Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych frantíkům pomohla, jsou to hezký kluci *14* u nás na vsi je akorát jeden rumun a dva bulhaři, nuda *13*
  • Už na těchto příspěvcích je vidět, jak jsme nejednotní... Všichni zcela jasně vidí, jak je EU nefunkční při první významnější krizi, jak se nedodržují zákony a stanovená pravidla, jak Evropa páchá sebevraždu, jak mizernou budoucnost připravujeme svým dětem... Těch, co tuto situaci cítí jinak, je jen malé procento... Tím ale jednotnost občanů žijících v ČR končí... Je jednoduché to svádět na šílenou německou premiérku či na alibistického a nemužného českého premiéra... Místo různých "čemodanů" a výjezdních doložek by se mělo v takovýchto diskusích řešit, jak vládnoucí evropské garnitury a politiky, kteří opakovaně a dlouhodobě selhávají, odstavit při nejbližší příležitosti (volbách) od koryt (jen to je zajímá, jen toho se bojí, jen k tomu se modlí) a jak to udělat co nejefektivněji... Souhlasím, že můžeme závidět Maďarům a dnes už i Slovákům "silné premiéry" (kteří dostali od světovládných ihned nálepku nacionalistů, fašistů, xenofobů). Poláci už levicové slabochy také ve volbách smetli... Takže nyní je to na nás... Hádat se klidně zase můžete, ale až se vyřeší problém... Přesně tohle těm, co jsou u koryt vyhovuje - lid má žrádlo a hry (nekvalitní potraviny v hypermarketech + stupidní seriály) a nemá čas řešit podstatné... Bát se a respektovat vůli budou "mocní" (volení) teprve těch lidí, kteří se sjednotí, potáhnou společně za jeden provaz a nebudou se dát rozeštvávat... Takhle jsme jen tupý dav, který se dá manipulovat a řídit...
    • Ano, máte absolutní pravdu. Vzájemně se zbytečně urážíme a to těm našim politickým vodborníkům vyhovuje. Mám-li jiný názor, tak ho lze říci slušně. Každý normální člověk přeci musí cítit, že je republika zatažena tam, kde by rozhodně být neměla.
  • Závidím Slovákům Fica a Maďarům Orbána a to Maďarsko mělo horší zkušenosti s vých.bratrem,ale Orbán používá mozek.Jsem hrdý na prezidenta a ne tak na opatrného předsedu vlády a to bezdůvodně.
  • systém je v totálním rozkladu. Což jsem dávno před patnácti léty předpovídal vzhledem k nekoncepčnosti a chaotičnosti vzniku a řídicích struktur EU.Buď na poslední chvíli projde Evropa OPRAVDU HLUBOKÝM PŘERODEM A PŘEŽIJE anebo budou staré struktury dál mlžit kličkovat a předstírat řešení...v tom případě je zánik systému nevyhnutelný.....
  • ""Vzhledem k povaze a rozsahu této bezpečnostní výzvy musí Evropská unie jednat. Zdůrazňujeme, že nadcházející prosincová Evropská rada musí zaujmout jasné stanovisko k boji proti terorismu," uvedli."
    .
    To, že musí EU jednat, se říkalo už před mnoha měsíci. Já bych čekal, že spíš začne KONAT a to měla učinit taky už mnohem dříve.

    A zaujmout jasné stanovisko k boji proti terorismu? Šmarjá co to zase je! Snad všechny země EU mají k terorismu jasné stanovisko, ne?
    Tady jde snad v první spíš o řešení mnoho měsíců trvající nelegální migrace, ne?
    A že ta nesouvisí s terorismem. No to sakra souvisí a souviset bude!
    Ale politici to "objeví" až za dalších několik měsíců a mnoha jednání. *8*
  • Já bych ten minischengen bral. Tak jako volně proudí milióny migrantů do Schengenu, tak by volně proudily do minischengenu. A Česko, Maďarsko, Polsko a Slovensko by si konečně mohly hlídat své hranice a nikdo by jim do toho nemohl kecat. On už fakticky neexistuje ani ten Schengen, který se někteří pomýlenci stále jakoby snaží zachraňovat.
    • Mám stejný názor a navíc pokud by je k nám posílali tak si náše hranice lépe ohlídáme jako to bylo v minulosti.Takhle to bude tak,že se budou poflakovat po ČR,Polsku,Maďarsku a Slovensku až je budou od nich vyhazovat.
  • Pryč z EU a není třeba řešit takové bláboly,mimochodem víte,že bratr ministra spravedlnosti
    je muslim a třeba,že byl podán návrh na zpřísnění získání zbrojního průkazu prý kvůli Vrběticím,:-)))))))))) proč nás o takových věcech korporativní média neinformují?
    • Tak proč v EU zůstáváš? Sbal si čemodan a odstěhuj se do své země zaslíbené. Nebudeš potřebovat ani souhlas závodního výboru KSČ, ani cestovní doložku k pasu ani devizový příslib SBČS, jako tomu bylo za komunismu chtěl-li někdo cestovat do tzv. "kapitalistických zemí a Jugoslávie".
      • Nevím,kde sbíráš info.Já procestoval Evropu,každé tři roky a vůbec mi to nevadilo i to celní a devizové prohlášení jsem vyplnil.Když jsem nebyl v KSČ tak nikdo o mě nerozhodoval tak jako teď,když dostanu přidáno 40Kč,opravdu demokratické.Apropo včera jsem projel trasu J.M.-I.P.Pavlova a pěšky na Mírák a výsledek žebrání cca po pěti metrech i na vánočních trzích a vrchol byl,když jsem dostal do mailu,abych přispěl na toulavé demokratické děti pod mostem nebo bezprizorní.Dnes bych si rád žádal o devizový příslib a rád bych cestoval po bezpečné Evropě jako tehdy.
      • Nepleť si EU s Evropou. Na to, abychom vystoupili ze spolku, kde prakticky vládne Německo pod taktovkou šílené kancléřky, nemusíme opouště svoji zem. Jen si zase můžeme sami rozhodovat o svých věcech. A jestli se to tobě nelíbí, tak si sbal čemodan a mazej do Bruselu. Jsou tam čtvrti, kde se ti jistě bude líbit.
        • Jistě, Evropa je pojem geografický, kdežto EU, budoucí USE je pojen kulturně politický a správní, což je třeba rozlišovat. A v našem malém českém dvorečku s počtem obyvatel asi jako má Londýn si snad nemůžeme rozhodovat i svých věcech? Mně se tady právě líbí a nevidím proto důvod stěhovat se jinam. Jinak Brusel je krásné město a stojí zato udělat se tam výlet. Ostatně i Mockba stojí za prohlídku.
      • Narozdíl od tebe jsem tady doma:-))))))))))))
        • Já jsem se tady narodil a jsem tady také doma. A na rozdíl od tebe se mi tady líbí a jsem rád, že jsme součástí EU, budoucích USE, o čemž snil už český král Jiří z Poděbrad. Bohužel ve své době nenašel u panovníků jiných zemí dostatečné pochopení a podporu pro sjednocení Evropy. A také souhlasím, že jsme součástí NATO, které nás ochrání před opakováním nájezdu a drancování východostepními nájezdníky, což jsme museli trpět víc jak půl století. Pokud jsi tady doma, tak přijmi domov takový jaký je a nechtěj ho změnit sobecky k obrazu svému. Pokud se ti v Evropě nelíbí, nic ti nebrání odejít tam, kde se ti bude líbit víc.
          • Tak buď rád že jsi rád a přijmi fakt,že né každý chce žít v diktatůře a nikoho nikam neposílej
            raději se dovzdělej EU není o spolupráci rovnocenných partnerů ale tobě darmo mluvit.Protože jak říkal děda-komu není dáno v apatyce nekoupí:-))))))))))))))
            Jak nás to NATO které po zrušení Varšavské smlouvy ztratilo smysl ochraňuje před nájezdníky které sem pozvala bába Merkl? U Vídně Evropu zachránila před nájezdníky statečnost evropanů,dnes je sem genocidní vlastizrádci zvou.
            • Také bych nechtěl žít v diktatuře a proto bych se nestěhoval do Putinlandu ani do jiné podobné země. Jsem spokojený ve své zemi v Evropě. Pokud se tady však někomu nelíbí, nemusí tady být, může se vystěhovat do země podle svého gusta. NATO neztratilo svůj význam, protože CCCP je v "bum" a nácek Putilín by potřeboval udělat znovu nájezd do Evropy a opět ji vydrancovat, aby si na pár desítek let pomohli. Tak jako udělali nájezd do Evropy v r. 1945 a u nás pobývali až do začátku devadesátých let minulého století. Z následků toho jejich nájezdu se asi už nikdy nevzpamatujeme. To bylo jak třicetiletá válka.
        • Vyprdni se na něj, je to trubička.. *3*

          http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/388255-zavrit-hranice-na-dva-roky-lucembursko-navrhuje-zmenu-pro-schengen.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit