Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepřijde vám divné že většina upálených byla takto umučena k vůli odlišnému názoru.
    Inkvizicí začínaje přez národní socialismus a islámem dnes konče
    Nebyli to masoví vrazi většinou ani nic podobného.

    S toho plyne že týpkům jde zejména o vymýcení jakého koli jiného názoru. V návaznosti na to tady ovšem musím položit otázku......... Jste ochotni přijmout jejich názor a vzdát se našich hodnot i nehodnot ..... v četně diskusních fór a chatů nebo jste ochotni se k tomu postavit čelem.

    Já jen abychom nedopadli jako Chamberlain když přijel z Mnichovské schůzky a mával papírem slovy že zachránil mír..... Jediný kdo to okomentoval jak se věci skutečně mají byl Churchil........... Mohli jste si vybrat mezi válkou a hanbou. Vybrali jste si hanbu a budete mít válku...... A tak se taky stalo.
  • Podle mého jde opět o vyvolání strachu a odvrácení pozornosti od jiných svinstev. Co třeba masakr v Oděse, MH 360 a 017 a co třeba Kuba?
  • Církev zde to dělala běžně, že pro majetek upalovala. Teď za to dostala i tučný dar od největších darebáků a kriminálníků, aniž by se lidem omluvila. Že jo DUKA!
    • Hmmm. Proč to neřekneš celé. Nebýt Dukových předchůdců tak jsi nám tady mohl sdělovat své názory pouze ústně páč by tě neměl kdo naučit psát.

      No ale jako iniciace vzdělání dobré..... Na území českých zemí bylo upáleno asi 200 lidí a to zejména v německy mluvícím pohraničí. To bylo v sedumnáctém století..... Španělé upalovali ještě v roce 1820 Němci a Rusové do půlky dvacátého..... Nic méně ve 100% případů to bylo k vůli odlišnému názoru. Nikoli proto že by ti lidé někoho zamordovali........ A TO JE DOBRÉ VĚDĚT.

      S toho plyne poučení že probrání se z některých dementních praktik může trvat v různých částech světa různě dlouho...... V některých případech i více než 500 let přičemž nezáleží na geografické poloze země ale na vyzrálosti jejího obyvatelstva.

      Ještě že už jsme alespoň přestali být kanibalové..... Jde vidět že lidstvo postupuje mílovými kroky vpřed. *13*
  • Tohle vás určitě potěší. Izraelci zastřelili jednoho, který se chtěl odpálit a zavraždit tak několik židů. Ručníkáři hned zahájili s pohřebními oslavami, na něco však zapomněli .....

    http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvideo.php%3Fv%3D785288571522590%26set%3Dvb.100001243638341%26type%3D2%26theater
  • Borec byl otec, kterému ti pošahanci zabili syna. Našel si je, vytáhl akáčko a 7 jich postřílel, než jej dostali. Smekám, to byl pravej hrdina, ne ti naši NATO, EU a vládní připosraní schulini! *12* *16* *12* Proč tam nikdo z těch připosránků nevyšle mírovou misi?! *16* *16* *16*
    • Proč ba bůh /v tomto případě USA/ bořil to co sám vytvořil?
  • měli tu zenskou A ty teruristy vyslictdo naha svázat je a vomotat dynamitem!!!!! paj by je vyhfodily z letadla nad islamskym statem a az by sapadli na zem tak by se vsechni sli podivat na ne a najednou by to vybuchlo a všechno b by to rozmetalo a bylo by to a lezeeli by na zemi mrtvoly!!!!!!!
    • pokrokový demokrat a humanista havloidního typu!
  • Jestlu upalujou lidi ve jmenu boha po radnem ikvizicnim procesu a vyslechu jako katolicka cirkev, pak je vse v poradku
    • Možná vám to ušlo ale církev už to pěkně dlouho nedělá. Jen Islamisté
      nás chtějí vrátit do středověku a proto je třeba proti nim bojovat.
      • Já jsem maslel, že na té fotce jste Vy!
      • Je úplně jedno jestli zemřu na hranici nebo z rukou humanistu po zasahu střely s plochou drahou letu
  • Jsem zásadně proti trestu smrti. Je snadné se splést ale mnohokrát se stalo že byl
    odsouzen nevinný člověk. Tomu už pak život omluva nevrátí.

    Jsem pro doživotí. Je to tvrdší a hlavně delší trest než jedna krátká poprava.

    Ale samozřejmě je třeba změnit současné hotelové věznice na vězení kde budou
    odsouzení makat na náhradu škod pro své oběti a ne sportovat nebo koukat na TV:
    Dnes když vás někdo okrade řekne že nic nemá a tak vám peníze už nikdo nikdy nevrátí.
    • Souhas. Lidem by se mělo presentovat, že zabít člověka je něco nepředstavitelného a nepřijatelného ani v případě, že se dopustil nějakého strašného zločinu. trest smrti je pouze projev pomsty.
  • Narazit je na kůl! Když chtějí šaríu, tak ať ji mají! *16* *16* *16*
  • Asi takto - nefandím trestu smrti, protože jde o tzv. nevratný proces a život, odebraný omylem, absencí či neznalostí důkazů anebo jejich chybným posouzením, neumíme vrátit. To ovšem platí výhradně v rámci obvyklého a zákonného posuzování viny v soudním procesu.
    Oběšení nebo odprásknutí zjevného teroristy nebo jiného gaunera (vč. žen a dětí !) je naprosto v pořádku. Jde o tzv. rychlý proces, kdy není o čem přemýšlet !
    • V budoucnu bude trest smrti opět obnoven, omylem popravení budou po rehabilitaci opět vypěstováni ze vzorku DNA, prozíravě odebraného odsouzenému před popravou...
      • Zajímavá sci-fi. Ale tomu nově vypěstovanému jedinci by bylo třeba také implantovat vzpomínky, znalosti, způsob zpracování informací, tedy duši předchozího jedince. A to všechno asi v DNA zakódováno není. Jinak by dotyčný nevěděl proč se narodil, proč tady je, co je smyslem jeho existence.
        • Přesně tak. Jak jsem napsal, trest smrti je nevratný proces ...
      • Trochu sci-fi, ale možná je to perspektiva budoucnosti. Důležitá je ale současná realita ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit