropského soudu za to že žádná ze zemí EU nedodržovala "Mástriktskou" smlouvu, konkrétně tu část o výši zadlužování oproti hrubému domácímu produktu. Tuším že ujednáno bylo max. 6% ale ti nejlepší byli nad 10%. Tedy odevšech jasné porušení smlouvy. To snad není možný nevyhrát. A začít tvrdit že toto chování zemí EU mimo jiné poškodilo i ekonomiku ČR a chtít nějakou tu miliardu eur jako bolestný.
    Bohužel evropský soud má maximálně na to aby řešil množství soli v tradičním slaném bavorském preclíku, nabo to že prodejné jsou brambory od 4,5 až 6,5 cm v průměru a co neodpovídá to se musí vyhodit a nebo naše pomazánkové máslo.
    • EU to jsme přece také my. Dost dobře nevím jak bychom měli zažalovat sami sebe.
  • Tak vy český rošťáci Brusel s váme zatočí ! Ten vám dá za uši,co si myslíte že to máte povidla a tvrdíte že to je JAM,tak to néééé holoubci Brusel vidí že to je fšechno marmeláda a ve výrobku jsou jen švestky,no škandál,není tam ani pomeranč ani grep to si odskáčete tohle zakázaný zboží vyrábět když jsme vám to neschválili !
  • Činnost EÚ z pohledu občana České republiky je zbytečná. Zrušili nám levné žárovky,
    levná vejce, levné maso. Já bych dal zaměstnancům centra EU a europoslancům průměrný měsíční důchod v ČR . Ať předvedou jak se dá žít z průměrného důchodu .
  • Ti zamindrákovaní plácalové si myslí, že zap.děný Čechystan je pupkem světa. Netuší, že EN-Evropské normy existovaly ještě před vznikem EU a že dokonce existují světové normy ISO, které vydává mezinárodní organizace, jež byla před bezmála sto lety založena právě v Praze.
    Pokud se vám nelíbí v EU a tím pádem v Evropě, do které jsme po tisíc let patřili, můžete se odstěhovat do CCCP (co z něj zbylo). A Wenzl Klause Kininu z Haliče můžete vzít sebou. *1*
    • To je fakt pomazánkové máslo není žádné máslo , je to podvod a je správné že si toho konečně někdo všimnul *3* ML.
    • od tvého poškozeného mozku neočekáváme žádné zázraky. Ceníme si toho žes vyšel i když až na pátý pokus pomocnou školu ovšem přesto jistá fakta jež ti unikají jsou už pochopitelná i pro IQ houpacího koně. Například CCCP skončil před dvaceti lety. Tehdy byl prezidentem Gorbačov. To byl takový plešatý pán, víš? *3* Ale nic si z toho nedělej. Ne každému je shůry dáno, hlavně se nauč si sám utírat zadek ať se o tebe ošetřovatelky nemusí celý život starat.....a nevypadni prosím na hlavičku z klecového lůžka....i když tobě už to stejně nemůže nijak ublížit.....
  • Jen čekám, kdy se z Bruselu někdo ozve, čemu všemu se v Anglii říká puding. Jednou někdo rozhodne, že co se maže, je mast. Mast na nohy, na chleba, psí mast na chodníku... *1*
  • vysvětlete mi jestli to bylo máslo já bych řekl že ne protože když si vemete že pomazankové máslo by muselo mít aspon 80% másla tak by jste to an nenamazali jak by to bylo tuhý díky práve máslu takže není vám divné co jste doposud jedli ? ? já vám to řeknu našlehnutý pekně a schlazený rostliný olej taková je pravda holt zase markety nechaly udelat z pokrmu humus díky skupní secě od výrobcu takže na vinně jsou hlavne levné až podezřele levné markety typu kaufland lidl ono stejne všechno tu bude zachvilku takový že si stejne nevybereme ve všem stejná chemie a s*čky.
    • mno původní pomazínkové máslo bylo z mlíka a ne rostlinných tuků. ale nenažrané hypersuper změnili recepturu... Vžd\ť to nynější i když bylo z mlékáren se jíst nedalo.. sorry....Obyčejný člověk to poznal podle ZMĚNĚNÉ CHUTI....STEJNÉ JAKO rAMA HMM
      • Nemáš pravdu, že původní bylo z mléka. Pleteš se, nebo vědomě lžeš?
  • Marmeláda je druh sladké polotekuté ovocné směsi, která vzniká vařením z ovoce a využívá se jako doplněk jídla, či na mazání na pečivo a sladké pokrmy. České marmelády jsou tradičně vyráběny z místních plodů, jako jsou jahody, jablka, třešně, meruňky, ostružiny, borůvky, ale v legislativě Evropské unie byl v roce 2004 kodifikován britský význam slova, který označuje výrobky z citrusových plodů.
    Já jim na britský výraz seru!!!!,co je mi v ČR po britech.Tak na takovéhle pí....ny jdou i naše peníze,jo? *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit